LLM in Fiscaal Recht - Fulltime

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

LLM in Fiscaal Recht - Fulltime

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Programma overzicht

Kennis van belastingwetgeving is essentieel voor elke bedrijfsomgeving en de studie van deze juridische specialisatie is intellectueel fascinerend. De Professional LLM in Fiscaal Recht biedt studenten een kans om een ​​dieper inzicht te krijgen in het beleid, de principes en de interne logica van belastingwetten in Canada en internationaal. Het behandelt alle aspecten van het belastingrecht, van de meest elementaire regels die ten grondslag liggen aan de traditionele principes voor persoonlijke belastingplanning, tot de huidige ontwikkelingen in het geavanceerde ontwerp van financiële instrumenten. Cursussen worden gegeven door een breed scala aan hooggekwalificeerde wetenschappers en praktijkmensen, die allemaal leiders zijn in hun vakgebied.

Voor wie is deze specialisatie?

 • Rechten afgestudeerden met juridische werkervaring of een sterke blijk van belangstelling voor fiscaal recht.
 • Professionals zonder een licentiaat in de rechten die ten minste vijf jaar werkervaring hebben die rechtstreeks verband houden met belasting (zoals boekhouding, financiën, trusts) die een sterke geavanceerde basis in het belastingrecht willen toevoegen aan hun professionele profiel.

Specialisatiestructuur

De voltijdse Fiscale Law LLM-specialisatie is bedoeld voor voltijdstudenten en is niet beschikbaar via videoconferenties (als u op zoek bent naar een specialisatie in Fiscaal Recht die u tijdens uw volledige werktijd kunt voltooien, bent u wellicht geïnteresseerd in onze -Tijd Fiscaalrecht-specialisatie: Voltijds Fiscale studenten, afgerond over een volledig studiejaar, voltooien hun diplomavereisten door een combinatie van LLM-cursusaanbiedingen en JD-belastingvakken van het hoogste jaar. Cursussen vinden plaats op zowel Osgoode Hall als OsgoodePD campussen om studenten te voorzien een kans om deel te nemen aan het leven op de campus.De specialisatie aanvaardt nieuwe studenten elke herfst.Studenten kunnen hun diploma-eisen uitsluitend te voltooien door middel van cursussen of door een combinatie van cursussen en een Major Research Paper.Volwassenen worden sterk aangemoedigd om te overwegen het voltooien van een belangrijk onderzoek Papier.

Graad Vereisten Overzicht

Totaal aantal benodigde credits: 36

Let op: studenten zonder een graad in de rechten van een Canadese instelling moeten in hun eerste termijn Introductie in Graduate Legal Studies volgen.

 • Cursussen, Cursuscode, Status, Aantal Credits
 • Fiscaal beleid, wettelijke interpretatie en de grondslagen van de belasting van individuen, LAW 6100P, vereist, 6,0 credits
 • Geavanceerde belasting van ondernemingen en aandeelhouders, LAW 6736P, keuzevak, 6,0 credits
 • Vergelijkende btw, RECHTS 6991, keuzevak, 6,0 credits
 • Internationale belastingen, RECHTS 6739P, keuzevakken, 3,0 credits
 • Major Research Paper: Fiscaal recht, LAW 6324P, keuzevak, 6,0 studiepunten
 • Planning managementbelasting, LAW 6730P, keuzevak, 3,0 credits
 • Overzicht van Amerikaanse belastingen en recente ontwikkelingen, LAW 6737P, keuzevak, 3,0 credits
 • Partnerships and Tax Shelters, LAW 6802P, Elective, 3.0 credits
 • Problem Solving in Tax Practice, TXLW 6102, Elective, 3.0 credits
 • Speciale onderwerpen in het belastingrecht, LAW 6739, keuzevak, 3,0 punten
 • Belastingdienst en procesvoering, RECHTS 6738P, keuzevak, 3,0 credits
 • Belastingverdragen, RECHT 6733, keuzevakken, 3,0 credits
 • Belasting van bedrijfsreorganisaties, LAW 6807P, keuzevak, 3,0 credits
 • Belasting van financiële instrumenten, LAW 6801P, Elective, 3.0 credits
 • De belastingheffing op trusts en nalatenschappen, LAW 6731P, keuzevak, 3,0 credits

Programma begint

Start van het programma:

 • Internationale / visumaanvragers: herfst 2018
 • Aanvragen vóór: 28 februari 2018

Start van het programma:

 • Binnenlandse aanvragers: herfst 2018
 • Aanvankelijke aanvragen: 11 april 2018

Toelatingseisen

Toelating tot LLM-specialisaties is concurrerend. Bij OsgoodePD kunnen we u helpen bij het navigeren door het proces.

De toelatingscommissie beoordeelt het voltooide dossier van elke aanvrager en houdt rekening met academische achtergrond, professionele werkervaring en 'fit' voor het programma. Het onderstaande geeft de minimumvereisten weer voor de toelating tot onze graduate degree-programma's. Het voldoen aan deze criteria garandeert geen toelating.

Academische achtergrond

Degree Type

 • LLB of JD-graad
 • OF Een sterke academische staat (Masters Degree Preferred) Aanzienlijke professionele ervaring

Minimum Grade Point Average

Totaal B (75%) gemiddeld (of equivalent)

De commissie zal rekening houden met aanvragers met een lagere GPA op voorwaarde dat zij over 5 jaar of meer relevante professionele ervaring beschikken.

Taalvaardigheid

Als uw eerste taal geen Engels is, moet u een bewijs van taalvaardigheid leveren zoals uiteengezet in de onderstaande tabel. Je kunt worden vrijgesteld van deze vereiste als je ten minste twee jaar voltijds hebt gestudeerd aan een geaccrediteerde universiteit in een land (of instelling) waar Engels de enige officiële instructietaal is.
Taalvaardigheidseisen voor alle specialisaties (met uitzondering van internationaal zakenrecht)
 • Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) - Paper Based: 625 (met minimaal 5 op TWE)
 • TOEFL - Computer gebaseerd: 263
 • TOEFL - iBT (op internet): 102-109
 • IELTS - Academic Type: 7.5 overall en 7.0 in lezen en schrijven
 • YELT - York Engelse taaltest: band 1
 • YUELI - York University English Language Institute: Level 9 with Distinction
 • CAEL - Canadian Academic English Language Assessment: totale score van 70 zonder score van minder dan 60

Collegegeld, vergoedingen en onderscheidingen

Degree-programma's

 • Huishoudelijk collegegeld (exclusief aanvullende kosten): $ 24.132.02
 • Internationaal collegegeld (exclusief aanvullende kosten): $ 35.537,70

Programmakosten worden in termijnen betaald per term:

 • Studenten in de specialisatie International Business Law betalen vergoedingen over vier fulltime-termijnen
 • Studenten in alle andere full-time specialisaties betalen vergoedingen over drie full-time voorwaarden
 • Studenten in deeltijdse specialisaties betalen vergoedingen over zes deeltijdse voorwaarden

Studenten die het programma in minder dan de bovenstaande voltooien, krijgen hun laatste deel toegevoegd aan het einde van hun programma. Studenten die meer dan het bovenstaande nodig hebben, zijn onderworpen aan extra collegegeld.

Extra kosten

Extra kosten zijn inbegrepen in het collegegeld van elke termijn en kunnen elke termijn worden gewijzigd op basis van goedkeuring door de raad van bestuur van York en in overeenstemming met de richtlijnen van het ministerie van Training, Hogescholen en Universiteiten. Voor meer informatie, zie Financiële diensten van studenten.

Extra kosten

Registratiekosten: $ 15 per termijn (niet-restitueerbaar).

Ziektekostenverzekering voor internationale studenten: de universitaire ziekteverzekeringsplannen (UHIP) zijn verplicht voor alle internationale studenten. Dit is niet van toepassing op huisstudenten. Ga voor meer informatie naar de York International-website.

Domestic Students 'Health Insurance: voltijds huishoudelijk student York University Graduate Students' Association (YUGSA) gezondheidsplan. Het plan is verplicht voor alle voltijdstudenten zonder een vergelijkbare dekking voor drugs EN tandheelkunde en is optioneel voor geregistreerde deeltijders.

Videoconferencing: studenten die ervoor kiezen om via videoconferentie aan het programma deel te nemen, krijgen de vereiste hardware en software voor een bedrag van $ 300. Deze vergoeding komt bovenop het hierboven genoemde collegegeld.

Financiele assistentie

Financiële hulp

Studenten in het Professional LLM-programma komen mogelijk in aanmerking voor financiële steun als ze voldoen aan de geschiktheidscriteria. Ga naar York's Student Financial Services-website voor meer informatie.

Royal Bank Credit Line voor OsgoodePD LLM Students

Studenten in het Professional LLM-programma komen mogelijk in aanmerking voor Royal Bank Credit Line van maximaal $ 80.000 tegen een preferentiële rentevoet. Raadpleeg het Informatieblad voor meer informatie en contactinformatie.

beurzen

Osgoode Professional Development beurzen worden toegekend aan LLM studenten met financiële behoefte. Aanvragen worden eenmaal per herfst, winter en zomer geaccepteerd. Om in aanmerking te komen, moeten studenten ten minste één studieperiode hebben voltooid.

Beurzen en onderscheidingen

International Student Entrance Scholarships

Toegangsbeurzen worden toegekend aan internationale studenten die een voltijds LLM-programma volgen en die blijk geven van de sterkste academische vaardigheden en mogelijkheden, zoals blijkt uit hun applicatiemateriaal. Het maximale toegekende bedrag is $ 5.000. Alle personen die tegen het einde van het jaar waarin zij van plan zijn om het programma te starten en hebben ingediend, aan alle vereiste documenten voldoen, komen in aanmerking voor deze beurzen en worden automatisch in aanmerking genomen voor een toegangsbeurs (zie toepassingsdeadlines voor meer informatie). Als een beurs wordt toegekend, wordt deze tijdens de winterperiode bijgeschreven op het financiële account van de student.

De Professor Marilyn L. Pilkington Award

Professor Marilyn L. Pilkington, decaan van Osgoode Hall Law School van 1993 tot 1998 en oprichter van Osgoode Professional Development , heeft deze prijs vastgesteld voor een student die studies in het LLM-programma volgt. De prijs wordt jaarlijks toegekend (elke najaarstermijn) aan een Canadese staatsburger, permanente bewoner, beschermde persoon, een inwoner van Ontario, op basis van academische prestaties en financiële behoefte. De voorkeur gaat uit naar een afgestudeerde van Osgoode Hall Law School.

Academische ontheffingen en belastingkredieten

Honorarium voor academische kosten voor senioren (gedeeltelijk voor OsgoodePD LLM-programma's)

Merk op dat deze vrijstelling van rechten wordt beheerd door de Universiteit van York, niet door OsgoodePD. De ontheffing van de vergoeding is een gedeeltelijke afstandsverklaring voor dit programma en is beperkt tot de huidige facultaire collegegeldprijs van de faculteit Graduate Studies en dekt alleen de studiekosten. Studenten zijn verantwoordelijk voor eventuele extra kosten, zoals rentekosten, studentengezondheid en tandheelkundige plannen, cursusmateriaalkosten, aanvullende kosten, etc.

Collegegeld en onderwijsbelastingkrediet

Studenten kunnen in aanmerking komen voor een belastingvermindering voor collegegeld en opleidingsbedragen. Het bedrag van het belastingkrediet is afhankelijk van het belastbaar inkomen van elke student. Raadpleeg voor informatie de informatie van Canada Revenue Agency over studenten- en inkomstenbelasting.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Laatst bijgewerkt op January 30, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
24,132 CAD
Huishoudelijk collegegeld (exclusief aanvullende kosten): $ 24,132.02 internationaal collegegeld (exclusief aanvullende kosten): $ 35.537,70
Information
Deadline
Vraag informatie aan
International/Visa Applicants, April 11, 2018 - Domestic Applicants
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
International/Visa Applicants, April 11, 2018 - Domestic Applicants
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
International/Visa Applicants, April 11, 2018 - Domestic Applicants
Einddatum Vraag informatie aan