Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

De online programma's van Royal Mary University University in International Dispute Resolution zijn bedoeld om een ​​nieuwe generatie advocaten te inspireren om traditionele benaderingen van conflicten en de oplossing ervan te heroverwegen en hen uit te rusten met de tools die nodig zijn om te slagen in het veld. Ze combineren solide theoretische basisvorming, brede interdisciplinaire training en mogelijkheden voor individuele studie en ontwikkeling van vaardigheden. Verder zijn onze dynamische programma's ontworpen om u alle uitstekende leermogelijkheden te bieden die u op de campus zou krijgen, zonder de beperkingen van vaste tijden en locaties.

De online programma's in International Dispute Resolution kunnen in deeltijd worden gestudeerd als Master of Law (LLM), Postgraduate Diploma (PGDip) of Postgraduate Certificate (PGCert). De PGDip en de PGCert zijn kortere versies van het LLM-programma. In tegenstelling tot de LLM hoeven ze geen scriptie te voltooien, maar bieden ze je masterniveau. Het verschil tussen de PGDip en de PGCert is het aantal benodigde modules (de PGCert is korter dan de PGDip).

Structuur

De LLM in International Dispute Resolution is beschikbaar voor deeltijdstudie die gedurende twee academische jaren wordt aangeboden. Tijdens die periode onderneem je vier lesmodules en een proefschrift van 20.000 woorden. Voor elke module ontvangt u 30 studiepunten en ontvangt u nog eens 60 studiepunten voor uw proefschrift. Om te slagen moet je de volledige 180 credits hebben opgebouwd, wat inhoudt dat je elk aspect van de modules voltooit en alle relevante opdrachten doorloopt.

modules

De twee kernmodules over commerciële arbitrage bieden studenten in het bijzonder een gedetailleerd overzicht van alle belangrijke juridische kwesties die zich voordoen in de loop van een arbitrageprocedure. Dit zal u voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken op dit gebied, of het nu gaat om interne juristen, externe adviseurs, academici of arbiters.

 • Internationale commerciële arbitrage: theorie en context
 • International Commercial Arbitration: Selected Issues
 • Investeringsverdrag Arbitrage
 • Investeringsarbitrage: wezenlijke bescherming
 • Proefschrift

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor deelname aan het LLM, PGDip of PGCert International Dispute Resolution-programma, zou u het volgende moeten hebben:

Rechten afgestudeerden

 • De gebruikelijke kwalificatie voor toegang tot het programma is een diploma in de rechten, of een diploma met een substantiële inhoud van de wet, van ten minste 2,1 onderscheidingen (of internationale equivalent).
 • Rechten die afgestudeerd zijn met 2.2 honours die ook andere juridische kwalificaties en / of substantiële professionele juridische ervaring hebben, komen mogelijk ook in aanmerking.

Niet-wet afgestudeerden

 • Niet-juridische afgestudeerden met een minimum van 2,2 graad die ook een verdienste (of 60 procent) hebben behaald in het Common Professional Examination (CPE) of Graduate Diploma in Law (GDL), erkend door de Britse beroepsorganisaties, komen mogelijk ook in aanmerking.
 • Niet-juridische afgestudeerden kunnen ook worden beschouwd op basis van substantiële professionele ervaring op een juridisch gebied of een gebied dat rechtstreeks verband houdt met hun studieprogramma.

In alle gevallen is een volledige online aanvraag vereist om een ​​eerlijke beoordeling en beslissing te kunnen maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld op zijn merites en bij het zien van uitgebreide aanvraagdocumenten.

Een volledig en gedetailleerd CV is vereist voor alle toepassingen en is met name relevant wanneer rekening moet worden gehouden met professionele ervaring.

Internationale aanvragers

Bij Queen Mary zijn we trots op onze wereldwijde gemeenschap en we hebben een lange geschiedenis van verwelkomen studenten uit de hele wereld. In de loop der jaren zijn vele duizenden van onze internationale afgestudeerden doorgegaan met het nastreven van succesvolle carrières.

Om de modules en het onderwijsaanbod optimaal te kunnen benutten en de online discussies bij te houden, moeten alle aanvragers voldoen aan een minimale academische Engelse standaard voor toelating. U moet bewijzen dat u voldoende Engels spreekt, in overeenstemming met onze standaard Engelse vereisten. De IELTS-vereiste is een algemene 7.0 en minstens een 7.0 in de schrijfcomponent.

Als u het vereiste niveau voor de Engelse taal nog niet hebt behaald, moet u in uw land Engelse taaltesten blijven doen om het vereiste niveau te bereiken.

Hoe u beoordeeld wordt

Als student bij Queen Mary Online vragen we je om een ​​actieve rol te spelen in je verwerving van vaardigheden en kennis. We gebruiken een mix van discussieforums en webinars voor groepen, ontworpen om een ​​geïnformeerde discussie te genereren rond bepaalde onderwerpen.

Elke module zal bestaan ​​uit beoordeelde taken, een module-essay en een eindevaluatie-oefening (take-home-examen). Permanente evaluatie zal de student-tutor-relatie verbeteren en u krijgt regelmatig feedback van deskundige docenten. U kunt ook vragen en zorgen rechtstreeks aan de cursusleider en de cursusdirecteur richten.

Het uiteindelijke proefschrift vereist voor de LLM zal meer diepgaande studie en onafhankelijk onderzoek betreffen, over een onderwerp, overeengekomen met uw supervisor.

Waar we u kunnen leiden

We weten uit de succesverhalen van onze LLM-afgestudeerden de verscheidenheid aan loopbanen die waarschijnlijk voor u open zullen staan ​​als de cursus met succes wordt afgerond. Zoals je zou verwachten, heeft een groot deel van de afgestudeerden hun kennis op het gebied van de graad toegepast, rechtstreeks werkzaam als advocaten, barristers, advocaten, juridische medewerkers of paralegals. Anderen zijn gaan werken op gebieden zoals financiële en energieregelgeving, consultancy, octrooien en handelsmerken. Veel studenten die al volledig gekwalificeerd zijn en al enkele jaren oefenen, hebben hun positie kunnen verbeteren binnen hun bestaande bedrijf of zich kunnen specialiseren in een nieuw rechtsgebied. Een aanzienlijk aantal is doorgegaan met het doctoraatsrecht en is succesvol in het aantrekken van financiering voor deze projecten bij QMUL of andere universiteiten in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland.

De vaardigheden die door ons programma zijn ontwikkeld - in combinatie met de buitenschoolse activiteiten die we aanbieden - hebben onze pas afgestudeerden in staat gesteld om carrière te maken in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld bij bedrijven zoals:

 • Herbert Smith Freehills
 • Dentons
 • Cubb-verzekering
 • Nomura
 • Deloite
 • Latham
 • Delegatie van de Europese Unie
 • Ofgem
 • Honda
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Online
Begindatum
Apr. 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
10,000 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Apr. 2019
Aanmeldingslimiet

Apr. 2019