LLM in International Financial

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Ontwikkel uw wereldwijde juridische carrière met een online LLM van The Dickson Poon School of Law, een van 's werelds toonaangevende rechtsscholen.

The International Financial

Vandaag de dag wordt de wereld van handel en financiën gedomineerd door wereldwijde handel en de vrije stroom van kapitaal en investeringen. De juridische praktijk evolueert voortdurend en past zich aan aan nieuwe producten, nieuwe markten en nieuwe technologieën. Financiële innovatie floreert in een zich voortdurend uitbreidend kader van financiële regelgeving, resulterend in de opkomst van nieuwe marktspelers, nieuwe financiële producten en nieuwe handelstechnieken.

Om deze verschijnselen conceptueel vast te leggen, moeten we onze traditionele juridische technieken op innovatieve manieren toepassen en vaak nieuwe juridische mechanismen bedenken die beter bij onze mondiale economische realiteit passen. Dit vereist dat advocaten een beroep doen op een veelheid aan juridische bronnen - binnenlands, internationaal en transnationaal - evenals op het gebruik van een interdisciplinaire benadering van het recht, gebaseerd op de inzichten van financiën en economie.

Deze wet masters in de rechten wordt 100% online onderwezen, wat betekent dat je je opleiding kunt voortzetten zonder een pauze te nemen in je werk, en je kunt je studies aanpassen aan je levensverplichtingen. U kunt profiteren van de wereldberoemde leer van King's College London, waar ter wereld u ook bent.

De cursus is bedoeld voor studenten die een carrière in het financiële of commerciële recht willen volgen, en zou ideaal zijn voor advocaten die hun kennis van de wereld van handel en financiën, die wordt gedomineerd door wereldwijde handel en de vrije stroom van kapitaal, willen vergroten. en investeringen. Het zou ook van belang zijn voor mensen die werkzaam zijn in de financiële wereld en het bedrijfsleven, wiens rol juridisch is toegespitst.

Cursusdetail

De online International Financial

Het programma zal:

  • Voorzie u van een gedetailleerde kennis en begrip van een reeks gebieden binnen financieel en handelsrecht (juridische concepten, waarden, principes en regels) vanuit het perspectief van het Engels, Europees, Internationaal en Transnationaal recht.
  • Voorzie u van een praktische kennis van de basisprincipes van financiën en hun relevantie voor ondernemingsrecht. Dit is essentieel voor iedereen die carrière wil maken in het internationale commerciële en financiële recht.
  • Geef een leidende aanpak voor het begrijpen van het commercieel realisme dat van invloed is op de wettelijke beslissingen die bedrijven moeten nemen in onze wereldeconomie, en help bij het ontwikkelen van kritisch bewustzijn van actuele problemen op een aantal gebieden van financieel en handelsrecht.
  • Evalueer kritisch de werking en werking van de moderne financiële markten door zowel de technische als de juridische kant te behandelen van de manier waarop verschillende financiële instrumenten nu worden uitgegeven, aangehouden en verhandeld.

Het is gebaseerd op het meest geavanceerde juridische denken dat voortkomt uit de ervaring van belangrijke rechtsstelsels en internationale en transnationale rechtsregimes. U zult profiteren van het baanbrekende transnationale juridische perspectief van The Dickson Poon School of Law in juridisch onderzoek en onderwijs.

Als eerste in het Verenigd Koninkrijk voor onderzoeksexcellentie (Research Excellence Framework 2014) en een van de top 10 van Britse scholen in de wereld, bieden onze academici baanbrekend juridisch onderwijs in een intellectueel rigoureuze en stimulerende omgeving. Krijg een master's degree in de rechten van King's College London en verbeter uw carrièrekansen.

Toelatingseisen

Een 2: 1 graad in de rechten (of in het buitenland) in de rechten, of in een mate met 70% wetinhoud, of in het Graduate Diploma in Law.

Als u een hoge 2: 2 (dwz 57% -59%) in de rechten, of in een mate met 70% wettelijke inhoud, en ten minste 3 jaar werkervaring in de wet heeft, zal uw aanvraag worden overwogen.

Professionele ervaring. Kandidaten die een 2: 1 of hoger hebben behaald in een niet-juridische opleiding (dwz financiën of bedrijfskunde) komen voor dit programma in aanmerking, mits zij minstens 3 jaar werkervaring hebben in de wet (di degenen die in een wet werken) vastberaden als praktiserende notaris of degenen die geslaagd zijn voor het bar-examen en die werkzaam zijn als praktiserend advocaat). Uitzonderlijke kandidaten met een aanzienlijke werkervaring die nauw verwant is aan de wet, maar niet materieel juridisch van aard zijn (bijvoorbeeld contractbeheerders), kunnen ook worden overwogen.

getuigenissen

Mijn werkleven is extreem druk. Ik reis veel en moet ook tijd doorbrengen met mijn familie thuis. Ik wist dat ik deze moest jongleren en op de een of andere manier in de koers paste tussen andere verplichtingen. Of je nu thuis of op het werk bent, je kunt op elk moment toegang krijgen tot de cursus. Deze cursus is ontworpen op een manier die past bij mijn werk en privéleven, daarom koos ik ervoor.

- Salio, King's Online student

Carriere vooruitzichten

Bij King's ga je naar een van 's werelds meest competitieve studentenorganisaties en sluit je aan bij een aantal afgestudeerden die worden opgezocht door een aantal van de leidende werkgevers in het veld. De Dickson Poon School of Law heeft sterke banden met enkele van 's werelds toonaangevende advocatenkantoren en internationale werkgevers. Met een King's College London LLM kunt u naast andere juridische professionals over de hele wereld studeren en uw carrièreperspectieven verbeteren.

The International Financial

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... Lees meer

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Lees Minder