LLM in internationaal zakenrecht (met optionele professionele plaatsing)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom dit programma bestuderen?

De LLM International Business Law is beschikbaar voor studenten uit zowel een juridische als een niet-juridische achtergrond. Onze studenten zijn meestal afgestudeerd in de rechten, afgestudeerden in bedrijven, juridische professionals en mensen die werkzaam zijn in commerciële gebieden, zowel nationaal als internationaal. Binnen de industrie is internationaal ondernemingsrecht een snel veranderend en steeds complexer gebied.

Deze postdoctorale opleiding biedt studenten analytische en reflectieve vaardigheden en expertise in internationaal ondernemingsrecht. Het biedt een leerervaring die studenten in staat stelt hun academische vaardigheden te ontwikkelen en hun prestaties op de arbeidsmarkt te verbeteren en hun carrièremogelijkheden verder te ontwikkelen. Het biedt de succesvolle kandidaat een erkende postdoctorale kwalificatie in internationaal zakenrecht.

Een belangrijk kenmerk van deze cursus is dat modules in International Commercial Arbitration en International Commercial Mediation worden aangeboden die kunnen leiden tot aanvullende kwalificaties.

Studenten die zijn ingeschreven bij de LLM in International Business Law met Professional Placement, die met succes een plaatsing behalen, gaan door naar het tweede jaar. Dit biedt studenten praktische ervaring met werken in een bedrijfsrechtgerelateerde omgeving.

Studenten die zijn ingeschreven voor de LLM in internationaal ondernemingsrecht met professionele plaatsing, moeten de Professional Placement-module gedurende het tweede jaar beveiligen en met succes uitvoeren.

Verplichte modules

 • Proefschrift
 • Geavanceerde juridische systemen
 • WTO-wetgeving en -beleid
 • Internationale commerciële arbitrage
 • Internationaal handelsgeschillen

Plus twee optionele modules

(Onder voorbehoud van nummers)

 • EU-wetgeving inzake de interne markt
 • Internationaal intellectueel eigendomsrecht
 • Banken en financiële dienstverlening
 • Onafhankelijk onderzoeksproject
 • Internationale corporate governance
 • Internationale commerciële bemiddeling
 • EU-handelsrecht en -beleid

Leeromgeving

Voor online studenten is lesgeven en leren voornamelijk via wekelijkse synchrone en asynchrone online workshops. Voor campus-gebaseerde studenten zijn er wekelijkse workshops die op woensdag plaatsvinden. Het leerethos is om gebruik te maken van het bereik en de ervaring van ons diverse studentencohort

Onze uitgebreide e-lawine bibliotheek geeft toegang tot vele juridische en academische bronnen van binnen en buiten het rechtsgebied.

De cursus wordt ondersteund door de webgebaseerde Blackboard-faciliteit van de universiteit met ICT als integraal onderdeel van het programma. De universiteit onderschrijft uitgebreide elektronische juridische databases en tijdschriften, terwijl alle studenten geregistreerde gebruikers zijn van het UCLan-netwerk met een speciale netwerkruimte die op afstand toegankelijk is.

Toelatingseisen

 • Een bachelordiploma met Honours op lager secundair niveau of hoger of een professionele kwalificatie die geacht wordt gelijkwaardig te zijn.
 • Andere kwalificaties of specifieke training en / of ervaring kunnen ook worden overwogen als de aanvrager in staat is om zijn / haar geschiktheid voor de cursus aan te tonen en indien nodig bewijs te leveren.
 • Waar Engels niet de eerste taal van de aanvrager is dan een score van 6,5 op IELTS (zonder individuele component onder 6.0) of gelijkwaardig.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff in ... Lees meer

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff include internationally renowned research experts, award winning teachers and legal professionals with extensive practical experience. Lees Minder