LLM in internationaal recht en internationale betrekkingen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

De University of Bristol LLM in International Law and International Relations is een opwindend programma voor studenten die een carrière willen nastreven bij internationale niet-gouvernementele organisaties, overheidsdiensten en internationale bedrijven, of als internationale consultants. Het is een gespecialiseerd programma waarmee je eenheden van zowel de Law School als de School of Sociology, Politics and International Studies kunt combineren om een uitzonderlijk studieprogramma te creëren.

Deze LLM moedigt een geïntegreerde theoretische en interdisciplinaire benadering aan van kwesties van internationale regulering en governance, zodat u een diep begrip kunt opbouwen van hoe de ene discipline de andere informeert. Het programma behandelt de algemene methoden, reikwijdte en theorieën van het internationaal recht en internationale betrekkingen en maakt verdere specialisatie mogelijk binnen deze brede velden.

We hebben een grote en levendige internationale gemeenschap en onze LLM-studenten profiteren van kleine klassen die worden gegeven door wereldberoemde experts.

Programmastructuur

Je kiest twee Law-units van 30 studiepunten uit een lijst met opties, samen met drie units van 20 studiepunten van de School of Sociology, Politics and International Studies (in totaal 120 studiepunten). U voltooit ook een proefschrift van 10.000-15.000 woorden en 60 studiepunten. In overleg met de programmadirecteur en op basis van je voorgestelde specialisatiegebied, heb je de keuze om het proefschrift in beide scholen te nemen, met een toezichtbesluit in december.

Awards afsluiten

Alle onderwezen masterprogramma's, tenzij vrijgesteld door de Senaat, moeten studenten de mogelijkheid bieden om de opleiding te verlaten met een postdoctoraal diploma of certificaat.

Om een postdoctoraal diploma te behalen, moeten studenten met succes 120 studiepunten hebben behaald, waarvan 90 op niveau M / 7.

Om een postdoctoraal certificaat te behalen, moeten studenten 60 studiepunten hebben behaald, waarvan 40 op niveau M / 7.

Degree classificaties:

Een onderscheiding met verdienste of onderscheiding is toegestaan voor postdoctorale docenten, diploma's en certificaten, waar deze specifiek instapkwalificaties worden genoemd. Een prijs met verdienste of onderscheiding is niet toegestaan voor exit-prijzen waarbij studenten op academische gronden het programma moeten verlaten. Een exit-onderscheiding met verdienste of onderscheiding kan worden toegestaan wanneer studenten door uitzonderlijke omstandigheden verhinderd zijn de beoogde toekenning te voltooien.

De classificatie van de prijs met betrekking tot het eindcijfer van het programma is als volgt:

Onderscheiding met onderscheiding *: ten minste 65 van de 100 voor de onderwezen component in het algemeen en, voor masters awards, ten minste 70 van de 100 voor het proefschrift. ** Faculteiten behouden de discretie om deze drempels te verhogen.

Award with Merit *: ten minste 60 van de 100 voor de onderwezen component in het algemeen en, voor masters awards, ten minste 60 van de 100 voor het proefschrift. Faculteiten behouden de discretie om deze drempels te verhogen.

* De MA in Law heeft aparte regels voor het toekennen van onderscheid en verdiensten.
** Voor de toekenning van Onderscheiding heeft de Faculteit Ingenieurswetenschappen minimaal 70 van de 100 nodig voor de onderwezen component in het algemeen en, voor masters awards, minimaal 70 van de 100 voor het proefschrift.

Diploma- / certificaatfasen:

Alle onderwezen masterprogramma's, tenzij vrijgesteld door de Senaat, moeten de mogelijkheid bieden voor studenten om te kiezen of verplicht te zijn om te vertrekken bij het postdoctorale diploma of de certificaatfase.

Om een postdoctoraal diploma te behalen, moeten studenten met succes 120 studiepunten hebben behaald, waarvan 90 op niveau M / 7.

Om een postdoctoraal certificaat te behalen, moeten studenten 60 studiepunten hebben behaald, waarvan 40 op niveau M / 7.

lady justice, legal, lawjessica45 / Pixabay

Toelatingseisen

Een hogere tweederangs graad (of internationaal equivalent) in rechten of politiek, of een andere relevante discipline. Internationale studenten met gelijkwaardige kwalificaties moeten een transcriptie van hun examenresultaten overleggen (dit moet een officiële Engelse vertaling zijn als het origineel niet in het Engels is).

Erkend voorleren wordt momenteel niet geaccepteerd. Eerdere of professionele ervaring is niet vereist.

Engelse taalvereisten

Als Engels niet je eerste taal is, moet je aan dit profielniveau voldoen:

Profiel B

U moet het vereiste niveau Engels hebben om in aanmerking te komen voor een plaats in de door u gekozen cursus / programma.

Verschillende cursussen / programma's hebben verschillende niveaus van taalvaardigheid nodig. We noemen deze vaardigheidsniveaus 'profielen'. Het profiel voor uw gekozen cursus / programma wordt weergegeven op de cursus / programmapagina.

De tests en niveaus die u moet behalen om aan de vereisten te voldoen, staan op elke profielpagina.

Engelse taalvaardigheidstesten moeten binnen twee jaar na de startdatum van uw programma / cursus zijn behaald.

Careers

Dit programma biedt een sterke basis voor een breed scala aan carrières die betrekking hebben op internationaal recht en perspectief op internationale betrekkingen, zoals internationale arbitrage. Afgestudeerden kunnen optreden als advocaat (als hun eerste graad in de rechten is), als onderzoekers in internationale en Europese organisaties (bijv. De Verenigde Naties, Europese Commissie) of in de diplomatieke dienst. Sommige afgestudeerden werken voor ngo's en andere agentschappen, terwijl anderen verder studeren of onderzoek doen aan de universiteit van Bristol of elders.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Lees Minder
Ga naar de website van de school