LLM in Internationale mensenrechten en ontwikkeling

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

LLM in Internationale mensenrechten en ontwikkeling

London South Bank University

Met meer dan 30 jaar expertise heeft LSBU Law de professionele toekomst van duizenden rechtenstudenten gestalte gegeven.

De LLM International Human Rights and Development biedt een mix van internationale mensenrechtenwetgeving, ontwikkelingsstudies en modules voor vluchtelingenstudies. Je onderzoekt hedendaagse debatten in de context van specifieke landen en thema's.

Je zult kennis opdoen over de bescherming van internationale mensenrechten in het kader van internationale ontwikkeling en vluchtelingenpraktijken en de rol van een op rechten gebaseerde benadering van internationale ontwikkelingspraktijken.


7 redenen om hier rechten te studeren

 1. Deskundige academici:
  onderwezen door deskundige academici en beoefenaars.


 2. Professionele links:
  Door onze groeiende groep gastdocenten en professoren heeft de juridische afdeling een sterk netwerk van contacten ontwikkeld met vooraanstaande juristen in het Verenigd Koninkrijk.


 3. Dynamische onderzoekscultuur:
  profiteren van het contact met hooggekwalificeerd academisch personeel.


 4. Gratis iPad:
  Geavanceerde technologie en e-learning, een gratis iPad ondersteunt je studie.


 5. Uitgebreide leesmiddelen:
  via onze virtuele leeromgeving, een persoonlijke e-law library van £ 6.000.


 6. inzetbaarheid:
  Je studeert af met de nodige kennis en vaardigheden om te werken op het gebied van internationale mensenrechten en ontwikkeling (in het VK of in het buitenland) als adviseurs, experts, onderzoekers en beleidsmakers.


 7. Geweldige leer:
  De LSBU Law Department heeft een sterke set van experts, consultants en internationale adviseurs op het gebied van internationale mensenrechten en ontwikkeling en organiseert een aantal jaarlijkse evenementen en conferenties.


Evenementen

De Law Department organiseert jaarlijkse evenementen zoals updates over mensenrechten die zijn geleverd door onze gastprofessoren, Sir Geoffrey Bindman, Joel Bennthan QC en Imran Khan. We organiseren ook het vragenuur voor jonge juridische hulpadvocaten en incidentele evenementen zoals onze recente interprofessionele conferentie - Reageren op verkrachting en vergaderingen en seminars voor Birmese mensenrechtenactivisten.


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

Core Modules

 • Internationaal recht en mensenrechten
 • Proefschrift
 • Hedendaagse kwesties in ontwikkeling
 • Internationale mensenrechten en ontwikkeling
 • Economies in Transition: strategieën voor ontwikkeling

Optionele modules

 • Internationaal humanitair recht
 • Onderzoeksmethoden
 • Geforceerde migratie en hervestiging
 • Economies in Transition: strategieën voor ontwikkeling
 • Internationaal vluchtelingenrecht
 • Case management
 • voorspraak
 • Internationaal strafrecht
 • Gedwongen migratie in ontwikkelingslanden


employability

Je studeert af met de nodige kennis en vaardigheden om te werken op het gebied van recht, mensenrechten en ontwikkeling (in het VK of in het buitenland) als adviseurs, experts, onderzoekers en beleidsmakers.

Met een juridische achtergrond zou je kunnen oefenen in mensenrechten, immigratie en asiel, en publiek recht.

Met een achtergrond in ontwikkelingsstudies zou je kunnen oefenen in de NGO-sector met een op rechten gebaseerde benadering van ontwikkeling.

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.


Onderwijzen en leren

De LSBU Law Department heeft een sterke set van experts, consultants en internationale adviseurs op het gebied van mensenrechten en organiseert een aantal jaarlijkse evenementen en conferenties.

Het hoofd van de juridische afdeling, Andy Unger, heeft gewerkt als consultant in voormalige communistische landen zoals Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland en Georgië. In de South Caucuses is zijn meest recente werk bij het Britse Oost-West Centrum geweest, het ontwerpen en begeleiden van de door het British Foreign and Commonwealth Office gefinancierde projecten die mensenrechtentraining aanbieden aan advocaten en gerechtelijke functionarissen in de regio.

Hoogleraar in de rechtsgeleerdheid Caron Thatcher heeft in veel delen van de voormalige Sovjet-Unie verkiezingen waargenomen, waaronder Azerbeidzjan, Kazachstan, Wit-Rusland, Kirgizië en ook in Rusland zelf en heeft de definitieve verkiezing van de heer Poetin in 2004 gevolgd.


Toelatingseisen

 • Een LLB (Hons) Law degree op 2: 2 / Bachelor graad gelijk aan UK Second Class Honours Lower Division.
 • De Britse afgestudeerden met een niet-juridische graad (2: 2) en relevante kennis en ervaring.
 • Individuele aanvragen voor accreditatie van eerder verworven kennis en ervaring worden behandeld in overeenstemming met het FAHS-beleid inzake APL en APEL.
 • We verwelkomen equivalente kwalificaties van over de hele wereld. Engelse taalkwalificaties voor internationale studenten: IELTS-score van 6.5, Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 10, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
7,500 GBP
Voltijdse VK / EU-vergoeding: £ 7500; Internationale bijdrage: £ 13125. Jaar 1 Deeltijdskosten VK / EU: £ 3333,33; Internationale bijdrage: £ 5833.33
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates