LLM in innovatie, technologie en de wet

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

Dit programma is gericht op het bevorderen van geavanceerde kennis en begrip van de relaties tussen wetgeving, technologie, handel en samenleving in de ruimst mogelijke zin.

Het onderzoekt de rol van de wet bij het reageren op, het reguleren en bevorderen van nieuwe en opkomende technologieën, en benadrukt ook de rol van technologie bij het ondersteunen en begeleiden van juridische en juridische processen.

De focus van de graad ligt op de internationale aard van het onderwerp en elke cursus biedt een vergelijkende analyse van de huidige juridische ontwikkelingen.

Programmastructuur

Dit programma biedt een reeks cursussen op het gebied van technologie, communicatie, IP en medisch recht met een internationaal perspectief, waardoor u de mogelijkheid heeft om het programma aan te passen aan uw behoeften en interesses.

Het programma bestaat uit 180 studiepunten, bestaande uit geleerde cursussen met een waarde van 120 studiepunten (60 studiepunten per semester) en een proefschrift van 10.000 woorden met een waarde van 60 studiepunten.

Houd er rekening mee dat als gevolg van onvoorziene omstandigheden of een gebrek aan vraag naar bepaalde cursussen we mogelijk niet alle cursussen kunnen uitvoeren zoals geadverteerd aan het begin van het academisch jaar.

Details van de programmastructuur en cursussen gepland voor 2018/19 zijn te vinden op de website van de Law School.

Leerresultaten

Na afronding van het programma zullen studenten opkomen met kennis van technologiegerelateerde wet- en technologieondersteuning voor juridische processen, niet alleen in hun juridische, maar ook in hun commerciële, sociale, ethische en culturele context.

Toelatingseisen

Een Britse 2: 1 graad, of zijn internationaal equivalent, in de rechten.

We kunnen ook een UK 2: 1-graad of het internationale equivalent ervan overwegen in een onderwerp uit de sociale wetenschappen.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

  • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
  • IELTS: totaal 7,0 (ten minste 6,5 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 23 in elke module)
  • PTE (A): totaal 67 (ten minste 61 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
  • CAE en CPE: totaal 185 (minstens 176 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Aanmeldingsdeadlines

We raden u aan ten minste één maand voor de invoer aan te vragen, zodat we voldoende tijd hebben om uw aanvraag te verwerken. Als u ook financiering aanvraagt ​​of een visum nodig heeft, raden wij u ten zeerste aan om zo snel mogelijk een aanvraag in te dienen. We kunnen late aanvragen overwegen als we plaatsen beschikbaar hebben, maar u moet eerst contact opnemen met het relevante Admissions Office voor advies.

Hoe te solliciteren

U moet een referentie indienen bij uw aanvraag.

Laatst bijgewerkt op apr 2018

Over de school

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Lees Minder
Edinburgh , UK Online + 1 Meer Minder