LLM in Intellectual Property Law (ONLINE LEREN)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

Met dit programma kunt u een volledig afgerond begrip van intellectuele eigendomsrechten (IP) ontwikkelen.

Het programma is erop gericht studenten uit te rusten met een geavanceerde kennis van en inzicht in IE-wetgeving en -beleid in een binnenlandse (VK), regionale (Europese) en internationale context.

Het programma heeft betrekking op het materiële recht op alle belangrijke IE-rechten, inclusief auteursrecht, modellen, handelsmerken en patenten, evenals vertrouwelijkheid, doorgang, databaserechten en andere IP-bescherming. Het programma behandelt ook de internationale verdragen die het IP-recht regelen, juridische aspecten van de commercialisering en handhaving van IE en een reeks actuele juridische en beleidskwesties.

Houd er rekening mee dat de studieperiode van één jaar en 20 maanden voor de LLM in Intellectual Property Law niet beschikbaar zal zijn voor deelname aan het academiejaar 2018/19.

Programmastructuur

Om het LLM Intellectual Property Law te behalen, moet u zes cursussen met succes voltooien, waarvan vier moeten bestaan ​​uit IP-wetcursussen en een proefschrift van 10.000 woorden tijdens de door u gekozen studieduur.

Tijdens je studie heb je ook de mogelijkheid om maximaal twee cursussen uit verschillende vakgebieden te bestuderen, zoals informatietechnologie, medisch recht of internationaal handelsrecht.

Houd er rekening mee dat de beschikbare cursussen in een bepaald jaar kunnen veranderen.

Leerresultaten

De onderwerpen van de graad zijn bedoeld om u uit te rusten met zowel een geavanceerde kennis van inhoudelijk intellectueel eigendomsrecht als van de plaats en rol van intellectueel eigendom binnen een nationale, regionale en internationale context, die een basis leggen voor een gespecialiseerd proefschrift.

Aan het einde van je studie heb je een hoog niveau van kennis verworven op het gebied van intellectueel eigendomsrecht, een geavanceerd bewustzijn van de problemen in het gebied en van de verschillende benaderingen van hun oplossing.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van onze online afstandsonderwijs-programma's gaan naar een reeks carrières in de rechten en aanverwante rechtsgebieden, waaronder werk in lokale en internationale bedrijven, juridische afdelingen van de overheid, andere openbare instellingen, internationale organisaties en in de academische wereld.

De programma's zijn ook een ideaal platform voor geavanceerd onderzoek.

Toelatingseisen

Een UK 2: 1 graad, of zijn internationale equivalent. Je diploma hoeft niet het onderwerp van de wet te zijn, maar het moet van een erkende instelling voor hoger onderwijs zijn.

We zullen ook rekening houden met uw andere kwalificaties en professionele ervaring als onderdeel van uw aanvraag.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

  • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
  • IELTS: totaal 7,0 (ten minste 6,5 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 23 in elke module)
  • PTE (A): totaal 67 (ten minste 61 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
  • CAE en CPE: totaal 185 (minstens 176 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Edinburgh Law School Engelse taaltest

De Edinburgh Law School heeft, in samenwerking met de afdeling Engels taalonderwijs van de universiteit, een alternatieve Engelse taaltest ontwikkeld voor aanvragers van onze onlinegeschiedenis op het gebied van online leren voor toegang tot het academisch jaar 2017/18.

De test is een alternatief voor de Engelse taaltests die momenteel door de universiteit worden geaccepteerd, zoals IELTS, TOEFL-iBT, PTE (A), CAE en CPE.

Houd er rekening mee dat deze test alleen kan worden gebruikt om te voldoen aan de Engelse taalvereisten voor toegang tot een postdoctoraal wettelijk recht door online afstandsonderwijs aan de Edinburgh Law School, de Universiteit van Edinburgh.

Aanmeldingsdeadlines

  • Startdatum van het programma: 14 januari 2019
  • Deadline aanmelding: 13 november 2018

We raden u ten zeerste aan om uw ingevulde aanvraag zo snel mogelijk in te dienen, met name als u ook een aanvraag voor financiering indient of een visum nodig heeft. We kunnen late aanvragen overwegen als we plaatsen beschikbaar hebben.

We monitoren applicatienummers zorgvuldig om ervoor te zorgen dat we in staat zijn om iedereen die aanbiedingen ontvangt te ontvangen. Het kan daarom nodig zijn om een ​​programma eerder dan de gepubliceerde deadlines te sluiten. Als dit het geval is, plaatsen we een waarschuwing van vier weken.

Hoe te solliciteren

U moet een referentie indienen bij uw aanvraag.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Lees Minder
Edinburgh , UK Online + 1 Meer Minder