LLM in Corporate Finance Law

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Kennis van corporate finance-wetgeving is essentieel voor advocaten, bankiers en financiers die graag professionele vaardigheden ontwikkelen op het gebied van fondsenwerving, dealstructuren en transactioneel management. Deze cursus biedt een verbeterde kwalificatie voor professionals die werken of van plan zijn om te werken in een technisch veeleisende en dynamische wereldwijde industrie. Het zal een beroep doen op zowel pas afgestudeerden als beoefenaars die verschillende werkterreinen overwegen, waaronder wetgeving, investeringsbankieren, bedrijfsfinanciering, private equity, effecten, beleggingen, financiële regelgeving, overheidsinstellingen en internationale financiële autoriteiten.

Cursus structuur

De volgende modules zijn indicatief voor wat u in deze cursus gaat bestuderen.

De optiemodules worden aanbevolen als u zich wilt specialiseren in de financiële sector. Als u kiest voor het proefschrift, moet u vier optiemodules selecteren. Als u voor het project kiest, moet u vijf optiemodules kiezen.

Merk op dat optiemodules afhankelijk zijn van de vraag van studenten en beschikbaarheid van personeel, daarom zullen niet alle modules in hetzelfde academische jaar worden aangeboden.Kernmodules

 • Proefschrift
 • Investment Banking Principles and Practices
 • Juridische aspecten van bedrijfsfinanciering
Optiemodules
 • Internationale bankwet en verordening
 • International Project Finance Law
 • Islamic Finance and Securitization
 • Witwassen van geld en bedrijfsfraude
 • Modules van andere cursussen Postgraduate Law

Toelatingseisen

Je zult een goede Second Class Honours graad (of niet-Britse equivalent) moeten hebben met een gemiddelde van 55 procent of meer in de rechten of een gerelateerd onderwerp. We zullen ook rekening houden met aanvragers die geen standaardkwalificaties bezitten, maar over aanzienlijke professionele of managementervaring beschikken op een relevant gebied.

Als uw eerste taal geen Engels is, hebt u een IELTS-score van 6,5 in totaal nodig, met 6.0 in elk onderdeel of equivalent.

De universiteit biedt pre-sessieprogramma's voor de zomer als u uw Engels moet verbeteren voordat u aan uw cursus begint.

CareersCarriere

Deze cursus zal van pas komen als u wilt werken in een van de verschillende disciplines die te maken hebben met corporate finance-wetgeving, waaronder accountancy, corporate banking, bedrijfsfinanciering, ondernemingsrecht, investment banking, private equity en risicokapitaal, evenals in gerelateerde velden.Loopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • werkplaatsen vinden gerelateerd aan je opleiding,
 • vinden van banen in deeltijd / vakantie, stages en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring,
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten,
 • werk effectief aan werkgevers,
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren,
 • ontwikkel je sollicitatiegesprek en zakelijke vaardigheden,
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs,
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder