LLM in internationaal handelsrecht

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Deze cursus combineert het beste van een rigoureuze, traditionele juridische opleiding met een eigentijds perspectief. Onze specialisaties richten zich op de belangrijkste zakelijke en juridische uitdagingen van vandaag, waaronder de studie van commerciële relaties in de internationale arena, de rol en impact van elektronische handel en de geleidelijke harmonisatie van internationaal handelsrecht.

Deze meester gaat niet alleen over wat je leert in de klas, maar ook over de praktijk in de huidige wereld van globalisering en internationale handel. Daarom biedt de LLM, naast een sterke academische dimensie, een geconcentreerde, op de praktijk gerichte juridische opleiding.

De cursus biedt u de mogelijkheid om sterke academische en praktische vaardigheden te ontwikkelen op een zeer competitief en intellectueel bevredigend juridisch gebied. Het is bij uitstek geschikt voor mensen die afkomstig zijn uit de handelswetgeving, internationale zaken, management of economische achtergrond. U krijgt de gelegenheid om uw eigen ideeën te verkennen, kennis te vergaren en overdraagbare vaardigheden in een ondersteunende omgeving te verbeteren. U profiteert van een sterk programma van gastsprekers, uitstekende online materialen en leermiddelen, een instructie van topkwaliteit en een professionele en praktische focus in een afdeling met een sterk onderzoeksprofiel.

Cursus structuur

De volgende modules zijn indicatief voor wat u in deze cursus gaat bestuderen.

Studenten internationaal handelsrecht kunnen ook één vrije keuze LLM-module volgen per semester voltijdstudie (of twee in totaal voor deeltijd) van een andere cursus, op gebieden zoals geschillenbeslechting, bedrijfsfinanciering, internationaal recht en entertainmentwetgeving.

Merk op dat optiemodules afhankelijk zijn van de vraag van studenten en beschikbaarheid van personeel, daarom kunnen niet alle modules in een academisch jaar worden aangeboden.Kernmodules

 • Proefschrift
 • Stichtingen in internationaal handelsrecht
Optiemodules
 • Goederenvervoer
 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in Business en Law
 • Internationale belastingwetgeving
 • Wet van internationale verkoop
 • Juridische aspecten van elektronische handel
 • Multinationale bedrijfsentiteiten en directe investeringen
 • Intellectueel eigendom
 • Internationaal economisch recht
 • Internationale bankwet en verordening

Toelatingseisen

Van u wordt doorgaans verwacht dat u een goede graad in de rechten van de tweede klas (of gelijkwaardig) of een niet-juridische graad in de hogere tweede klasse met een aangetoonde wettelijke rente hebt (dit kan zijn via uw ondersteuningsverklaring).

Je zult ook worden overwogen zonder standaardkwalificaties, mits je voldoende gemotiveerd bent om effectief te studeren aan een Masters-programma en / of een aanzienlijke hoeveelheid relevante ervaring hebt gehad.

Als uw eerste taal geen Engels is, hebt u een IELTS-score van 6,5 in totaal nodig, met 6.0 in elk onderdeel of equivalent.

CareersCarriere

Onze modale student gaat door naar (of keert terug naar) een professionele juridische carrière in het VK of in het buitenland advocatenkantoor, vrij vaak in een civielrechtelijk rechtsgebied, in wisselwerking met de Engelse Common Law op gebieden zoals scheepvaart of verkoopgeschillen. Andere studenten studeren vervolgens om advocaat of advocaat te worden in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland.

De International Commercial Law LLM-kwalificatie stelt ook afgestudeerden in staat om te werken in een juridische verbindingsrol binnen kleine tot middelgrote ondernemingen, met name die welke betrokken zijn bij de transnationale levering van goederen en diensten. In een liaisonrol is de afgestudeerde medewerker in staat informeel juridische risico's te beoordelen en te adviseren en juridisch advies in te winnen bij gespecialiseerde advocaten namens hun bedrijf.Loopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • werkplaatsen vinden gerelateerd aan je opleiding,
 • vinden van banen in deeltijd / vakantie, stages en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring,
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten,
 • werk effectief aan werkgevers,
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren,
 • ontwikkel je sollicitatiegesprek en zakelijke vaardigheden,
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs,
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder