LLM in Entertainment Law

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Entertainment is wereldwijd een groot deel van het leven in vele vormen, zoals muziek, film, media, sport en kunst. Het is een combinatie van de samenleving, populaire cultuur en commercie, en de interactie hiervan met de wet produceert een opwindend eigentijds commercieel onderwerp met eclectische uitkomsten. Het is een gebied dat sterk wordt beïnvloed door zowel technologische vooruitgang als bedrijfsaanpassing. Deze cursus combineert academische analyse en commerciële praktijkelementen van entertainmentwetgeving vanuit een internationaal perspectief. De diverse aard van de amusementswetgeving stelt u in staat om een aantal relevante specialismen te volgen, die allemaal worden geschraagd door kwesties van contract en intellectueel eigendom.

Deze cursus zal geschikt zijn voor afgestudeerden met een achtergrond in de rechten of voor personen met een niet-wetgevingsachtergrond die significante relevante ervaring hebben. Er zijn veel succesvolle internationale afgestudeerden op de cursus van over de hele wereld. Het geeft je de mogelijkheid om nieuwe ideeën, gedachten en academische ervaringen te verkennen in een ondersteunende omgeving.

De cursus heeft als doel je inzicht te vergroten in hoe belangrijke velden binnen de entertainmentindustrie werken, om de impact van de wet op hen te beoordelen en om je de praktische vaardigheden te geven die nodig zijn om te slagen in een carrière in entertainment en mediawetgeving.

Cursus structuur

De volgende modules zijn indicatief voor wat u in deze cursus gaat bestuderen.Kernmodules

 • Intellectuele eigendom in de entertainmentsector
 • Postgraduaat proefschrift in de amusementswetgeving
 • De regeling van relaties in de entertainmentsector
Optiemodules
 • Merchandising in de entertainmentindustrie
 • Recht en media: inhoud en controle
 • Wet van digitaal amusement en sociale media
 • The Entertainment Business: regelgeving, licenties en evenementen

Toelatingseisen

Je moet een Honours degree (Upper of Lower Second Class Honours degree, met een gemiddelde van 55 procent of hoger) in de rechten, of een diploma met een vaardighedenprofiel dat een aanleg voor juridische studie heeft, maar we zullen oudere kandidaten beschouwen zonder standaardkwalificaties die over aanzienlijke professionele ervaring op het relevante gebied beschikken.

Neem contact met ons op voor een informeel gesprek als u buiten de standaardcategorie valt. Deze cursus is met veel succes afgerond door een breed scala van niet-juridische afgestudeerden. Als de wet niet het onderwerp is van je eerste graad, moet het bewijs worden geleverd van op wet gebaseerde modules of relevante ervaring.

Als uw eerste taal geen Engels is, hebt u een IELTS-score van 6,5 in totaal nodig, met 6.0 in elk onderdeel of equivalent.

CareersCarriere

Als graduaat in de rechtenwet zul je in staat zijn om een carrière te ontwikkelen in een hele reeks beroepen binnen de entertainmentindustrie. Misschien wel de meest populaire hiervan zijn rollen in de sport-, muziek- en media- en communicatiewetgeving. Het onderwerp geeft moderne rechtsgeleerdheid een modern tintje en wordt door werkgevers goed gerespecteerd.Loopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • werkplaatsen vinden gerelateerd aan je opleiding,
 • vinden van banen in deeltijd / vakantie, stages en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring,
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten,
 • werk effectief aan werkgevers,
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren,
 • ontwikkel je sollicitatiegesprek en zakelijke vaardigheden,
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs,
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder