LLM in internationaal handelsrecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Opgericht in de oude zijde- en specerijenroutes, hebben internationale handel en handel zich ontwikkeld tot de belangrijkste activiteit van elke moderne economie.

De levering van goederen en diensten in andere landen nam in de tweede helft van de 20e eeuw dramatisch toe en vandaag onthult het nieuwe markten, producten en handelspraktijken.

Onze LLM in internationaal handelsrecht concentreert zich op de wettelijke regeling vanuit het perspectief van een common law-rechtsmacht, en de uitdagingen die worden geboden door het lidmaatschap van de internationale en Europese gemeenschappen.

Toelatingseisen:

Een Bachelors Honours graad met 2: 2 in een onderwerp of equivalent.

Internationale toelatingseisen:

Als Engels niet je eerste taal is, heb je IELTS 6.0 (Academisch) of hoger nodig.

Cursus details

Semester 1

Kerneenheden

 • Beginselen van internationaal recht, internationale organisaties en de Wereldhandelsorganisatie: ten eerste zal het u een degelijke basis verschaffen in de beginselen die ten grondslag liggen aan het internationale recht. Ten tweede, en voortbouwend op de kennis die is opgedaan met de beginselen van het internationale recht, zal de eenheid de Wereldhandelsorganisatie (WTO) onderzoeken als een schoolvoorbeeld van een internationale organisatie.

Optie-eenheden (kies er twee) *

 • Ondernemingsrecht - Theorie
 • Internationale geschillenbeslechting: grensoverschrijdende en interstatelijke relaties doen complexe kwesties rijzen met betrekking tot de wet van meer dan één land. Alternative Dispute Resolution (ADR) biedt een alternatieve manier om geschillen anders dan geschillen op te lossen. Deze eenheid zal de belangrijkste concepten, formulieren en procedures van ADR introduceren en de ontwikkeling en voordelen ervan bespreken in vergelijking met geschillen met betrekking tot internationale handelsrechtelijke en internationale rechtsgeschillen.
 • Internationale Cyberwetgeving

* Let op: optie-eenheden hebben minimumaantallen nodig om te kunnen werken en zijn mogelijk slechts semester per semester beschikbaar. Ze kunnen ook van jaar tot jaar veranderen.

Semester 2

Kerneenheden

 • Recht van internationale handel: deze eenheid behandelt de kern van het internationale handelsrecht: de wettelijke regeling van internationale handel vanuit het perspectief van transacties met betrekking tot de uitvoer van goederen. Dit zorgt voor een diepgaande blootstelling aan internationale leverings-, verkoop- en vervoerscontracten, voor overwegingen in verband met meerdere transacties en voor technieken voor de internationale harmonisatie van materieel recht.

Optie-eenheden (kies er twee) *

 • Internationale Intellectuele Eigendomsrechten: Intellectuele Eigendomsrechten (IPR) zijn betrokken bij de meeste aspecten van internationale handel. Octrooiwetten zijn bijvoorbeeld van invloed op technologieoverdracht, handelsmerkwetten beïnvloeden branding, ontwerpwetten beïnvloeden productontwikkeling en auteursrechtwetten zijn van invloed op alle amusementsproducten. Door de integratie van normen voor intellectuele eigendom in het WTO-kader met de TRIPS-overeenkomst van 1994, zijn de wetten inzake intellectueel eigendom substantieel en controversieel geharmoniseerd. Deze eenheid evalueert de gevolgen van de globalisering van intellectuele eigendomsrechten.
 • Internationale directe belastingen: de globalisering van het bedrijfsleven betekent dat bedrijven niet alleen de binnenlandse belastingstelsels in de staten waarin zij actief zijn, moeten begrijpen, maar ook de manieren waarop die systemen met elkaar interageren. Directe belastingen op federaal niveau zijn meestal goed voor tussen de 10 en 30 procent van de winst voor belasting en deze eenheid heeft tot doel een beter begrip te creëren van het internationale belastingstelsel en de belangrijkste fiscale planningstechnieken die openstaan ​​voor multinationale ondernemingen.
 • Internationaal milieurecht: deze eenheid onderzoekt de specifieke sectoren van het milieubeleid die het onderwerp zijn van internationale wettelijke regelgeving en verplichtingen. Dit houdt een beoordeling in van hoe internationale wettelijke regelgeving zich op deze gebieden heeft ontwikkeld, rekening houdend met verschillende uitdagingen, juridisch en politiek, die van invloed zijn geweest op het vormgeven van hun respectieve evolutie.

