Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Deze cursus is bedoeld om u kennis te laten maken met de theorie en praktijk van internationale bedrijfsregulering in de context van globalisering.

De cursus wordt gegeven door een combinatie van lezingen, tutorials, seminars, kleine groepssessies, praktische ervaring en workshops. We geven elke week twee modules, meer dan vier uur onderwijstijd. Daarnaast zullen studenten een proefschrift van 15.000 woorden voltooien, dat zal worden ondersteund door een module Onderzoeksmethoden.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Londen is het centrum voor wereldwijde bankzaken, financiën en handel, dus u zult goed geplaatst zijn om uw nabijheid tot de grote bedrijven te benutten wanneer u studeert aan UWL .

De LLM International Business and Commercial Law cursus is gericht op studenten die willen werken als juristen op het gebied van multinationale ondernemingen.

De cursus behandelt wetten over bedrijfsstructuur, bedrijfsprocessen, belastingen, intellectueel eigendom, geschillenbeslechting en juridische aspecten van internationale financiën, zodat u wordt uitgerust met de vaardigheden en kennis die u zoekt in de bank- en financiële sector.

Rechtenstudenten bij UWL hebben toegang tot een on-site rechtszaal met ultramoderne technologie, waaronder laptops en videoapparatuur voor rechters / advocaten en is ideaal voor studentenwedstrijdenwedstrijden.

UWL heeft uitstekende banden met grote bedrijven om u te helpen bij het uitvoeren van uw proefschrift en het ontwikkelen van uw carrièrevooruitzichten.

The Guardian University Guide 2012 rangschikte ons als de beste moderne Londense rechtsschool.

Tutor informatie

Deze cursus wordt gegeven door de School of Law and Criminology om u zowel het hoogwaardige onderwijs als de persoonlijke aandacht te bieden die u nodig hebt om het meeste uit uw universitaire opleiding te halen.

Het onderwijzend personeel van de School of Law en Criminology omvat:

Docent Matteo Zambelli die partner is in de corporate finance-praktijk van het advocatenkantoor Zambelli Tassetto, Studio Legale. Zijn expertisegebieden zijn effectenregelgeving, internationale bankwetgeving, juridische aspecten van internationale financiering en internationale arbitrage.

Docent in de rechten Michael Derks .

Loopbaan en studievoortgang

Ons doel is om afgestudeerden die werkgelegenheidsvooruitzichten hebben bij multinationals te produceren omdat ze de wettelijke voorschriften en beperkingen van internationale bedrijven begrijpen, evenals de financiële wereld van internationale handelsagentschappen en multinationale ondernemingen.

U kunt in carrières zoeken naar kansen op het gebied van beleggingen, wetgeving, consultancy en accountancy, met name als het gaat om internationale praktijken. Het beoefenen van juridische professionals en HR-professionals kan hun kwalificatie en de vaardigheden en kennis die zij hebben opgedaan, gebruiken om vooruitgang te boeken op het door hen gekozen vakgebied.

Na het succesvol voltooien van deze cursus, kun je ervoor kiezen om je studie voort te zetten en door te gaan naar een doctoraat.

Cursusdetail

Deze cursus richt zich op internationaal zakelijk recht vanuit een mondiaal perspectief en identificeert de belangrijkste kenmerken van zakendoen in een internationale omgeving, de belangrijkste bronnen van regelgeving, kernbegrippen contract- en ondernemingsrecht.

U maakt ook kennis met zakelijke geschillenbeslechting en onderzoekt de concepten van maatschappelijk verantwoord ondernemen en met name zakendoen in ontwikkelingslanden. De cursus raakt ook aan andere common law en civielrechtelijke rechtsgebieden en geeft studenten een kritische rechtsvergelijkende benadering van internationaal handelsrecht.

modules

  • Internationaal handelsrecht
  • Juridische aspecten van internationale financiën
  • Wetten op internationale zakelijke structuren
  • Internationale commerciële arbitrage en bemiddeling
  • onderzoeksmethode
  • Proefschrift.

Juridische aspecten van internationale financiën
De module bestudeert internationale financiering vanuit het Engelse rechtsperspectief en binnen de context van de praktische en theoretische kwesties die zich voordoen. Deze module behandelt de belangrijkste methoden van internationale financiering, zoals syndicaatsleningen, obligaties, financiële derivaten, en raakt ook andere rechtsgebieden, zoals de VS, het Midden-Oosten, Azië en Afrika, en biedt u een vergelijkende benadering van de wet van internationale financiën.


Internationaal handelsrecht
Deze module onderzoekt de praktische en theoretische kwesties in internationale privétransacties. De module richt zich sterk op de traditionele commerciële verkoop en financiering van dergelijke transacties, maar het bevat ook principes van het Intellectual Property Law, waarvan de kennis essentieel is in de context van moderne internationale zaken.


Wetten op internationale zakelijke structuren
Deze module onderzoekt de praktische en theoretische kwesties die betrokken zijn bij zakelijke organisaties die handelen in jurisdicties.


Internationale commerciële arbitrage en bemiddeling
Deze module biedt u een gedetailleerde inleiding tot zowel de theorie als de praktijk van internationale commerciële arbitrage en bemiddeling, evenals andere vormen van alternatieve geschillenbeslechting.


onderzoeksmethode
Deze module biedt een grondige basis voor onderzoeksmethoden van het mastersysteem. Het behandelt essentiële inhoudsgebieden die geschikt zijn voor onderzoek in een juridische context en ondersteunt u om passende competentieniveaus op deze gebieden te bereiken, evenals om uw kennis van onderzoeksinstrumenten te verbreden.


Proefschrift
Je proefschrift biedt je de mogelijkheid om de beheersing van een bepaald vakgebied te demonstreren door een uitgebreid stuk zelfbeheerd onderzoek uit te voeren. Uw proefschrift ontwikkelt en test uw vermogen om een ​​belangrijk onderwerp met betrekking tot juridische kwesties rondom internationale bank- en financiewezen te conceptualiseren, te beoordelen en kritisch te evalueren.

Toelatingseisen

Een goede undergraduate-graad of een gelijkwaardige beroepskwalificatie met toepasselijke wettelijke inhoud.

Studenten met drie jaar wettelijke of relevante commerciële werkervaring zullen ook worden beschouwd als onderwerp van interviews.

Kandidaten met uitgebreide werkervaring zullen van geval tot geval worden bekeken.

Internationale studenten moeten voldoen aan onze Engelse taalvereiste op IELTS 6.5 of hoger, en een minimum van 5.5 voor elk van de 4 individuele componenten (lezen, schrijven, spreken en luisteren).

In sommige landen waar het onderwijs in het Engels is, kunnen we lokale kwalificaties accepteren.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van UWL University of West London »

Laatst bijgewerkt op November 5, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 9, 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
13,000 GBP
Internationale studenten. EU / VK-studenten: £ 7.800. 2019 vergoedingen kunnen veranderen afhankelijk van het beleid en de regelgeving van de overheid.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 9, 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 9, 2019