Lees de Officiële Beschrijving

De LLM Civil Litigation and Dispute Resolution biedt u de mogelijkheid om een erkende juridische beroepskwalificatie te behalen als een Graduate Member van het Chartered Institute of Legal Executives (CILEx) en waardevolle waardevolle ervaring op te bouwen door als vrijwilliger in onze Legal Advice Clinic te werken.

Je zult de wet, procedure en theorie van civielrechtelijke geschillen en gerelateerde geschillenbeslechtingsprocessen bestuderen, terwijl je ook praktische juridische ervaring opdoet en je professionele vaardigheden ontwikkelt. Alle studenten nemen deel aan face-to-face, drop-in adviesverlenende sessies in onze Legal Advice Clinic en hebben misschien de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen bij onze Lambeth County Court Help Desk.


accreditatie

Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode

modules

Alle modules worden beoordeeld aan de hand van een combinatie van examens, schriftelijke cursussen, mondelinge presentaties, beoordeling van livecliënten en reflecterende oefenlogboeken.

 • Civiel recht
 • Civil Litigation Practice (CILEx)
 • Juridisch advies (klinisch)
 • Proefschrift

Plus drie van de volgende optionele modules:

 • Advocacy (Clinical)
 • Bemiddeling
 • Arbeidsrechtpraktijk (CILEx)
 • Family Law Practice (CILEx)
 • Criminal Litigation Practice (CILEx)

employability

Je ontwikkelt je professionele vaardigheden, ervaring en vertrouwen samen met lokale juridische beroepsbeoefenaren. De LLM Civil Litigation and Dispute Resolution biedt klinische juridische ervaring en een ingebedde beroepskwalificatie (Graduate Member van CILEx), waardoor u de kans krijgt om te gaan werken als een gekwalificeerde juridische professional zonder verdere studie over afstuderen.

Afgestudeerde leden van CILEx hebben recht op Fellows of CILEx na 3 jaar juridische praktijk. Fellows van CILEx zijn volledig gekwalificeerde juridische professionals met dezelfde professionele rechten en verantwoordelijkheden als advocaten, maar gekwalificeerd om te werken binnen een bepaalde juridische praktijkruimte. In het moderne beroep zijn de meeste advocaten ook specialisten die zich alleen op één rechtsgebied concentreren. De kosten van de LLM zijn aanzienlijk lager dan die van de Bar Professional Training Course of de Legal Practice Course. Kwalificatie met CILEx vereist geen pupil of trainingscontract, alleen de drie jaar kwalificerende legale arbeid.

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

posities

Alle studenten zullen werken in de LSBU Juridisch Kliniek die onder leiding van juridisch advies lokale klanten helpt bij de wekelijkse drop-in sessies van de kliniek. Studenten die de Advocacy (Clinical) -module nemen, zullen ook deelnemen aan klinische activiteiten die zijn gebaseerd op de lokale rechtbanken.

De kliniek werd onlangs zeer geprezen voor "Beste bijdrage door een Law School" in de prestigieuze Student Pro Bono Awards van de LawWorks en Attorney General.


Onderwijzen en leren

Alle modules worden ondersteund door wekelijkse online leeractiviteiten, middelen en praktisch werk, met name in de Juridisch Kliniek, en worden ondersteund door één-op-één feedback en ondersteuning door ervaren beoefenaars van juridische beroepen.


Toelatingseisen

 • 2: 2 Honours degree in Law of aanverwant onderwerp (zoals Sociology, Criminology and Forensic Science) of een Bachelor diploma gelijkwaardig aan UK Second Class Honours Lower Division; of
 • Graduaat Diploma in Rechten; of
 • (Post) Diploma in juridische studies en voortgezet beroepsonderwijs.
 • We verwelkomen kwalificaties van over de hele wereld. Engelse taalkwalificaties voor internationale studenten: IELTS-score van 6.5, Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Om in aanmerking te komen voor de CILEx-kwalificatie:

U moet in het bezit zijn van een Britse kwalificatiewet of van een UK Graduate Diploma in Law.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op February 26, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 23, 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
7,500 GBP
Voltijdse VK / EU-vergoeding: £ 7500; Internationale bijdrage: £ 13125. Jaar 1 Deeltijdskosten VK / EU: £ 3333,33; Internationale bijdrage: £ 5833.33
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 5, 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 23, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juni 5, 2020