LLM in arbeidsrecht en corporate governance

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

De LLM Arbeidsrecht en Corporate Governance biedt een reeks eenheden voor studenten die zich willen specialiseren in arbeids- en vennootschapsrechtelijke aangelegenheden. Het onderzoekt arbeidsrecht en corporate governance vanuit zowel economisch als sociaal-politiek perspectief. Het programma bestrijkt het internationale rechtskader, handel, werkgelegenheid en mensenrechten, zowel vanuit praktisch als theoretisch oogpunt. Deze LLM opent deuren voor een breed scala aan toekomstige carrières op het gebied van recht, financiën en global governance.

Ons Centrum voor Recht en Onderneming benadrukt onze breedte van kritische wetenschap, onderwijs en publieke betrokkenheid bij het ondernemerschap en onze toewijding aan vooruitstrevend en innovatief denken.

We bieden een spannende en stimulerende reeks postdoctorale rechtenprogramma's, die je allemaal voorbereiden op verschillende carrières. Als je geïnteresseerd bent in het studeren van rechten buiten je bachelordiploma en je analytische, onderzoeks- en juridische schrijfvaardigheden wilt ontwikkelen, zul je Bristol's LLM een uitdagende en lonende ervaring vinden. We hebben een grote en levendige internationale gemeenschap en onze LLM-studenten profiteren van kleine klassen die worden gegeven door wereldberoemde experts.

Onze LLM-programma's bieden u de mogelijkheid om u te specialiseren in een bepaald gebied, maar u kunt ook kiezen voor een bredere en meer algemene reeks unitkeuzes. In alle gevallen wordt u aangemoedigd om de door u gekozen rechtsgebieden op een dieper niveau te verkennen. U krijgt de kans om te zien hoe deze rechtsgebieden in verschillende contexten werken, gezien de relevante kwesties theoretisch en praktisch en vanuit verschillende perspectieven.

Programmastructuur

Je neemt vier eenheden (120 studiepunten in totaal, 30 studiepunten elk) en een verplicht proefschrift (60 studiepunten). Als er drie gespecialiseerde arbeidsrecht- en corporate governance-eenheden worden gekozen, kunt u ook één eenheid kiezen uit een van onze andere LLM-programma's.

Awards afsluiten

Alle onderwezen masterprogramma's, tenzij vrijgesteld door de Senaat, moeten studenten de mogelijkheid bieden om de opleiding te verlaten met een postdoctoraal diploma of certificaat.

Om een postdoctoraal diploma te behalen, moeten studenten met succes 120 studiepunten hebben behaald, waarvan 90 op niveau M / 7.

Om een postdoctoraal certificaat te behalen, moeten studenten 60 studiepunten hebben behaald, waarvan 40 op niveau M / 7.

Degree classificaties:

Een onderscheiding met verdienste of onderscheiding is toegestaan voor postdoctorale docenten, diploma's en certificaten, waar deze specifiek instapkwalificaties worden genoemd. Een prijs met verdienste of onderscheiding is niet toegestaan voor exit-prijzen waarbij studenten op academische gronden het programma moeten verlaten. Een exit-onderscheiding met verdienste of onderscheiding kan worden toegestaan wanneer studenten door uitzonderlijke omstandigheden verhinderd zijn de beoogde toekenning te voltooien.

De classificatie van de prijs met betrekking tot het eindcijfer van het programma is als volgt:

Onderscheiding met onderscheiding *: ten minste 65 van de 100 voor de onderwezen component in het algemeen en, voor masters awards, ten minste 70 van de 100 voor het proefschrift. ** Faculteiten behouden de discretie om deze drempels te verhogen.

Award with Merit *: ten minste 60 van de 100 voor de onderwezen component in het algemeen en, voor masters awards, ten minste 60 van de 100 voor het proefschrift. Faculteiten behouden de discretie om deze drempels te verhogen.

* De MA in Law heeft aparte regels voor het toekennen van onderscheid en verdiensten.
** Voor de toekenning van Onderscheiding heeft de Faculteit Ingenieurswetenschappen minimaal 70 van de 100 nodig voor de onderwezen component in het algemeen en, voor masters awards, minimaal 70 van de 100 voor het proefschrift.

Diploma- / certificaatfasen:

Alle onderwezen masterprogramma's, tenzij vrijgesteld door de Senaat, moeten de mogelijkheid bieden voor studenten om te kiezen of verplicht te zijn om te vertrekken bij het postdoctorale diploma of de certificaatfase.

Om een postdoctoraal diploma te behalen, moeten studenten met succes 120 studiepunten hebben behaald, waarvan 90 op niveau M / 7.

Om een postdoctoraal certificaat te behalen, moeten studenten 60 studiepunten hebben behaald, waarvan 40 op niveau M / 7.

lady justice, legal, lawjessica45 / Pixabay

Toelatingseisen

Een hogere tweedegraads graad in de rechten (of internationaal equivalent).

Bij wijze van uitzondering zullen we ook kandidaten overwegen die:

  1. Een hogere tweederangs graad met inhoud die relevant is voor het voorgestelde studiegebied van de aanvrager; of
  2. Een hogere tweederangs cum laude af in elk vak, samen met relevante ervaring in een discipline die nauw verband houdt met de focus van dit programma.

Aanvragers in een van deze twee uitzonderlijke gevallen moeten in hun persoonlijke verklaring uitleggen waarom hun kwalificaties of ervaring in categorie (1) of (2) vallen.

Erkende vooropleiding wordt momenteel niet geaccepteerd. Eerdere of professionele ervaring is niet vereist.

Engelse taalvereisten

Als Engels niet je eerste taal is, moet je aan dit profielniveau voldoen:

Profiel B

U moet het vereiste niveau Engels hebben om in aanmerking te komen voor een plaats in de door u gekozen cursus / programma.

Verschillende cursussen / programma's hebben verschillende niveaus van taalvaardigheid nodig. We noemen deze vaardigheidsniveaus 'profielen'. Het profiel voor uw gekozen cursus / programma wordt weergegeven op de cursus / programmapagina.

De tests en niveaus die u moet behalen om aan de vereisten te voldoen, staan op elke profielpagina.

Engelse taalvaardigheidstesten moeten binnen twee jaar na de startdatum van uw programma / cursus zijn behaald.

Careers

Dit programma biedt u een sterke basis voor een breed scala aan carrières, van handelsjuristen tot HR-specialisten. Afgestudeerden treden op als advocaten, advocaten, advocaten en onderzoekers. Sommige afgestudeerden gaan verder met studeren of onderzoek aan de universiteit van Bristol of elders.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Lees Minder
Ga naar de website van de school