Lees de Officiële Beschrijving

Met meer dan 30 jaar expertise heeft LSBU Law de professionele toekomst van duizenden rechtenstudenten gestalte gegeven.

Deze LLM-cursus behandelt de concepten en handhaving van het internationale strafrecht. Het richt zich op internationale misdrijven die onder de jurisdictie van internationale strafhoven en tribunalen vallen (genocide, misdaden tegen de menselijkheid, oorlogsmisdaden en agressie). De kernbeginselen, wetten en instellingen van het internationale strafrecht zijn gecontextualiseerd tegen internationaal recht en mensenrechten en internationaal humanitair recht.


7 redenen om hier rechten te studeren

 1. Deskundige academici: onderwezen door deskundige academici en praktijkmensen. Een aantal gastprofessoren en docenten geven les over de cursus. Allen zijn leidende beoefenaars met een nationale reputatie op het gebied van internationaal strafrecht en mensenrechten.
 2. Professionele links: Door onze groeiende groep gastdocenten en professoren heeft de juridische afdeling een sterk netwerk van contacten ontwikkeld met vooraanstaande juristen in het Verenigd Koninkrijk.
 3. Dynamisch onderzoek: profiteer van het contact met hooggekwalificeerd wetenschappelijk personeel.
 4. Gratis tablet: geavanceerde technologie en e-learning, een gratis iPad of tablet ondersteunen uw studie.
 5. Uitgebreide leesmiddelen: via onze virtuele leeromgeving een persoonlijke e-law library van £ 6.000.
 6. Inzetbaarheid: afgestudeerd met de nodige kennis en vaardigheden om te werken op het gebied van internationaal strafrecht en internationale strafrechtelijke procedures (in het VK of in het buitenland) als adviseurs, deskundigen, onderzoekers en beleidsmakers.
 7. Geweldig onderwijs: de LSBU Law Department heeft een sterke set van experts, consultants en internationale adviseurs op het gebied van internationaal strafrecht en organiseert een aantal jaarlijkse evenementen en conferenties.
Je bestudeert de volgende subsetcategorieën van internationaal recht: internationaal strafrecht, internationaal mensenrechtenrecht en humanitair recht door de contouren te verkennen van de plicht om diegenen te vervolgen die internationale misdaden plegen. En, focus op de toepassing van nationaal en internationaal recht op de kwestie van jurisdictie over internationale criminele activiteiten, inclusief universele jurisdictie van nationale rechtbanken.
De cursus onderzoekt de procedurele aspecten van internationale samenwerking in strafzaken, met bijzondere aandacht voor uitlevering en problemen in verband met het verkrijgen van bewijs uit het buitenland.

Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode

modules

 • Internationaal strafrecht
 • Internationale strafprocedure en praktijk
 • Internationaal recht en mensenrechten
 • Onderzoeksmethoden
 • Proefschrift

Plus twee opties van:

 • Internationaal humanitair recht
 • Internationale mensenrechten en ontwikkeling
 • Terrorisme
 • Case management
 • voorspraak
 • Migratie en ontwikkeling

employability


Nieuw internationaal strafrecht

Dit programma is met name relevant als u op zoek bent naar een loopbaan in de nieuwe internationale strafrechtelijke instellingen zoals het Internationaal Strafhof of bij agentschappen met snel toenemende strafrechtelijke competenties zoals de VN of de EU.

Je krijgt een grondige kennis van internationaal strafrecht en procedures, internationale mensenrechtenwetgeving en internationaal humanitair recht. Je hebt de nodige kennis en vaardigheden om internationaal strafrecht te oefenen voor internationale tribunalen of nationale rechtbanken.

Deze LLM zal u aanspreken als u geïnteresseerd bent in de toenemende trend in internationale mensenrechtenwetgeving om massale mensenrechtenschendingen strafbaar te stellen en te vervolgen, zowel bij binnenlandse rechtbanken als internationale tribunalen, zoals het Internationaal Strafhof.


Particuliere organisaties

Andere afgestudeerden kunnen een carrière beginnen in niet-gouvernementele organisaties, zoals Amnesty International of Human Rights Watch, of op het gebied van de internationale juridische praktijk. De LLM is ook zeer relevant voor afgestudeerden in het recht en strafrechtspraktijken, zowel uit het Verenigd Koninkrijk als uit het buitenland. Bovendien is het met name relevant voor afgestudeerden uit Commonwealth Common Law-rechtsgebieden, die internationaal strafrecht en -praktijk willen studeren en hun juridische en professionele kennis en vaardigheden op het gebied van internationale geschillen willen ontwikkelen.

De LLM heeft tot doel reflecterende professionals te produceren die in staat zijn om hun professionele ervaring in combinatie met theoretische inzichten te gebruiken om een ​​bijdrage te leveren aan het publieke debat over internationaal strafrechtelijk beleid en praktijk.

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.


Onderwijzen en leren


Beoordeling

Inhoud, kennis en begrip worden beoordeeld via cursussen, cursussen, presentaties en online beoordelingen.

Beoordelingsmethoden weerspiegelen de ontwikkeling van juridische vaardigheden binnen bepaalde modules, bijvoorbeeld de pleitbezorgingpresentatie in de advocacy-module en de casestudy binnen de casemanagementmodule. Mondelinge beoordelingen beoordelen uw vermogen om effectief en kritisch onderzoek te doen naar, evalueren, schrijven en presenteren van een coherente juridische analyse van een bepaald onderwerp op basis van voorstellen voor wetsherziening, het beoordelen van tegenstrijdige interpretaties van het Internationaal Strafrecht en voorstellen van nieuwe hypotheses die relevant zijn voor het te beoordelen onderwerp.


cursussen

Cursussen kunnen vele vormen aannemen (op basis van de praktische of theoretische inhoud van de module), inclusief essays en rapporten. Typisch coursework stukken zullen 6000 woorden in lengte zijn. Studenten zullen een onderwerp verkennen dat diepgaand is uitgediept en een kritisch, praktisch inzicht bieden in het geanalyseerde onderwerp.

Toelatingseisen

 • Een LLB (Hons) Law degree op 2: 2 / Bachelor graad gelijk aan UK Second Class Honours Lower Division.
 • Britse afgestudeerden met een niet-juridische opleiding (2: 2) en relevante kennis en ervaring.
 • Individuele aanvragen voor accreditatie van eerder verworven kennis en ervaring worden behandeld in overeenstemming met het beleid van de school.
 • We verwelkomen equivalente kwalificaties van over de hele wereld. Engelse taalkwalificaties voor internationale studenten: IELTS-score van 6.5, Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op February 26, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 23, 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
7,500 MOP
Voltijdse VK / EU-vergoeding: £ 7500; Internationale bijdrage: £ 13125. Jaar 1 Deeltijdskosten VK / EU: £ 3333,33; Internationale bijdrage: £ 5833.33
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 5, 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 23, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juni 5, 2020