LLM in Dispute Resolution

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De LLM in Dispute Resolution wordt beschouwd als het belangrijkste programma voor geschillenbeslechting en biedt studenten de meeste flexibiliteit in hun geschillenbeslechtingsonderwijs. Dit 26-eenhedenprogramma is gestructureerd met een balans tussen theorie en praktijk; studenten zullen zich concentreren op een verscheidenheid aan ADR-mechanismen, waaronder onderhandeling, bemiddeling en arbitrage, en ook praktijkervaring opdoen via het vereiste programma Mediation Clinic en Externship.

Studenten kunnen een meer algemene studierichting zonder concentratie volgen, of een concentratie uitspreken in bemiddeling, arbitrage of procesvoering.

Beschikbare concentraties

Bemiddeling

Studenten in de LLM in Dispute Resolution kunnen een concentratie in Mediation nastreven. Deze concentratie stelt studenten in staat hun keuzevakken te gebruiken om zich te concentreren op aspecten van het bemiddelingsproces.

Studenten in de bemiddelingsconcentratie zullen worden gevraagd om hun concentratie voorafgaand aan het afstuderen te verklaren, en moeten drie van de onderstaande cursussen opnemen:

 • Gevorderde bemiddeling
 • Mediation Clinic
 • Cross-culturele conflicten en geschillenbeslechting
 • Echtscheiding en gezinsbemiddeling
 • Geschillenbeslechting op het gebied van milieu en openbaar beleid
 • Geselecteerde problemen bij geschillenbeslechting: verontschuldiging, vergeving en verzoening
 • Verwante proefschrift of onafhankelijke studie met goedkeuring van de adviseur

Arbitrage

Studenten in de LLM in geschillenbeslechting kunnen een concentratie in arbitrage nastreven. Deze concentratie biedt studenten de flexibiliteit om zowel binnenlandse als internationale arbitragethema's in balans te brengen.

Studenten in de arbitrageconcentratie zullen worden gevraagd om hun concentratie voorafgaand aan het afstuderen te verklaren en moeten drie van de onderstaande cursussen opnemen:

 • Arbitragewet of arbitragepraktijk en pleitbezorging
 • Internationale commerciële arbitragetheorie en doctrine
 • Internationale commerciële arbitrageprocedure en praktijk
 • Internationale investeringsgeschillen
 • Arbitragewet en de effectenindustrie
 • Verwante proefschrift of onafhankelijke studie met goedkeuring van de adviseur

procesvoering

Studenten in de LLM in Dispute Resolution kunnen een concentratie in geschillen nastreven. Deze concentratie is gericht op het begrijpen van het juridische proces in de VS en biedt studenten de mogelijkheid om traditionele praktijkgerichte wetcursussen te volgen.

Studenten in de procesconcentratie zullen worden gevraagd om hun concentratie voorafgaand aan het afstuderen te verklaren en moeten drie van de onderstaande cursussen opnemen:

 • Trial Practice and Settlement
 • Trial Practice
 • Geavanceerde proefpraktijk
 • Beroepsgerichtheid
 • Complexe geschillen
 • Internationale ligatie
 • Proces voor procesverwachtingen
 • Verwante proefschrift of onafhankelijke studie met goedkeuring van de adviseur

Waarom een ​​LLM krijgen van Pepperdine?

Kwalificeer je voor de NY- of CA-bar terwijl je je richt op ADR

Met het toegenomen gebruik van geschillenbeslechting kiezen meer internationale advocaten en rechters ervoor om zich te specialiseren in onderhandeling, bemiddeling of arbitrage, terwijl ze voldoen aan de vereisten om te gaan zitten voor het examen in de California of New York Bar

Een Executive-indeling met flexibele planning

Met cursussen die beschikbaar zijn in een week, twee weekends en het traditionele volledige semesterformaat kunnen professionals in het veld het programma deeltijds of fulltime volgen in een tempo dat overeenkomt met hun drukke schema.

Nu biedt het LLM aan JD-overdrachtsprogramma

Pepperdine LLM-studenten hebben nu de mogelijkheid om zich aan te melden bij het JD-programma als overdrachtsstudenten zonder de Law School Admission Test (LSAT) te volgen.

Summer Legal English Training Program

Dit trainingsprogramma van vier weken is bedoeld om de spreekvaardigheid, luister-, lees- en schrijfvaardigheid van niet-moedertaalsprekers te versterken en komt in juli vier weken bijeen.

Bekroond geschillenbeslechting onderwijs

In aanvulling op Amerikaans nieuws

Vertaal Theorie in de praktijk

Praktische ervaring opdoen leren leren onderhandelen, bemiddelen en bemiddelen. Studenten hebben de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen om echte cases te bemiddelen via de klinische en externe programma's.

Meest uitgebreide geschillenregeling Curriculum

Pepperdine biedt het meest uitgebreide curriculum met meer dan 50 verschillende cursussen voor geschillenbeslechting voor het Certificate, Masters en LLM in geschillenbeslechtingsprogramma's, waaronder verschillende klinieken voor geschillenbeslechting en externe troepen.

Beurzen

Vanwege zijn toewijding aan toegang tot onderwijs, heeft het Straus Institute van oudsher genereuze studiebeurzen aan studenten aangeboden op basis van verdienste en behoefte en we zijn trots om beurzen te blijven aanbieden tot 2019. Alle studenten worden beschouwd als gedeeltelijke beurzen op het moment van aanmelding zonder enige aanvullende documentatie nodig. Daarnaast biedt het Straus Institute één studiebeurs per studiebeurs.

'S Werelds grootste bibliotheek voor conflictoplossing

Pepperdine is de thuisbasis van de American Arbitration Association Library and Information Center Collection. De AAA-bibliotheek, opgericht in 1954, is de grootste verzameling conflictmaterialen met meer dan 24.000 titels.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law ... Lees meer

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law career the way no other school can by exploring our unique attributes. Lees Minder