LLM in bank- en financieel recht

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

Dit is een onderscheidend LLM-programma dat rekening houdt met de wet- en regelgeving van bankieren en financieren. Je krijgt de kans om uiteenlopende vragen te onderzoeken over de impact van wet, regelgeving, beleid en praktijk op bankieren en financiën. Je krijgt les van vooraanstaande academici met internationaal erkende onderzoeksprofielen over dit onderwerp.

Het programma omvat verschillende gespecialiseerde eenheden die zich bezighouden met bank- en financieel recht. Het is geschikt voor studenten die op zoek zijn naar een carrière in de wet, financiën, zaken of regelgeving. Een van de voordelen van studeren voor deze LLM is de onderwerpdekking die het biedt en de overdraagbare vaardigheden die het bevordert. Het is ontworpen om een reeks praktische instellingen en carrières te verbeteren.

We hebben een grote en levendige internationale gemeenschap en LLM-studenten van de University of Bristol profiteren van kleine klassen die worden gegeven door toonaangevende experts.

Programmastructuur

Je neemt vier eenheden (120 studiepunten in totaal, 30 studiepunten elk) en een verplicht proefschrift (60 studiepunten). U hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen drie gespecialiseerde bank- en financiële eenheden en vervolgens nog een eenheid uit een van onze andere LLM-programma's.

Awards afsluiten

Alle onderwezen masterprogramma's, tenzij vrijgesteld door de Senaat, moeten studenten de mogelijkheid bieden om de opleiding te verlaten met een postdoctoraal diploma of certificaat.

Om een postdoctoraal diploma te behalen, moeten studenten met succes 120 studiepunten hebben behaald, waarvan 90 op niveau M / 7.

Om een postdoctoraal certificaat te behalen, moeten studenten 60 studiepunten hebben behaald, waarvan 40 op niveau M / 7.

Degree classificaties:

Een onderscheiding met verdienste of onderscheiding is toegestaan voor postdoctorale docenten, diploma's en certificaten, waar deze specifiek instapkwalificaties worden genoemd. Een prijs met verdienste of onderscheiding is niet toegestaan voor exit-prijzen waarbij studenten op academische gronden het programma moeten verlaten. Een exit-onderscheiding met verdienste of onderscheiding kan worden toegestaan wanneer studenten door uitzonderlijke omstandigheden verhinderd zijn de beoogde toekenning te voltooien.

De classificatie van de prijs met betrekking tot het eindcijfer van het programma is als volgt:

Onderscheiding met onderscheiding *: ten minste 65 van de 100 voor de onderwezen component in het algemeen en, voor masters awards, ten minste 70 van de 100 voor het proefschrift. ** Faculteiten behouden de discretie om deze drempels te verhogen.

Award with Merit *: ten minste 60 van de 100 voor de onderwezen component in het algemeen en, voor masters awards, ten minste 60 van de 100 voor het proefschrift. Faculteiten behouden de discretie om deze drempels te verhogen.

* De MA in Law heeft aparte regels voor het toekennen van onderscheid en verdiensten.
** Voor de toekenning van Onderscheiding heeft de Faculteit Ingenieurswetenschappen minimaal 70 van de 100 nodig voor de onderwezen component in het algemeen en, voor masters awards, minimaal 70 van de 100 voor het proefschrift.

Diploma- / certificaatfasen:

Alle onderwezen masterprogramma's, tenzij vrijgesteld door de Senaat, moeten de mogelijkheid bieden voor studenten om te kiezen of verplicht te zijn om te vertrekken bij het postdoctorale diploma of de certificaatfase.

Om een postdoctoraal diploma te behalen, moeten studenten met succes 120 studiepunten hebben behaald, waarvan 90 op niveau M / 7.

Om een postdoctoraal certificaat te behalen, moeten studenten 60 studiepunten hebben behaald, waarvan 40 op niveau M / 7.

lady justice, legal, lawjessica45 / Pixabay

Toelatingseisen

Een hogere tweederangs graad in de rechten of een diploma met een toereikende rechtencomponent. Internationale studenten met gelijkwaardige kwalificaties moeten een transcriptie van hun examenresultaten overleggen (dit moet een officiële Engelse vertaling zijn als het origineel niet in het Engels is).

Erkend voorleren wordt momenteel niet geaccepteerd. Eerdere of professionele ervaring is niet vereist.

Engelse taalvereisten

Als Engels niet je eerste taal is, moet je aan dit profielniveau voldoen:

Profiel B

U moet het vereiste niveau Engels hebben om in aanmerking te komen voor een plaats in de door u gekozen cursus / programma.

Verschillende cursussen / programma's hebben verschillende niveaus van taalvaardigheid nodig. We noemen deze vaardigheidsniveaus 'profielen'. Het profiel voor uw gekozen cursus / programma wordt weergegeven op de cursus / programmapagina.

De tests en niveaus die u moet behalen om aan de vereisten te voldoen, staan op elke profielpagina.

Engelse taalvaardigheidstesten moeten binnen twee jaar na de startdatum van uw programma / cursus zijn behaald.

Careers

Deze inhoud en benadering van lesgeven in dit programma zal uw begrip en overdraagbare vaardigheden ontwikkelen, wat op zijn beurt verschillende loopbaantrajecten zal openen op het gebied van wetgeving, financiën, zaken of financiële regulering. Deze LLM kan een springplank zijn voor dergelijke carrières of een geschikt studieprogramma voor mensen die al op deze gebieden werken.

Het zal ook interessant zijn voor pas afgestudeerden op het gebied van rechten, beleid, politiek en kennis, of als u van plan bent om door te gaan met een onderzoekscarrière.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Lees Minder
Ga naar de website van de school