Lees de Officiële Beschrijving

Met meer dan 30 jaar expertise heeft LSBU Law de professionele toekomst van duizenden rechtenstudenten gestalte gegeven.

Door middel van kritische en vergelijkende studies over justitie en het proces voor strafrechtelijke geschillenbeslechting, geeft deze cursus u een aantoonbaar begrip van de belangrijkste principes die het Britse strafrechtstelsel, de problemen, benaderingen en actuele discussies ervan afbakenen.

Als u recent bent afgestudeerd of al werkt binnen het strafrechtelijk veld, bevordert u uw academische en praktische kennis van het proces van procesvoering. Het programma is ook zeer relevant voor mensenrechtenwerkers en beleidsagenten die in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland werken. Na voltooiing heb je een diepgaand en systematisch inzicht in strafrechtelijke geschillen en strafrechtspleging verworven en kun je op het snijvlak van praktijk en onderzoek op deze gebieden werken.

Deze cursus is onderscheidend om de volgende redenen:

 • Nadruk op mensenrechten en justitie;
 • Praktische juridische probleemoplossing, gebaseerd op een verscheidenheid aan juridische en niet-juridische kennis, inzicht en vaardigheden;
 • Leidende arts inzichten in actuele juridische en strafrechtelijke praktijkkwesties;
 • Sterke nationale banden met de advocatuur;
 • De leeromgeving wordt enorm verbeterd door gastcolleges, afgeleverd door vooraanstaande wetenschappers en beoefenaars.


7 redenen om hier rechten te studeren

 1. Deskundige academici:
  onderwezen door deskundige academici en beoefenaars. Een aantal gastprofessoren en docenten geven les over de cursus. Allen zijn leidende beoefenaars met een nationale reputatie op het gebied van misdaad, strafrecht en geschillen.


 2. Professionele links:
  De juridische afdeling heeft sterke banden met de Law Society van South London en werkt samen met hen om een ​​programma voor permanente professionele ontwikkeling (CPD) te bieden aan plaatselijke beoefenaars en leden van de Law Society in South London.


 3. Dynamische onderzoekscultuur:
  profiteren van het contact met hooggekwalificeerd academisch personeel.


 4. Gratis iPad:
  Geavanceerde technologie en e-learning, een gratis iPad ondersteunt je studie.


 5. Uitgebreide leesmiddelen:
  via onze virtuele leeromgeving, een persoonlijke e-law library van £ 6.000.


 6. inzetbaarheid:
  Na afronding van de cursus hebt u geavanceerde juridische praktijkvaardigheden ontwikkeld en een geïnformeerd en reflecterend begrip van het strafrechtelijk systeem. Naast de juridische praktijk, kunnen afgestudeerden van deze LLM werk zoeken op verschillende gerelateerde gebieden, zoals onderzoek en beleidsvorming, de politie, de gevangenis en reclasseringsdiensten.


 7. Geweldige leer:
  De LSBU Law Department heeft een sterke set van experts, consultants en internationale adviseurs op het gebied van criminaliteit en procesvoering.


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

Kernmodules

 • Onderzoeksmethoden
 • Strafrechtelijke geschillen
 • Strafrecht
 • Proefschrift

Module-opties

Na het voltooien van kernmodules kies je uit opties die de praktische / theoretische en sociale rechtvaardigheidscontext van de cursus weerspiegelen. Keuzes worden gemaakt na bespreking met uw persoonlijke tutor en ook geleid door uw eigen professionele interesses en loopbaanambities.

 • Internationaal strafrecht
 • Psychologische aspecten van het onderzoek
 • voorspraak
 • policing
 • Onderzoeksgerichte psychologie
 • Case management
 • Bewijsmateriaal / Wetenschap en technologie
 • Besluitvorming in de forensische context
 • Terrorisme

Strafrechtelijke geschillen

Als u geïnteresseerd bent in strafrechtelijke geschillen, kunt u kiezen voor opties zoals Case Management, Advocacy, International Criminal Law.

Strafrecht

Of als u zich wilt concentreren op het strafrechtsysteem, hebt u misschien de voorkeur voor opties zoals politiewerk, terrorisme, besluitvorming in de forensische context, psychologische aspecten van onderzoeken

Alle modules (kern en optioneel) bereiken een balans tussen praktijk, theorie en de ontwikkeling van professionele vaardigheden.


employability

Na afronding van de cursus hebt u geavanceerde juridische praktijkvaardigheden ontwikkeld en een geïnformeerd en reflecterend begrip van het strafrechtelijk systeem. Naast de juridische praktijk, kunnen afgestudeerden van deze LLM werk zoeken op verschillende gerelateerde gebieden, zoals onderzoek en beleidsvorming, de politie, de gevangenis en reclasseringsdiensten.

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.


Onderwijzen en leren

Inhoud, kennis en begrip worden beoordeeld via cursussen, of een combinatie van cursussen, presentaties en online beoordelingen. Cursussen kunnen vele vormen aannemen (op basis van de praktische of theoretische inhoud van de module), inclusief essays en rapporten.


Toelatingseisen

 • 2: 2 Honours degree in Law of aanverwant onderwerp (zoals Sociology, Criminology and Forensic Science). Of een Bachelor diploma gelijk aan UK Second Class Honours Lower Division.
 • Het programma werft ook afgestudeerden van verschillende academische disciplines en beoefenaars van beroepen binnen het strafrechtelijk veld.
 • Strafrechtbeoefenaars met relevante beroepskwalificaties en ervaring zijn niet onderworpen aan de toelatingseis om een ​​2: 2 Honours degree te behalen.
 • Individuele aanvragen voor accreditatie van eerder verworven kennis en ervaring worden behandeld in overeenstemming met het FAHS-beleid inzake APL en APEL.
 • We verwelkomen kwalificaties van over de hele wereld. Engelse taalkwalificaties voor internationale studenten: IELTS-score van 6.5, Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op June 10, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
7,500 GBP
Voltijdse VK / EU-vergoeding: £ 7500; Internationale bijdrage: £ 13125. Jaar 1 Deeltijdskosten VK / EU: £ 3333,33; Internationale bijdrage: £ 5833.33
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019