Lees de Officiële Beschrijving

Columbia University School of Law en de Amsterdam Law School bieden een gezamenlijk LLM-programma aan in het International Criminal Law, met een uitwisseling naar de VS in het tweede semester. Deze Master-track is de eerste die zich richt op het internationale strafrecht als een apart veld van juridische studie. Het centrale doel van het gezamenlijke LLM-programma is om een ​​nieuwe stijl van internationale strafrechtadvocaten op te leiden die in staat zijn om (disciplinaire) grenzen te overstijgen, door een breed en diep inzicht te bieden in relevante kwesties met betrekking tot internationale en grensoverschrijdende rechtvaardigheid en de ontwikkeling te ondersteunen. van academische vaardigheden door middel van de diepgaande analyse van dergelijke kwesties.

Belangrijkste feiten

Het programma is uniek vanwege het dubbele perspectief dat het biedt op het internationale strafrecht. Het Internationaal Strafrecht LLM combineert inzichten uit een common law-focus aangeboden door Columbia Law School met een civielrechtelijk perspectief geboden door de Amsterdam Law School.

Studieprogramma

Het International Criminal Law-programma combineert de studie van theoretische aspecten en stichtingen van het internationaal strafrecht met zijn praktische toepassing, door een workshop in straftribunalen aan te bieden en door mogelijkheden te bieden om deel te nemen aan stages.

Gerelateerde Master-programma-informatie

De University of Amsterdam biedt twee sporen aan in het kader van haar masteropleiding International Criminal Law. Het tweede, andere traject aangeboden door Amsterdam Law School biedt een volledige LLM in internationaal en transnationaal strafrecht, met transnationale strafrechtelijke cursussen en kansen voor stages, rechtskundige klinieken en onderzoek voor rechtbanken en tribunalen in Nederland in het tweede semester.

Studieprogramma

Het International Criminal Law-programma combineert de studie van theoretische aspecten en stichtingen van het internationaal strafrecht met zijn praktische toepassing, door een workshop in straftribunalen aan te bieden en door mogelijkheden te bieden om deel te nemen aan stages.

Studenten van de Amsterdam Law School en Columbia Law School-studenten vullen het programma als een groep af, brengen het eerste semester door aan de Amsterdam Law School en de tweede aan de Columbia Law School.

Het programma bestaat uit zowel verplichte als keuzevakken.

Carriere vooruitzichten

Internationaal Strafrecht (LLM)

Dit gezamenlijke LLM-programma bereidt studenten voor op een carrière in het internationale strafrecht. Afgestudeerden zullen uitzonderlijk gekwalificeerd zijn om een ​​leidende rol op zich te nemen in de wereld van internationale strafhoven en tribunalen, waaronder het Internationaal Strafhof (ICC), nationale juridische instellingen en advocatenkantoren, en internationale strafrechtelijke academia en ministeries van buitenlandse zaken, justitie en defensie.

Carrière in Nederland

De Nederlandse organisatie voor internationale samenwerking in het hoger onderwijs (Nuffic) heeft een website samengesteld over het vinden van een baan in Nederland voor internationale studenten.

Neem voor andere vragen contact op met de onderwijsbalie.

Opleiding te volgen in:
Engels
University of Amsterdam

Zie 11 andere vakken van University of Amsterdam »

Laatst bijgewerkt op November 25, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
12 maanden
Voltijd
Prijs
2,060 EUR
EU / EER-studenten. Niet-EU / EER-studenten € 14.740 per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019