Read the Official Description

LLM in International Commercial and Economic Law

Duur: één kalenderjaar (fulltime). Twee, drie of vier jaar (alleen parttime, alleen overdag). We adviseren dat deeltijdstudenten tussen twee en een halve en drie dagen per week vrij zijn om hun studie voort te zetten.

Minimale toelatingsvoorwaarden: Minimale tweede graad hoger (of gelijkwaardig) in de rechten.

Begin van het programma: alleen in september

Aanwezigheidsmodus: Fulltime of parttime

De globalisering van de handel maakt het uiterst nuttig, zo niet essentieel, voor iedereen die het handelsrecht wil uitoefenen om het vanuit een internationaal en vergelijkend perspectief te bestuderen. De enorme groei in het belang van multinationale ondernemingen en landen zoals China en de Golfstaten, maakt het even nuttig om ook dergelijke bedrijven en landen te bestuderen. SOAS heeft een unieke concentratie van modules op dit gebied, onderwezen door experts die ervaring in de juridische praktijk combineren met het raadplegen van een academische beurs. Veel van die modules zijn even nuttig voor mensen die andere rechtsgebieden willen bestuderen, zoals mensenrechten, milieurecht, de Chinese wetgeving en de islamitische wetgeving, als hun belangrijkste focus.

Het LLM-programma kan worden afgerond via een jaar voltijds studeren of twee, drie of vier jaar deeltijdstudie. Alle studenten zijn van toepassing op het algemene LLM-programma, maar hebben de mogelijkheid om een ​​gespecialiseerde LLM te volgen.

Elke LLM-student is verplicht om 180 credits met succes af te ronden, die 120 credits van aangeleerde modules en een proefschrift met 60 credits van 12.000 woorden over een onderwerp dat gerelateerd is aan zijn of haar specialisatie omvat. Zie het tabblad 'Structuur' voor volledige informatie.

Examens voor alle aangeleerde modules worden gehouden in mei / juni van elk jaar en het proefschrift moet worden ingediend in september van het laatste jaar van registratie. De beoordeling voor elke module kan variëren.

Structuur

Studenten moeten modules volgen voor een totale waarde van 180, bestaande uit een proefschrift (60 studiepunten) en 120 studiepunten van ingeleerde modules. Onderwezen modules zijn 15 of 30 credits waard.

Studenten die willen afstuderen met een gespecialiseerde LLM moeten ten minste 60 studiepunten behalen in verband met zijn of haar gespecialiseerde LLM, nog eens 30 studiepunten binnen de School of Law (lijst met algemene wetgevende postdoctorale geleerde modules) en een laatste 30 eenheden die kunnen ofwel worden genomen binnen de School of Law of van de pagina's voor Open Taal Opties of Niet-Taal Open Options met de toestemming van het LLM Programmaconsum. Het proefschriftonderwerp zal worden uitgevoerd binnen de LLM-specialisatie.

Let op: niet alle vermelde modules zullen elk jaar beschikbaar zijn. Zie de individuele modulepagina voor informatie.

Lijst met gespecialiseerde modules (ten minste 60 studiepunten te behalen)

  • Internationale commerciële arbitrage15PLAC15330Full jaar
  • Multinationale ondernemingen en de wet 15PLAC140 30 volledig jaar

General Law Postgraduate Module List

Een extra 30 studiepunten moeten worden gehaald uit de School of Law General Postacademed Taught Module List of de Specialism Module List hierboven.

Postgraduate Open Optie Modules

De laatste 30 studiepunten moeten worden gehaald uit de SOAS Open Optie Module lijst, of uit de General Law Postgraduate Module List hierboven of uit de Specialism Module Lijst.

Proefschrift

Dissertatie (12.000 woorden), over een onderwerp gerelateerd aan het specialisme van de graad

  • LLM-proefschrift in de rechten 15PLAD178 60 volledig jaar
Program taught in:
Engels

See 10 more programs offered by SOAS University of London »

Last updated May 9, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
14,585 GBP
Voltijdse UK / EU-kosten: £ 14.585; Voltijdskosten buitenland: £ 20.450 per academiejaar
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Sept. 1, 2019
Application deadline
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Sept. 1, 2019