LLM in belastingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

LLM in belastingen

120676_USD-Coast.jpg

programma beschrijving

Al meer dan 40 jaar oefenen alumni van het LLM in Taxation-programma van de University of San Diego School of Law met succes door heel Californië, de Verenigde Satates en de rest van de wereld. Ons hoog aangeschreven LLM-programma biedt studenten het theoretische en praktische kader om bekwame leiders op het gebied van belastingrecht te worden.

Om je aan te melden voor deze Master of Laws, moet je je JD-diploma hebben behaald aan een Amerikaanse rechtenstudent of moet je een diploma in de rechten (zoals een bachelor in de rechten) hebben van een geaccrediteerde instelling in een ander land dan de Verenigde Staten .

De LLM in belastinggraad vereist voltooiing van 24 studiepunten cursussen inclusief drie verplichte cursussen: vennootschapsbelasting (3 studiepunten), vennootschapsbelasting (3 studiepunten) en internationale belasting (3 studiepunten). Van de vereiste cursussen kan door de directeur worden afgezien na een goed doel dat door een student wordt getoond. De resterende benodigde kredieturen kunnen worden gekozen uit ons brede aanbod van cursussen voor belastingcursussen en (met toestemming van de directeur) andere gerelateerde cursussen.

120671_36155075092_dab2fe9226_o.jpg

Applicatievereisten

Raadpleeg onze checklist voor aanvragen om u te helpen bij het aanvraagproces. U kunt ook meer informatie krijgen en toegang krijgen tot onze online applicatie via onze website.

De prioriteitslimiet voor deelname aan de LLM-programma's voor het herfstsemester is 1 juni. De prioriteitslimiet voor het voorjaarssemester is 1 november. Het Graduate Programmes Office maakt gebruik van een "rolling admissions" -proces, dus zodra uw dossier compleet is het zal worden voorgelegd aan de toelatingscommissie.

120672_AdobeStock_240916513.jpeg

onderwijs

Het collegegeld voor het LLM in het belastingprogramma voor het academiejaar 2019-2020 is $ 1.885 per studiepunten. Collegegeld en kosten zijn onderhevig aan verandering; het huidige collegegeld is beschikbaar op de website van de School of Law's Financial Aid. Het LLM in Taxation-programma vereist 24 studiepunten.

Het Graduate Programs Office biedt een Merit Scholarship voor LLM-studenten, inclusief kandidaten voor de LLM in belastingen. Deze beurs kan worden toegekend aan voltijdstudenten die deelnemen aan het herfst- of voorjaarssemester en wordt toegekend op basis van de inhoud van je toelatingsdossier. Er is geen extra aanvraag nodig om in aanmerking te komen voor deze beurs.

Het Financial Aid Office van de School of Law kan u antwoorden op uw vragen over financiële hulp bieden, waaronder u richten op de juiste middelen voor afgestudeerde rechtenstudenten.120677_150429na-0015-copy.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of San Diego (USD) School of Law is recognized for the excellence of its faculty, depth of its curriculum, and strength of its clinical programs. Each year, USD educates approximately 9 ... Lees meer

The University of San Diego (USD) School of Law is recognized for the excellence of its faculty, depth of its curriculum, and strength of its clinical programs. Each year, USD educates approximately 900 Juris Doctor and graduate law students from throughout the United States and around the world. We are also extremely pleased to report that Princeton Review recently ranked USD as the #1 most beautiful campus in the United States. Lees Minder