LLM in International Commercial Arbitration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De LLM in International Commercial Arbitration is ontworpen om een ​​robuuste academische basis te combineren, een sluitsteen oefenervaring waarin elke student ervaring zal opdoen in een schijnvertoning van internationale arbitrage, methodisch onderzoek en praktijk van de onderhandelings- en bemiddelingsprocessen, en voldoende keuzevakken voor studenten om in staat zijn om keuzevakken te nemen voor het bar-examen in New York of Californië.

Waarom een ​​LLM krijgen van Pepperdine?

Kwalificeer je voor de NY- of CA-bar terwijl je je richt op ADR

Met het toegenomen gebruik van geschillenbeslechting kiezen meer internationale advocaten en rechters ervoor om zich te specialiseren in onderhandeling, bemiddeling of arbitrage, terwijl ze voldoen aan de vereisten om te gaan zitten voor het examen in de California of New York Bar

Een Executive-indeling met flexibele planning

Met cursussen die beschikbaar zijn in een week, twee weekends en het traditionele volledige semesterformaat kunnen professionals in het veld het programma deeltijds of fulltime volgen in een tempo dat overeenkomt met hun drukke schema.

Nu biedt het LLM aan JD-overdrachtsprogramma

Pepperdine LLM-studenten hebben nu de mogelijkheid om zich aan te melden bij het JD-programma als overdrachtsstudenten zonder de Law School Admission Test (LSAT) te volgen.

Summer Legal English Training Program

Dit trainingsprogramma van vier weken is bedoeld om de spreekvaardigheid, luister-, lees- en schrijfvaardigheid van niet-moedertaalsprekers te versterken en komt in juli vier weken bijeen.

Bekroond geschillenbeslechting onderwijs

In aanvulling op Amerikaans nieuws

Vertaal Theorie in de praktijk

Praktische ervaring opdoen leren leren onderhandelen, bemiddelen en bemiddelen. Studenten hebben de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen om echte cases te bemiddelen via de klinische en externe programma's.

Meest uitgebreide geschillenregeling Curriculum

Pepperdine biedt het meest uitgebreide curriculum met meer dan 50 verschillende cursussen voor geschillenbeslechting voor het Certificate, Masters en LLM in geschillenbeslechtingsprogramma's, waaronder verschillende klinieken voor geschillenbeslechting en externe troepen.

Beurzen

Vanwege zijn toewijding aan toegang tot onderwijs, heeft het Straus Institute van oudsher genereuze studiebeurzen aan studenten aangeboden op basis van verdienste en behoefte en we zijn trots om beurzen te blijven aanbieden tot 2019. Alle studenten worden beschouwd als gedeeltelijke beurzen op het moment van aanmelding zonder enige aanvullende documentatie nodig. Daarnaast biedt het Straus Institute één studiebeurs per studiebeurs.

'S Werelds grootste bibliotheek voor conflictoplossing

Pepperdine is de thuisbasis van de American Arbitration Association Library and Information Center Collection. De AAA-bibliotheek, opgericht in 1954, is de grootste verzameling conflictmaterialen met meer dan 24.000 titels.

Laatst bijgewerkt op jan 2019

Over de school

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law ... Lees meer

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law career the way no other school can by exploring our unique attributes. Lees Minder