LLM in LegalTech

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Met de LLM in LegalTech loopt u voorop in een snelgroeiend veld en biedt u interessante carrièremogelijkheden om de kracht van technologie in de advocatuur te benutten.

Kunstmatige intelligentie en aanverwante technologieën spelen een snel toenemende rol in de juridische praktijk. Dit innovatieve en actuele masterprogramma geeft je de vaardigheden om deze nieuwe technologie te begrijpen en te omarmen, te innoveren en 'LegalTech' in de praktijk te brengen.

Je gaat onderzoeken hoe technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en Blockchain invloed hebben op juridische diensten. U krijgt ook de mogelijkheid om met AI-systemen te werken, LegalTech-apps en -oplossingen te ontwikkelen, comfortabel te werken met Big Data en de wettelijke en regelgevende uitdagingen in verband met technologie te begrijpen.

Waarom LegalTech bij Swansea?

Als een postdoctorale student aan de Hillary Rodham Clinton School of Law maak je deel uit van een wereldwijd erkende rechtsschool, met een bloeiende academische omgeving die streeft naar excellentie in onderwijs en onderzoek, en die een uitzonderlijke studentenervaring biedt.

Swansea University staat 26e gerangschikt in het VK voor onderzoekskwaliteit en 22e voor onderzoekseffecten (REF 2014)

Uw LegalTech-ervaring

U zult de kennis en ervaring opdoen om zich te ontwikkelen tot een 21e-eeuwse advocaat of beoefenaar van juridische dienstverlening, die verschillende technologieën kan inzetten om de juridische praktijk te ondersteunen en innovatie in het hele vak te stimuleren.

Je leert ook door:

 • Gastcolleges door deskundige beoefenaars in LegalTech;
 • Leren op de werkplek door vrijwilligerswerk en / of stages;
 • Betrokkenheid bij gezamenlijke onderzoeksprojecten met onderzoekspartners;
 • Betrokkenheid bij het Centre for Innovation and Entrepreneurship in Law (CIEL) van de School.

Je zult ontdekken hoe kunstmatige intelligentie wordt toegepast op de wet en hoe de wet wordt toegepast op AI.

Je leert AI-concepten en werkt met AI-tools om je eigen LegalTech-oplossingen te ontwikkelen, ervaring op te doen met het werken met Big en Small Data en je kennis toe te passen in praktische praktische oefeningen.

De cursus geeft u een scala aan vaardigheden en ervaringen die een aanvulling vormen op uw juridische kennis en u inzicht geven in hoe computationeel denken kan worden gerelateerd aan juridische processen.

LegalTech werkgelegenheidskansen

Afgestudeerden van de LLM in LegalTech zijn goed gepositioneerd voor het stimuleren en belonen van kansen. Je toekomst kan liggen in een traditionele of specialistische rol zoals:

 • Advocaat
 • Juridische gegevenswetenschapper
 • Juridisch ingenieur
 • Juridische projectmanager
 • Juridisch risicobeheer
 • Juridisch technoloog

Toelatingseisen

Als je een passie hebt voor legale technologie, willen we van je horen!

De cursus is gericht op afgestudeerden in de rechten en praktijkbeoefenaars die op alle niveaus van de advocatuur werken. Van studenten van dit programma wordt niet verwacht dat ze eerdere ervaring hebben met coderen of werken met technologie.

We verwelkomen sollicitaties van aankomende studenten van over de hele wereld. Idealiter heb je een 2: 1 diploma in de rechten, hoewel we kandidaten met een 2: 2 zullen overwegen op basis van hun algehele en individuele moduleprestaties. Kandidaten met relevante ervaring worden ook sterk aangemoedigd om een ​​aanvraag in te dienen.

Als Engels niet je eerste taal is, heb je een acceptabele pass nodig in een goedgekeurde Engelse taalkwalificatie zoals de IELTS-test (met een algemene score van ten minste 6,5 en een minimum van 6,0 in elk onderdeel).

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Employability-workshops, werkgeversbesprekingen, op maat gemaakte evenementen en carrièresbeurzen
 • Individueel advies en begeleiding van professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala aan onderwerpen voor loopbaanbeheer
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Inzetbaarheid aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De School of Law hanteert een proactieve benadering om de inzetbaarheid van afgestudeerden te verbeteren, met een toegewijde medewerker voor inzetbaarheid en plaatsing. De school biedt een scala aan lokale, nationale en internationale stages, professionele cursussen, advies en ondersteuning om je te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om je ambities te bereiken.

Onze afgestudeerden gaan door naar een breed scala aan carrières, waaronder:

Advocaat, juridisch ingenieur, juridisch projectmanager, juridisch gegevenswetenschapper, juridisch risicomanager, juridisch technoloog.

Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder
Swansea , Dubai + 1 Meer Minder