LLM in algemene juridische studies

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

We bieden een spannende en stimulerende reeks postdoctorale rechtenprogramma's, die je allemaal voorbereiden op verschillende carrières. Als je geïnteresseerd bent in het studeren van rechten buiten je bachelordiploma en je analytische, onderzoeks- en juridische schrijfvaardigheden wilt ontwikkelen, zul je Bristol's LLM een uitdagende en lonende ervaring vinden. We hebben een grote en levendige internationale gemeenschap en onze LLM-studenten profiteren van kleine klassen die worden gegeven door wereldberoemde experts.

Onze LLM-programma's bieden u de mogelijkheid om u te specialiseren in een bepaald gebied, maar u kunt ook kiezen voor een bredere en meer algemene reeks unitkeuzes. In alle gevallen wordt u aangemoedigd om de door u gekozen rechtsgebieden op een dieper niveau te verkennen. U krijgt de kans om te zien hoe deze rechtsgebieden in verschillende contexten werken, gezien de relevante kwesties theoretisch en praktisch en vanuit verschillende perspectieven.

Dit programma biedt u een enorme keuze aan eenheden - u kunt er vier kiezen uit alle eenheden die worden aangeboden binnen onze gespecialiseerde LLM-programma's. Het programma geeft je de kans om een breed scala aan juridische gebieden te verkennen en opent deuren naar een verscheidenheid aan juridische en andere carrières, zowel binnen het VK als daarbuiten.

Programmastructuur

U selecteert vier eenheden uit de lijst die wordt aangeboden in onze LLM-programma's (120 studiepunten in totaal, 30 studiepunten elk) en een verplicht proefschrift (60 studiepunten).

Awards afsluiten

Alle onderwezen masterprogramma's, tenzij vrijgesteld door de Senaat, moeten studenten de mogelijkheid bieden om de opleiding te verlaten met een postdoctoraal diploma of certificaat.

Om een postdoctoraal diploma te behalen, moeten studenten met succes 120 studiepunten hebben behaald, waarvan 90 op niveau M / 7.

Om een postdoctoraal certificaat te behalen, moeten studenten 60 studiepunten hebben behaald, waarvan 40 op niveau M / 7.

Degree classificaties:

Een onderscheiding met verdienste of onderscheiding is toegestaan voor postdoctorale docenten, diploma's en certificaten, waar deze specifiek instapkwalificaties worden genoemd. Een prijs met verdienste of onderscheiding is niet toegestaan voor exit-prijzen waarbij studenten op academische gronden het programma moeten verlaten. Een exit-onderscheiding met verdienste of onderscheiding kan worden toegestaan wanneer studenten door uitzonderlijke omstandigheden verhinderd zijn de beoogde toekenning te voltooien.

De classificatie van de prijs met betrekking tot het eindcijfer van het programma is als volgt:

Onderscheiding met onderscheiding *: ten minste 65 van de 100 voor de onderwezen component in het algemeen en, voor masters awards, ten minste 70 van de 100 voor het proefschrift. ** Faculteiten behouden de discretie om deze drempels te verhogen.

Award with Merit *: ten minste 60 van de 100 voor de onderwezen component in het algemeen en, voor masters awards, ten minste 60 van de 100 voor het proefschrift. Faculteiten behouden de discretie om deze drempels te verhogen.

* De MA in Law heeft aparte regels voor het toekennen van onderscheid en verdiensten.
** Voor de toekenning van Onderscheiding heeft de Faculteit Ingenieurswetenschappen minimaal 70 van de 100 nodig voor de onderwezen component in het algemeen en, voor masters awards, minimaal 70 van de 100 voor het proefschrift.

Diploma- / certificaatfasen:

Alle onderwezen masterprogramma's, tenzij vrijgesteld door de Senaat, moeten de mogelijkheid bieden voor studenten om te kiezen of verplicht te zijn om te vertrekken bij het postdoctorale diploma of de certificaatfase.

Om een postdoctoraal diploma te behalen, moeten studenten met succes 120 studiepunten hebben behaald, waarvan 90 op niveau M / 7.

Om een postdoctoraal certificaat te behalen, moeten studenten 60 studiepunten hebben behaald, waarvan 40 op niveau M / 7.

hammer, horizontal, courtsucco / Pixabay

Toelatingseisen

Een hogere tweederangs graad in de rechten of een diploma met een toereikende rechtencomponent. Internationale studenten met gelijkwaardige kwalificaties moeten een transcriptie van hun examenresultaten overleggen (dit moet een officiële Engelse vertaling zijn als het origineel niet in het Engels is).

Erkend voorleren wordt momenteel niet geaccepteerd. Eerdere of professionele ervaring is niet vereist.

Engelse taalvereisten

Als Engels niet je eerste taal is, moet je aan dit profielniveau voldoen:

Profiel B

U moet het vereiste niveau Engels hebben om in aanmerking te komen voor een plaats in de door u gekozen cursus / programma.

Verschillende cursussen / programma's hebben verschillende niveaus van taalvaardigheid nodig. We noemen deze vaardigheidsniveaus 'profielen'. Het profiel voor uw gekozen cursus / programma wordt weergegeven op de cursus / programmapagina.

De tests en niveaus die u moet behalen om aan de vereisten te voldoen, staan op elke profielpagina.

Engelse taalvaardigheidstesten moeten binnen twee jaar na de startdatum van uw programma / cursus zijn behaald.

Careers

Dit LLM-programma geeft u de kans om een breed scala aan juridische gebieden te verkennen en opent daarom de deur naar een grote verscheidenheid aan juridische en andere beroepen, zowel binnen het VK als daarbuiten. Afgestudeerden treden op als advocaten, advocaten, advocaten en onderzoekers in internationale en Europese organisaties, zoals de Verenigde Naties of de Europese Commissie. Een aantal werkzaamheden voor NGO's en andere instanties. Sommige afgestudeerden gaan door met studeren of onderzoek aan andere universiteiten.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Lees Minder
Ga naar de website van de school