LLM in International Trade Law

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Met deze Pathway kunt u de complexe problemen begrijpen die opduiken op het gebied van internationale handel. In de moderne wereld is het van vitaal belang om de principes en hoofdprincipes van internationale handel te begrijpen; zoals tarieven en douaneregelingen, maar ook om te begrijpen hoe dit van invloed is op samenlevingen, regio's en het milieu.

Deze Pathway maakt gebruik van onze sterke punten in onderzoek op het gebied van internationaal handelsrecht, EU-wetgeving, de wet van relatieve regionale integratie en transnationale economische betrekkingen op grotere schaal. De belangrijkste focus ligt op het multilaterale handelssysteem en de wet van de Wereldhandelsorganisatie. Met onze modules kunt u een diepgaande specialisatie ontwikkelen op belangrijke verwante gebieden, zoals het milieu, overheidsopdrachten of mededingingsrecht.

Deze Pathway is een uitstekende keuze voor diegenen die de grondvesten van de internationale handel willen begrijpen, maar die zich ook bezighouden met kritieke hedendaagse kwesties. Deze Pathway ook een unieke gelegenheid voor een dieper begrip van de uitdagingen waarmee het Verenigd Koninkrijk in de Brexit-context wordt geconfronteerd.

Waarom deze cursus studeren

 • Module keuze - een van de breedste assortimenten van LLM-modules beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk
 • Inzetbaarheid - dit programma biedt een zeldzame reeks gespecialiseerde modules waardoor afgestudeerden op unieke wijze in aanmerking komen voor groeiende internationale arbeidsmarkten
 • Professionele links - jaarlijkse juridische beurs, bezoeken aan en van toonaangevende bedrijven

modules

Je volgt een modulair programma (180 credits in totaal), dat bestaat uit zes modules (elk 20 credits) en een proefschrift van 15.000 woorden (60 credits); de laatste moet worden ingediend aan het einde van het studiejaar. Studenten die de International Trade Law Pathway , studeren minimaal drie van hun zes modules uit de onderstaande lijst;

 • Commercieel conflictenrecht
 • Environmental Energy Law
 • Financiering van internationale handel
 • Global Competition Law
 • Internationale corporate governance
 • Internationaal handelsrecht en beleid: stichtingen
 • Internationaal handelsrecht en overheidsopdrachten
 • Internationaal publiekrecht

Studenten kunnen hun resterende drie modules kiezen uit de volledige lijst met Birmingham LLM-modules.

Leren en onderwijzen

Birmingham's LLM Pathways zijn ontworpen om diepgaande analyses van belangrijke juridische onderwerpen te bieden. Modules hebben allemaal 20 credits in waarde, bestaande uit 10 seminars van twee uur om studenten in staat te stellen een aanzienlijke expertise op elk rechtsgebied te ontwikkelen.

De LLM-cursus duurt 12 maanden en loopt van september tot september. Alle LLM- Pathways volgen dezelfde basisstructuur:

 • In deel I van de cursus neemt u zes 20 studiepunten: het beschikbare bereik is afhankelijk van de Pathway u wilt volgen. Beoordeling in die modules, per essay of formeel onderzoek, is in mei en juni.
 • In deel II van de cursus, uw onderzoek en schrijf een 15.000-woorden proefschrift over een geselecteerd onderwerp van de wet onder toezicht van een medewerker.

Law School inductie

Aan het begin van de cursus is er een uitgebreid welkomst- en introductieprogramma dat is ontworpen om u te helpen bij het vinden van een goed begrip van de Birmingham LLM. Je zult vertrouwd raken met de verschillende manieren waarop we je het hele jaar door kunnen ondersteunen om ervoor te zorgen dat je LLM-cursus een spannende en lonende ervaring is.

Studenten kunnen zich zowel voor aankomst als aan het begin van het academiejaar aanmelden voor modules. Als onderdeel van het introductieproces krijgt u de gelegenheid om meer te weten te komen over de verschillende beschikbare modules en keuzes te maken die overeenkomen met uw interesses.

Parttime studeren

Alle LLM- Pathways kunnen in deeltijd worden genomen en over een periode van twee jaar worden voltooid. Deze manier van studeren is met name geschikt voor barristers en advocaten die de beroepspraktijk willen combineren met de universitaire studie en daarbij CPD-punten behalen.

Klassen voor deeltijdstudenten op de LLM worden gepland tussen 9.00 uur en 18.00 uur en studenten hebben doorgaans tussen de 2-4 uur onderwijs per week. De kosten zijn hetzelfde als voor een volledige studie, maar zijn verdeeld over twee jaar.

Voor studenten van buiten het Verenigd Koninkrijk is er een gelegenheid voor inductie om vertrouwd te raken met het Engelse rechtssysteem, aangezien dit de basis vormt voor de aangeboden modules. De eenheid Engels voor internationale studenten biedt een scala aan ondersteuning bij het lezen en schrijven van academisch Engels.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten een goede graad in de rechten hebben, of een graad in een andere discipline, aangevuld met een voldoende voor het gemeenschappelijk professioneel onderzoek.

Internationale studenten

Academische vereisten: we accepteren een reeks kwalificaties uit verschillende landen, gebruik onze handige gids hieronder om te zien welke kwalificaties we uit uw land accepteren.

Engelse taalvereisten: voor deze cursus vragen we IELTS 7.0 met niet minder dan 6.5 in elke band, of PTE met 67 in alle vier vaardigheden. Als je een plaats aangeboden wordt om te studeren en je voldoet niet aan de taalvereiste, heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze cursus Engels voor academische doeleinden - als je de cursus met succes afrondt, kun je de taal vervullen vereiste zonder opnieuw een taalkwalificatie te behalen.

IELTS 7.0 met niet minder dan 6.5 in elke band is gelijk aan:

 • TOEFL: 95 algemeen met niet minder dan 22 in elke band
 • Pearson Test of English (PTE): Academic 67 in alle vier vaardigheden
 • Cambridge English (examens afgelegd vanaf 2015): Advanced of Proficiency - minimale algemene score van 185, met niet minder dan 176 in een onderdeel
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allo ... Lees meer

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allows your research to flourish. Located in the Arts building at the main Edgbaston campus, our team of academic and operational staff are on hand to offer support and advice whenever you need it. Lees Minder