LLM in informatietechnologie en intellectueel eigendomsrecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De toekomst van de wet is digitaal. Deze innovatieve LLM biedt u een kritische en intellectuele specialisatie in dit snel ontwikkelende gebied.

Je leert van de toonaangevende advocaten van vandaag en ons onderzoek ondersteunt onze leer. Je onderzoekt de kwesties die verantwoordelijk zijn voor het plaatsen van het juridische systeem in de voorhoede van het bestuur van internet. Je krijgt ook theoretische en praktische inzichten, waardoor je de met elkaar verweven gebieden van informatietechnologie en intellectueel eigendomsrecht kunt beheersen.

De Sussex Law School biedt een echt internationale, stimulerende en boeiende leeromgeving voor u om een rijke kennisbasis op te bouwen. We zullen je voorbereiden op je toekomstige carrière - onze cursussen zijn ontworpen met vaardigheidstrainingen in de kern, waardoor je logisch leert nadenken over juridische problemen.

Op enkele minuten afstand van het siliciumstrand in Brighton en op slechts een uur met de trein van Londen, krijgt u ook de mogelijkheid om het werk van digitale advocatenkantoren te ervaren en wetgeving te vormen in Europese instellingen en organisaties van de Verenigde Naties.

Toelatingseisen

VK vereisten

Diploma-eisen: Je moet normaal een hogere tweedeklas (2.1) bachelorgraad of hoger hebben.

Vakspecifieke vereisten: uw kwalificatie moet wettelijk zijn. U kunt ook in aanmerking komen voor de cursus als u andere beroepskwalificaties of een vergelijkbare ervaring hebt.

Internationale vereisten

IELTS (Academisch): standaardniveau (6,5 algemeen, inclusief ten minste 6,0 in elk onderdeel).

Toelatingsinformatie voor aanvragers

Hoe toe te passen: u solliciteert bij Sussex met behulp van ons postdoctorale sollicitatiesysteem.

Persoonlijke verklaring: Ja. U moet een persoonlijke verklaring indienen als onderdeel van uw aanvraag.

Aanmeldingsdeadlines

 • 1 augustus 2020 (internationaal)
 • 1 september 2020 (VK / EU)

cursus details

Fulltime en parttime studie

Kies ervoor om deze cursus fulltime of parttime te studeren, zodat deze past bij uw werk en privéleven. Modules voor de voltijdopleiding worden hieronder vermeld.

Neem voor meer informatie over de deeltijdcursus contact met ons op via lps@sussex.ac.uk

modules

Deze modules worden uitgevoerd in het academische jaar 2020/21. Er kunnen echter wijzigingen in deze modules zijn vanwege de beschikbaarheid van personeel, de vraag van studenten of updates van ons curriculum. We zullen onze aanvragers zo snel mogelijk op de hoogte stellen van wijzigingen in modules.

Kernmodules

Kernmodules worden door alle studenten van de cursus genomen. Ze geven je een stevige basis in je gekozen onderwerp en bereiden je voor om de onderwerpen te verkennen die je het meest interesseren.

 • LLM Proefschrift
 • Geavanceerd juridisch onderzoek en schrijven
 • Aspecten van intellectueel eigendomsrecht
 • Kritische benaderingen van informatiewetgeving

opties

Naast je kernmodules kun je opties kiezen om je horizon te verbreden en je cursus aan te passen aan je interesses.

 • Cyberwetgeving
 • Digitaal intellectueel eigendomsrecht
 • Internationale aspecten van de regelgeving voor intellectuele eigendom en technologie
 • Privacy- en gegevensbeschermingswetgeving
 • Regulering van de creatieve industrie

Studie bezoek

Je hebt kansen om instellingen van de Europese Unie in Brussel en Luxemburg te bezoeken, samen met de World Intellectual Property Organisation (WIPO) en andere VN-agentschappen in Genève.

Hoeveel kost het?

vergoedingen

 • VK / EU-studenten: £ 9.250 per jaar
 • Channel Islands en Isle of Man studenten: £ 9.250 per jaar
 • Internationale studenten: £ 18.500 per jaar

Bijkomende kosten

Let op: alle kosten zijn de beste schattingen op basis van de huidige marktwaarden. Kosten worden aan het begin van je cursus betaald, tenzij anders vermeld. We beoordelen schattingen elk jaar en deze kunnen variëren met de inflatie.

Juridische teksten informatietechnologie en intellectueel eigendom

We raden u aan bepaalde optionele teksten te kopen voor ongeveer £ 70. Deze teksten zijn verkrijgbaar bij de universiteitsboekwinkel, online en bij andere verkooppunten.

Aanbevolen teksten

De optionele maar aanbevolen teksten voor deze cursus kosten tussen £ 20 en £ 50.

Hoe kan ik mijn cursus financieren?

Leningen voor postdoctorale masters

Je kunt maximaal £ 11,222 lenen om te helpen met kosten en kosten van levensonderhoud als je cursus op of na 1 augustus 2020 begint. een meesters.

Beurzen

Ons doel is ervoor te zorgen dat elke student die bij ons wil studeren ondanks financiële belemmeringen in staat is om getalenteerde en unieke individuen te blijven aantrekken.

Careers

Je studeert af met de vaardigheden om een digitale advocaat te worden, in staat om te oefenen in een groot advocatenkantoor (regulier of overheid). Je beheerst zowel inhoud als vervoer om een echt geconvergeerde digitale advocaat te worden.

Je zult ook worden uitgerust met de vaardigheden voor verdere studie op doctoraal niveau en om verder te gaan naar professionele praktijk in IT en IP in Londen, Brussel en de rest van de wereld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. We have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent en ... Lees meer

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. We have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Lees Minder