LLM in internationaal zakenrecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Er is veel vraag naar internationaal ingestelde advocaten. De LL.M. in International Business Law is ontworpen om geavanceerde, wereldwijd georiënteerde, technologisch onderlegde, goed afgeronde advocaten op te leiden die waardevolle bijdragen zullen leveren aan organisaties die actief zijn in zeer complexe internationale transacties en operaties. Dit holistische programma bereidt de volgende golf van juridische professionals van vandaag voor om een blijvend stempel te drukken op het wereldtoneel.

De LL.M. in International Business Law kunt u een zakelijke aanpak bij het beheer van wereldwijde juridische transacties. Naast het ervaren van IE's diverse en dynamische on-campus omgeving, krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan wereldwijde uitwisselingen en juridische venture clinics. In Madrid helpt onze praktische, op case gebaseerde methodiek u om grip te krijgen op grote internationale bedrijven, internationale advocatenkantoren, organisaties, overheden en overheidsinstanties of NGO's.

Daarnaast biedt dit programma studenten de mogelijkheid om de Amerikaanse wetgeving te bestuderen en de nodige geloofsbrieven te verkrijgen om wereldwijde praktijken te realiseren. Door onze samenwerking met BARBRI, de grootste barreclassering in de Verenigde Staten, kunnen onze studenten zich kwalificeren als juristen, om hun LL.M. programma met Amerikaanse wet cursussen die hen voorbereiden op het California bar examen en kwalificeren als een Amerikaanse advocaat.

Snelle feiten

 • Formaat: voltijds - op de campus
 • Intake: oktober
 • Campus: Madrid
 • Taal Engels
 • Lengte: 10 maanden
 • Opnameperiode: Rolling Admissions-proces

De LL.M. in International Business Law is voor gevestigde, internationaal gedreven professionals met een gemiddelde van drie jaar ervaring.

Op zoek om hun vaardigheden en ervaring naar een wereldwijd niveau te brengen door nieuwe inzichten en perspectieven te verkrijgen waarmee ze succes kunnen behalen of problemen van klanten effectief en efficiënt kunnen oplossen.

Een hoofdspeler worden op het wereldtoneel in een van de volgende professionele rollen:

 • Associëren (LLP)
 • Analyst
 • Buitenlandse partner
 • notaris
 • Junior-medewerker
 • In-House Lawyer
 • Manager in de juridische bedrijfsruimte
 • Een change-maker in de corporate finance sector

Breid uw carrièremogelijkheden wereldwijd uit

Omdat we leven in een steeds meer geglobaliseerde, onderling afhankelijke wereld en de vraag naar juridische professionals die de werking en complexiteit van meer dan één rechtsstelsel begrijpen, blijft groeien, moeten we advocaten opleiden met een wereldwijde mindset.

Op IE Law School zijn we toegewijd aan het bevorderen van wereldwijde juridische educatie, zodat advocaten een loopbaan internationaal kunnen voortzetten, over verschillende rechtsstelsels heen, en grensoverschrijdende transacties en multijurisdictionele kwesties kunnen beheren.

Om de kloof te overbruggen, hebben we samengewerkt met BARBRI, de nummer één barcursus reviewcursus in de Verenigde Staten, om onze LL.M. studenten die als jurist gekwalificeerd zijn, krijgen de kans om het California Bar-examen af te leggen en gekwalificeerd te worden om recht in de VS te praktiseren. BARBRI is gerangschikt als de beste barreviewcursus dankzij zijn innovatieve en flexibele studietools. Voor die BARBRI internationale studenten die 80% of meer van het persoonlijke studieplan hebben voltooid, heeft 76% van hen het bachelorexamen gehaald.

Onze samenwerking met BARBRI biedt studenten de mogelijkheid om de Amerikaanse wetgeving te bestuderen en de nodige geloofsbrieven te verwerven om wereldwijde praktijken te realiseren. BARBRI's International Bar Preparation Program is ontworpen met het oog op aanpassingsvermogen; meer specifiek, het is ontworpen om niet-Amerikaanse en gekwalificeerde advocaten te helpen slagen voor het moeilijkste baronderzoek in de VS.

Het programma

De MBA-module biedt studenten een brede kennis van de basisprincipes van bedrijfsbeheer en strategie en stelt studenten in staat om naast de LL.M. een certificaat van bedrijfskunde van IE Business School te verdienen. mate. De LL.M. in International Business Law bereidt studenten voor op het beheren van wereldwijde juridische transacties met een zakelijke aanpak door een internationale ervaring te bieden die volledig is gevuld met wereldwijde uitwisselingen, juridische venture clinics en een praktische casusmethodologie die wordt toegepast op grote internationale bedrijven, internationale advocatenkantoren, organisaties, de overheid en publieke sector of NGO's. Deze LL.M. biedt studenten de mogelijkheid om de wettelijke grenzen te overschrijden om op te vallen in een wereldwijd systeem.

Een verrijkende leerervaring

De LLM in International Business Law is ontworpen om studenten te veranderen in internationale advocaten die probleemoplossers en bedrijfsstrategen zijn. Via de MBA-module, de International Immersion Weeks, de Moot Courts en de Venture Law Clinic vertrekken onze studenten bereid om samen met hun klanten te werken en de volgende leiders te zijn in juridische praktijken en innovatie op mondiaal niveau.

Brussels Immersion Week

Studenten ontmoeten de hoofden van de wedstrijdpraktijken bij 's werelds prestigieuze internationale bedrijven en de interne afdelingen van internationale bedrijven. Om het af te sluiten, stelt de reis studenten bloot aan de Europese politieke machine met bezoeken aan lobbyisten en ontmoetingen met regelgevers van de Europese Commissie zelf.

London Immersion Week

Studenten worden blootgesteld aan de juridische markt van het financiële kapitaal van de wereld. We nemen een vooraanstaande positie in op de juridische marktplaats van Londen, waar we in gesprek gaan met vooraanstaande advocaten in Londen en hun praktijk bespreken, en het veranderende landschap van financiën, internationaal recht en juridische dienstverlening in Londen.

Vienna Moot Court Competition

Tijdens de paasvakantie reizen vier studenten naar Wenen, Oostenrijk om deel te nemen aan een simulatie van een arbitragezitting in de Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot Court Competition, een van de grootste en meest erkende pleitwedstrijden ter wereld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Explore a different way of understanding law that prepares you for the world, whatever it may be.

Explore a different way of understanding law that prepares you for the world, whatever it may be. Lees Minder
Madrid , Segovia + 1 Meer Minder