LLM in internationaal handelsrecht

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

LLM in internationaal handelsrecht

London South Bank University

Deze specialist LLM in International Commercial Law bouwt voort op uw niet-gegradueerde studie door uw kennis van het internationale ondernemingsrecht te verdiepen, en tevens uw commercieel bewustzijn op dit gebied te vergroten. De cursus is bedoeld voor mensen die rechten willen uitoefenen op het gebied van internationaal handelsrecht.

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het opleiden van advocaten. En het laat zien: we zijn de nummer 1 universiteit in Londen voor studentenervaring en onderwijskwaliteit (Sunday Times League Table 2017) en 13e voor de algemene wetgeving in het hele land (Guardian University Guide 2018).

De cursus behandelt de belangrijkste principes van internationaal zakelijk recht en de internationale verkoop van goederen. Daarnaast onderzoekt het de reputatierisico's en procesrisico's die samenhangen met maatschappelijk verantwoord ondernemen en mensenrechten. Optionele modules zijn 'Bemiddeling en onderhandeling' en 'Internationale commerciële arbitrage'.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het Chinese bedrijfsleven, kunnen ervoor kiezen om een ​​module Chinees handelsrecht te volgen. Dit omvat een studiebezoek aan China georganiseerd in samenwerking met het Confucius Institute. U kunt ook een aspect van dit onderwerp kiezen voor uw proefschrift. Je wordt ook aangemoedigd en ondersteund om stages te vinden bij advocatenkantoren in Londen en juridische partnerorganisaties.


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

 • Onderzoeksmethoden
 • Principes van internationaal handelsrecht
 • De internationale verkoop van goederen
 • Internationaal zakendoen, mensenrechten en CSR
 • Proefschrift

Plus twee optionele modules van:

 • Internationaal en vergelijkend vennootschapsrecht
 • Internationale commerciële arbitrage
 • Bemiddeling en onderhandeling
 • Chinees zakenrecht

Alle modules worden beoordeeld door cursussen, met uitzondering van 'Internationaal ondernemen, mensenrechten en CSR', die wordt beoordeeld door middel van een mondelinge presentatie.


employability

Deze cursus richt zich op de beroepspraktijk van internationaal handelsrecht en beoogt zowel professionele vaardigheden en ervaring als academische kennis te ontwikkelen. De belangrijkste vaardigheden omvatten geschillenbeslechting en u zult worden aangemoedigd en ondersteund om naast uw studie relevante juridische stages te zoeken.

De cursus vereist een undergraduate-diploma in de rechten, dus uw bestaande kennis van basisprincipes, concepten en theorieën, gecombineerd met dit specialisme, zal uw carrière in het gebied een voorsprong geven.

Een LLM is ook nuttig als je de leerwetten wilt gaan volgen.

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

posities

Je kunt ervoor kiezen om Mandarijn niveau 1 te studeren en deel te nemen aan een studiebezoek aan China voor een kennismaking met het Chinese rechtssysteem en het ondernemingsrecht ter voorbereiding op je proefschrift. U zult ook worden aangemoedigd en ondersteund om een ​​plaatsing op een advocatenkantoor in Londen te zoeken.


Toelatingseisen

 • LLB (Hons) Rechtgraad 2: 2 of hoger; of
 • De Britse afgestudeerden met een niet-juridische opleiding (2: 2 of hoger) en relevante kennis en ervaring: of
 • Individuele aanvragen voor accreditatie van eerder verworven kennis en ervaring worden behandeld in overeenstemming met het beleid van de school.
 • We verwelkomen equivalente kwalificaties van over de hele wereld. Engelse taalkwalificaties voor internationale studenten: IELTS-score van 6.5, Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 10, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
7,500 GBP
Voltijdse VK / EU-vergoeding: £ 7500; Internationale bijdrage: £ 13125. Jaar 1 Deeltijdskosten VK / EU: £ 3333,33; Internationale bijdrage: £ 5833.33
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates