Lees de Officiële Beschrijving

Programmabeschrijving

Dit programma biedt een opwindend en flexibel cursusaanbod, waarmee u de LLM kunt aanpassen aan uw specifieke professionele en persoonlijke behoeften.

Om effectief te zijn op het internationale toneel, moeten juristen, zakenmensen en beleidsmakers verschillende juridische culturen en manieren van functioneren en communiceren begrijpen in alternatieve zakelijke contexten en regelgevende kaders. Dit programma biedt een ideale leeromgeving voor dergelijke individuen om de vaardigheden en kennis te ontwikkelen waarop verdere studie of een relevante carrière kan worden gebouwd.

Het programma omvat fundamentele kwesties op rechtsgebieden, waaronder:

 • Handelsrecht
 • Informatietechnologie wetgeving
 • Intellectuele eigendomsrechten
 • Medisch recht

Programmastructuur

Om een ​​LLM-wet te behalen, moet je met succes zes cursussen en een proefschrift van 10.000 woorden voltooien tijdens de door jou gekozen studieduur.

Tijdens je studie heb je de mogelijkheid om cursussen te volgen uit een reeks van vakgebieden.

Leerresultaten

Nadat je het programma hebt bestudeerd, zul je tevoorschijn komen met een goed begrip van juridische kwesties, niet alleen in de juridische context, maar met een degelijke basis in ethiek, sociale en theoretische contexten.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van onze online afstandsonderwijs-programma's gaan naar een reeks loopbanen in de rechtsgeleerdheid en aanverwante rechtsgebieden, waaronder werk in lokale en internationale bedrijven, juridische afdelingen van de overheid, andere openbare instellingen, internationale organisaties en in de academische wereld.

De programma's zijn ook een ideaal platform voor geavanceerd onderzoek.

Toelatingseisen

Een UK 2: 1 graad, of zijn internationale equivalent. Je diploma hoeft niet het onderwerp van de wet te zijn, maar het moet van een erkende instelling voor hoger onderwijs zijn.

We zullen ook rekening houden met uw andere kwalificaties en professionele ervaring als onderdeel van uw aanvraag.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
 • IELTS: totaal 7,0 (ten minste 6,5 in elke module)
 • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 23 in elke module)
 • PTE (A): totaal 67 (ten minste 61 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
 • CAE en CPE: totaal 185 (minstens 176 in elke module)
 • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Edinburgh Law School Engelse taaltest

De Edinburgh Law School heeft, in samenwerking met de afdeling Engels taalonderwijs van de universiteit, een alternatieve Engelse taaltest ontwikkeld voor aanvragers van onze onlinegeschiedenis op het gebied van online leren voor toegang tot het academisch jaar 2017/18.

De test is een alternatief voor de Engelse taaltests die momenteel door de universiteit worden geaccepteerd, zoals IELTS, TOEFL-iBT, PTE (A), CAE en CPE.

Houd er rekening mee dat deze test alleen kan worden gebruikt om te voldoen aan de Engelse taalvereisten voor toegang tot een postdoctoraal wettelijk recht door online afstandsonderwijs aan de Edinburgh Law School, de Universiteit van Edinburgh.

Aanmeldingsdeadlines

 • Startdatum van het programma: 14 januari 2019
 • Deadline aanmelding: 13 november 2018

We raden u ten zeerste aan om uw ingevulde aanvraag zo snel mogelijk in te dienen, met name als u ook een aanvraag voor financiering indient of een visum nodig heeft. We kunnen late aanvragen overwegen als we plaatsen beschikbaar hebben.

We monitoren applicatienummers zorgvuldig om ervoor te zorgen dat we in staat zijn om iedereen die aanbiedingen ontvangt te ontvangen. Het kan daarom nodig zijn om een ​​programma eerder dan de gepubliceerde deadlines te sluiten. Als dit het geval is, plaatsen we een waarschuwing van vier weken.

Hoe te solliciteren

U moet een referentie indienen bij uw aanvraag.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 16 andere vakken van Edinburgh Law School - The University of Edinburgh »

Laatst bijgewerkt op November 2, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Sept. 10, 2019
Jan. 2020
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
20,700 GBP
Voltijd (1 jaar): £ 20.700; Deeltijd (20 maanden): £ 10,350; Deeltijd (2 jaar): £ 10,350; Deeltijd (3 jaar): £ 6900; Deeltijd (32 maanden): £ 6900
Deadline
Juli 10, 2019
Vraag informatie aan
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 10, 2019
Aanmeldingslimiet
Juli 10, 2019
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 10, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Juli 10, 2019
Einddatum

Jan. 2020