LLM in medisch recht en ethiek (ONLINE LEREN)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

De LLM in medisch recht en ethiek maakt gebruik van de expertise en traditie van de Edinburgh Law School om een ​​internationaal gericht, interdisciplinair programma te bieden dat flexibel leren combineert met de meest actuele leer over alle belangrijke kwesties die van invloed zijn op geneeskunde, wetgeving en ethiek vandaag.

Het medische recht is een fascinerend vakgebied, omdat vooruitgang in medisch onderzoek en nieuwe technologieën de grenzen van de geneeskunde verleggen. Nieuwe gezondheidsproblemen ontstaan ​​en patiëntenrechten staan ​​steeds meer centraal. Nieuwe en complexe medisch-juridische dilemma's doen zich voor in de klinische praktijk, in de realiteit van de menselijke gezondheid en in de relaties tussen patiënten en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Het programma stelt u in staat om de internationale en interdisciplinaire dimensies van medisch recht en ethiek te verkennen. Je krijgt de gelegenheid om het gezondheidsbeleid en de regulering van de geneeskunde in verschillende delen van de wereld te onderzoeken. Je evalueert ook reacties op technologie en debatteert over mogelijke toekomsten voor de medische wet.

Aanvragen worden verwelkomd door juridische professionals en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, met inbegrip van artsen en verpleegkundigen, en van allen die belangstelling hebben op dit gebied.

Programmastructuur

Om LLM medisch recht en ethiek te behalen, moet je zes cursussen met succes voltooien, waarvan vier verplichte vakken en een dissertatie van 10.000 woorden tijdens de door jou gekozen studieduur.

Tijdens je studie heb je ook de mogelijkheid om maximaal twee cursussen uit verschillende vakgebieden te bestuderen, zoals informatietechnologie, intellectueel eigendomsrecht of internationaal handelsrecht.

Houd er rekening mee dat de beschikbare cursussen in een bepaald jaar kunnen veranderen.

Leerresultaten

Na het programma te hebben bestudeerd, kom je te voorschijn met medisch-juridische kwesties, niet alleen in de juridische context, maar met een goede basis in ethiek, sociale en theoretische contexten.

Dit programma is geschikt om studenten voor te bereiden op geavanceerd onderzoek.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van onze online afstandsonderwijs-programma's gaan naar een reeks loopbanen in de rechtsgeleerdheid en aanverwante rechtsgebieden, waaronder werk in lokale en internationale bedrijven, juridische afdelingen van de overheid, andere openbare instellingen, internationale organisaties en in de academische wereld.

De programma's zijn ook een ideaal platform voor geavanceerd onderzoek.

Toelatingseisen

Een UK 2: 1 graad, of zijn internationale equivalent. Je diploma hoeft niet het onderwerp van de wet te zijn, maar het moet van een erkende instelling voor hoger onderwijs zijn.

We zullen ook rekening houden met uw andere kwalificaties en professionele ervaring als onderdeel van uw aanvraag.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

  • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
  • IELTS: totaal 7,0 (ten minste 6,5 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 23 in elke module)
  • PTE (A): totaal 67 (ten minste 61 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
  • CAE en CPE: totaal 185 (minstens 176 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Edinburgh Law School Engelse taaltest

De Edinburgh Law School heeft, in samenwerking met de afdeling Engels taalonderwijs van de universiteit, een alternatieve Engelse taaltest ontwikkeld voor aanvragers van onze onlinegeschiedenis op het gebied van online leren voor toegang tot het academisch jaar 2017/18.

De test is een alternatief voor de Engelse taaltests die momenteel door de universiteit worden geaccepteerd, zoals IELTS, TOEFL-iBT, PTE (A), CAE en CPE.

Houd er rekening mee dat deze test alleen kan worden gebruikt om te voldoen aan de Engelse taalvereisten voor toegang tot een postdoctoraal wettelijk recht door online afstandsonderwijs aan de Edinburgh Law School, de Universiteit van Edinburgh.

Aanmeldingsdeadlines

  • Startdatum van het programma: 14 januari 2019
  • Deadline aanmelding: 13 november 2018

We raden u ten zeerste aan om uw ingevulde aanvraag zo snel mogelijk in te dienen, met name als u ook een aanvraag voor financiering indient of een visum nodig heeft. We kunnen late aanvragen overwegen als we plaatsen beschikbaar hebben.

We monitoren applicatienummers zorgvuldig om ervoor te zorgen dat we in staat zijn om iedereen die aanbiedingen ontvangt te ontvangen. Het kan daarom nodig zijn om een ​​programma eerder dan de gepubliceerde deadlines te sluiten. Als dit het geval is, plaatsen we een waarschuwing van vier weken.

Hoe te solliciteren

U moet een referentie indienen bij uw aanvraag.

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Lees Minder
Edinburgh , UK Online + 1 Meer Minder