* Let op: optie-eenheden hebben minimumaantallen nodig om te kunnen werken en zijn mogelijk slechts semester per semester beschikbaar. Ze kunnen ook van jaar tot jaar veranderen.

Semester 3

Kerneenheden

 • Dissertatie: deze eenheid biedt u de mogelijkheid om onderzoek uit te voeren op een rechtsgebied dat verband houdt met de kennis en vaardigheden die zijn opgedaan en ontwikkeld op uw gekozen Pathway . Je ontwikkelt kritisch denken, evalueert nieuw en bestaand relevant onderzoek en ontwikkelt je conceptuele kennis van de wet. Deze eenheid bevordert zelfbeheerd leren door het voltooien van een belangrijk stuk werk.

Programma specificatie

Programmaspecificaties geven een definitieve registratie van de door de universiteit aangeleerde graden in overeenstemming met de vereisten van het Quality Assurance Agency. Elke vakopleiding die leidt tot een BU Award heeft een programmaspecificatie die de doelen, structuur, inhoud en leerresultaten beschrijft, plus de gebruikte onderwijs-, leer- en beoordelingsmethoden.

Hoewel alles in het werk wordt gesteld om de nauwkeurigheid van de programmaspecificatie te waarborgen, kan de informatie veranderen om te profiteren van opwindende nieuwe benaderingen van lesgeven en leren, evenals ontwikkelingen in de industrie. Als u de programmaspecificatie voor de cursus waarin u bent geïnteresseerd niet hebt kunnen vinden, is deze beschikbaar zodra de nieuwste versie gereed is.

Careers

De cursus biedt een uitdagende en stimulerende mogelijkheid om uw carrièrevooruitzichten te verbeteren binnen een verscheidenheid van industrieën en / of de advocatuur.

In het bijzonder zal de cursus aantrekkelijk zijn voor:

 • Internationale studenten op zoek naar inzicht in commerciële handel
 • Advocaten die een specialisme of een accreditatie willen om commerciële klanten te adviseren
 • Managers in de bank-, verzekerings-, wagen- en andere industrie
 • Recente of volwassen afgestudeerden (en equivalenten) die op zoek zijn naar meer gerichte carrièrekansen
 • Academische advocaten die hun kennisbasis willen uitbreiden.

Sommige van onze afgestudeerden in de rechten volgen nu functies zoals *:

 • Onderdirecteur
 • Assistent rechters
 • Patentassociate
 • Senior advocaat.

Onze studenten hebben eerder voor * gewerkt:

 • Axis Associates International Co.Ltd
 • Rechtbank
 • Spoor
 • UPTX.

Verdere studie

Onderzoek is fundamenteel voor de ontwikkeling en levering van hoger onderwijs. Bij de BU herkennen we dit en plaatsen onderzoek het hart van onze activiteiten. U kunt online meer informatie vinden over onze onderzoeksthema's.

Dat is onze inzet voor onderzoek dat we meer dan 200 studenten hebben die studeren voor een onderzoeksgraad aan de BU. Ze zijn allemaal lid van de Graduate School en ondernemen projecten die een echt verschil maken in de wereld van morgen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our university has come a long way in a short amount of time and we currently have more than 17,000 students of which 1,500 are international students from around 130 countries.

Our university has come a long way in a short amount of time and we currently have more than 17,000 students of which 1,500 are international students from around 130 countries. Lees Minder