LLM in Global Environment and Climate Change Law

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

Dit programma is ontworpen om u te voorzien van een geavanceerde, multidisciplinaire kennis van de juridische kwesties en technieken met betrekking tot milieubescherming en het beheer van natuurlijke hulpbronnen, met speciale nadruk op klimaatverandering.

Je analyseert en evalueert de historische en doorlopende ontwikkeling van internationale, Europese en nationale wetgeving voor milieubescherming, de onderlinge relaties tussen deze verschillende niveaus van wetgeving en de interacties tussen milieuwetgeving en andere rechtsgebieden. U kiest ook optionele cursussen om uw juridische studies aan te vullen met een analyse van de wetenschappelijke en sociaaleconomische aspecten van milieubescherming.

Dit programma is verbonden aan de Global Environment van de universiteit

Programmastructuur

Je moet 180 studiepunten behalen - 60 studiepunten worden in het verplichte proefschrift afgelegd en de resterende 120 studiepunten worden in vakopleidingen gevolgd.

Je zult een reeks leerstijlen ervaren in deze cursussen, geleid door leden van de academische gemeenschap van Edinburgh Law School en ervaren juristen en professionals uit de industrie.

Er wordt van je verwacht dat je je van te voren voorbereidt door de vereiste materialen te lezen en na te denken over de kwesties die besproken moeten worden, en je deelname aan de lessen zal worden beoordeeld.

Voor het proefschrift heb je een supervisor van wie je begeleiding en ondersteuning kunt verwachten, maar het doel van het proefschrift is om je in staat te stellen zelfstandig een onderzoek en analyse te ontwerpen en uit te voeren.

Houd er rekening mee dat als gevolg van onvoorziene omstandigheden of een gebrek aan vraag naar bepaalde cursussen we mogelijk niet alle cursussen kunnen uitvoeren zoals geadverteerd aan het begin van het academisch jaar.

Leerresultaten

Aan het einde van het programma hebben de studenten een diepgaand begrip verworven van concepten, innovaties en uitdagingen die kenmerkend zijn voor de wet inzake milieubescherming, beheer van natuurlijke hulpbronnen en reacties op klimaatverandering, op internationaal, Europees en nationaal niveau.

Studenten zullen ook de kritische vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor het uitvoeren van een onafhankelijke analyse van de activiteiten van internationale en supranationale juridische en politieke instellingen, nationale regeringen en nationale rechtbanken, NGO's en de particuliere sector op dit gebied.

Openheid voor verschillende wetenschappelijke benaderingen binnen de wet zal worden aangemoedigd, door de mogelijkheid te bieden om gespecialiseerde rechtscursussen aan te vullen met cursussen aangeboden door de School voor Sociale en Politieke Wetenschappen, de Business School en de School of Geosciences waarin vragen worden behandeld die verband houden met de wetenschappelijke en sociale wetenschappen. economische aspecten van milieubescherming.

Het programma is geschikt om studenten voor te bereiden op het steeds bredere scala aan gespecialiseerde vacatures op nationaal en internationaal niveau door de publieke en private sector, evenals voor geavanceerd onderzoek.

Carrièremogelijkheden

Het Global Environment and Climate Change Law-programma is een toegangspoort tot afgestudeerden die een loopbaan vinden als gespecialiseerde juridische opstellers, overheidsadviseurs, internationale onderhandelaars, juridische adviseurs voor particuliere bedrijven en ngo's, internationale ambtenaren, gespecialiseerde onderzoekers in academische en denktankinstellingen en onafhankelijke consultants .

Onderwijzend personeel zal beschikbaar zijn om studenten te ondersteunen bij het identificeren van stagemogelijkheden in internationale en niet-gouvernementele organisaties, academia en denktanks. Pas afgestudeerden werken nu in internationale juridische functies, onder meer in India, Mexico en Nederland, en voor de Europese Commissie.

Toelatingseisen

Een Britse 2: 1 graad, of zijn internationaal equivalent, in de rechten.

We kunnen ook een UK 2: 1-graad of het internationale equivalent ervan overwegen in een onderwerp uit de sociale wetenschappen.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

  • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
  • IELTS: totaal 7,0 (ten minste 6,5 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 23 in elke module)
  • PTE (A): totaal 67 (ten minste 61 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
  • CAE en CPE: totaal 185 (minstens 176 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Lees Minder
Edinburgh , UK Online + 1 Meer Minder