LLM in International Banking Law

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

De wettelijke en regelgevende infrastructuur en fundamentele theoretische concepten die ten grondslag liggen aan mondiale financiering hebben sinds 2008 fundamentele veranderingen ondergaan. Dit heeft een diepgaande invloed gehad op de theorieën en praktijken van financieel recht en op de werking van de mondiale financiën.

Deze ontwikkelingen, gaande van zich steeds verder ontwikkelende financieringspraktijken, de impact van technologie en een complexe regelgevingsinfrastructuur, hebben een uitdagende omgeving gecreëerd voor diegenen die op het bredere gebied van mondiaal bankieren en financieren willen werken als marktleiders of beleidsmakers en toezichthouders.

Een succesvolle carrière in de internationale markten van vandaag vereist een uitgebreide en diepgaande kennis van complexe en geavanceerde wereldwijde en binnenlandse financiële wetten, voorschriften en praktijken. Deze skillset mag niet worden ontwikkeld zonder uitgebreide studie en een goed begrip van economische en regulatorische theorieën die de werking van wereldwijde financiering ondersteunen, die zich uitstrekt tot de verstorende invloed van financiële technologie.

Dit programma is ideaal voor mensen die een succesvolle carrière nastreven in de juridische, boekhoudkundige en banksector, of voor diegenen die ernaar streven samen te werken met regelgevende instanties, centrale banken en andere organisaties in de publieke sector. Afgestudeerden zullen zichzelf positioneren als hoogopgeleide experts en toekomstige leiders in het bredere gebied van bankwetgeving en financiën.

Programmastructuur

Dit programma is gebaseerd op de sterke wet- en financiële expertise van Edinburgh en wordt gegeven door vooraanstaande internationale experts. Het biedt een interdisciplinaire studie van de juridische en economische aspecten van internationaal bank- en corporate finance-recht en -praktijken en van wereldwijde financiële regelgeving.

Eerdere studenten hebben de mogelijkheid gehad om gastcolleges bij te wonen van spraakmakende sprekers, variërend van topregulators, waaronder de hoofden van de Europese Bankautoriteit en de Prudential Regulation Authority, tot hooggeëerde hoogleraren en uitstekende economen.

Het programma richt zich op:

 • interdisciplinaire analyse van het regelgevingsbeleid en de reguleringsstructuren voor internationale financiering in het Verenigd Koninkrijk, de EU, de VS en Azië;
 • de sleutelrol die privaatrechtelijke infrastructuur en bijbehorende documentatie spelen bij het onderbouwen van internationale banktransacties en met name internationale financiële transacties; en
 • de rol van advocaten bij het structureren van grensoverschrijdende bank- en bedrijfsfinancieringstransacties.

Houd er rekening mee dat als gevolg van onvoorziene omstandigheden of een gebrek aan vraag naar bepaalde cursussen we mogelijk niet alle cursussen kunnen uitvoeren zoals geadverteerd aan het begin van het academisch jaar.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden uit het verleden hebben zich aangesloten bij of hebben reeds bestaande loopbanen bijgestaan ​​bij grote wereldwijde banken, internationale advocatenkantoren, regelgevende instanties, centrale banken, adviesbureaus van de particuliere sector, FinTech-exploitanten, risicokapitaal en participatiemaatschappijen, vermogensbeheerders, compliance- en accountantskantoren en andere publieke en private organisaties.

Toelatingseisen

Een minimum UK 2: 1 graad, of zijn internationaal equivalent, in de rechten, financiën, boekhouding, management of bedrijfsstudies.

We zullen kandidaten met een Britse 2: 1-graad, of het internationale equivalent ervan, ook overwegen in een ander vak als ze eerdere eerdere studies of ervaring op hoog niveau van juridische en financiële reguleringsonderwerpen kunnen aantonen.

Uw andere kwalificaties en professionele ervaring worden ook beschouwd als onderdeel van uw aanvraag.

Toegang tot dit programma is concurrerend. Het voldoen aan de minimumvereisten voor overweging kan geen studieaanbieding garanderen.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration

  • UKVI-lijst van Engelstalige meerderheidlanden
 • IELTS: totaal 7,0 (ten minste 6,5 in elke module)
 • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 23 in elke module)
 • PTE (A): totaal 67 (ten minste 61 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
 • CAE en CPE: totaal 185 (minstens 176 in elke module)
 • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Lees Minder
Edinburgh , UK Online + 1 Meer Minder