Lees de Officiële Beschrijving

Voorbereiden van buitenlandse advocaten voor wereldwijde praktijk

Het LLM in het curriculum van het American Law Program is specifiek ontworpen om buitenlandse advocaten voor te bereiden op de uitdaging van de wereldwijde praktijk. In dit programma zijn studenten volledig geïntegreerd in de JD-klassen van de BU Law , waar zij zij aan zij zitten met Amerikaanse studenten die zijn opgeleid in de traditie van de Amerikaanse juridische opleiding.

Dit betekent dat je niet alleen de essentie van de Amerikaanse doctrine leert kennen op vrijwel elk interessegebied - intellectueel eigendom, internationale zakelijke transacties, fusies en overnames, alternatieve geschillenbeslechting, om er maar een paar te noemen - maar je zult iets net zo belangrijk leren: hoe Amerikaanse advocaten zijn opgeleid om juridische vragen te analyseren en pleiten namens hun cliënten.

Tegen het einde van het jaar verwachten we dat je vaardigheden hebt ontwikkeld om je een effectievere mondiale beroepsbeoefenaar te maken. Je hebt een uniek inzicht gekregen in de 'mindset' van Amerikaanse advocaten en anderen die zijn opgeleid in de common law. Je hebt het nodige perspectief om grensoverschrijdend te werken en zaken te doen met advocaten uit verschillende tradities en achtergronden.

In die zin is ons American Law Program allesbehalve Amerikaans. Het is echt wereldwijd.

Als een buitenlandse geschoolde advocaat, krijg je te maken met talloze keuzes voor graduate studies in de Verenigde Staten en elders. Laat me u vertellen over wat de LLM van de BU Law in het American Law Program onderscheidt en wat u als lid van onze community kunt verwachten:

Superieure instructie

Als LLM in American Law Program-student, word je geïntegreerd in de reguliere JD-klassen van de school en hebt u daarom toegang tot de voltijdse faculteit van de BU Law . Waarom is dat belangrijk? BU Law voltijdse faculteit van de BU Law wordt consequent gerangschikt in de top vijf in Amerika door de Princeton Review. Onze faculteit bestaat uit wereldberoemde wetenschappers die niet alleen uitblinken in hun bijdragen aan juridisch denken, maar die ook uitblinken in de klas als instructeurs. Je kunt het horen van onze huidige studenten en alumni. Velen zullen je vertellen dat hun BU Law instructeurs de beste zijn die ze ooit hebben gehad, waar dan ook. Simpel gezegd, zul je leren van de beste leraren in de rechten van Amerika.

Ongeëvenaarde flexibiliteit en keuze

Het American Law Program is het meest flexibele van de graduate programma's van de BU Law en een van de meest flexibele die je overal zult vinden. Het biedt een ongeëvenaard aanbod van cursussen om uit te kiezen, met een minimum aantal "vereiste" klassen. Je zal in staat zijn:

  • Kies uit 200 cursussen en seminars van vrijwel elk vak van de Amerikaanse wet, een van de breedste selecties die beschikbaar zijn op elke rechtenstudie.
  • Neem zonder beperking lessen in het eerste jaar (naast de tweede en derdejaars JD-lessen) voor de belangrijkste onderwerpen die op Amerikaanse staafonderzoeken voorkomen. Niet alle scholen laten LLM-studenten dit doen.
  • Vul je rechtenstudies aan met cursussen aan andere graduate schools aan de BU of schrijf je in voor lessen aangeboden via het Graduate Programme van de BU Law in het bankwezen
  • Streef naar optionele "concentraties" als u uw studies wilt concentreren op een van de drie belangrijke gebieden van mondiaal juridisch werk: internationale bedrijfspraktijken, intellectuele eigendom en belastingen.

Individuele aandacht en persoonlijke behandeling

Bij BU Law ontvangt u niet alleen de hoogste kwaliteit onderwijs op een Amerikaanse rechten school, maar ook het hoogste niveau van individuele ondersteuning, zowel academisch als persoonlijk. Daar zijn we gepassioneerd over. De afgestudeerde

Professionele ontwikkeling en stages

Ons LLM Professional Development Office is specifiek en exclusief bestemd voor LLM-studenten en biedt geïndividualiseerde counseling en ondersteuning om hen te helpen bij het garanderen van post-graduation-stages of vaste banen, in de VS of in het buitenland. Studenten die geïnteresseerd zijn in het afleggen van een Amerikaans bar-examen, krijgen uitgebreide richtlijnen over de geschiktheidsvereisten en aanvraagprocedures. Het American Law Internship Program biedt post-graduation stageplaatsingen voor studenten die op zoek zijn naar echte werkervaring in de VS tijdens hun optionele praktijktrainingen.

Je wereld uitbreiden

Als studente in de Amerikaanse wetgeving bent u een volwaardig lid van de BU Law gemeenschap, sociaal en academisch, en niet gescheiden van de rest van de school. Je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een van de 30 JD-studentenorganisaties. En omdat we de ontwikkeling van een 'gezin' onder de LLM-studenten zeer serieus nemen, neemt u regelmatig deel aan sociale en buitenschoolse evenementen die u verbinden met andere studenten uit de BU Law . Als gevolg hiervan zul je een band opbouwen met Amerikaanse en mede-internationale studenten die het veel verder zullen brengen dan je jaar in Boston.

Een graad met Global Clout

Het superieure onderwijs dat een BU Law degree vertegenwoordigt, wordt wereldwijd erkend. Onze LLM-afgestudeerden behoren tot de meest aangeworven door internationale bedrijven en bedrijven. Afgestudeerden wonen of oefenen in meer dan 65 landen buiten Amerika, en Boston University Alumni Clubs overspannen de hele wereld met internationale verenigingen over de hele wereld.

Boston-Amerika's grootste stad voor studenten

Dit alles vindt plaats in Boston, een van 's werelds meest spectaculaire steden. Vraag iemand die hier is geweest. Er is geen plaats als deze.

Ik nodig je uit om van onze alumni te horen over hun onvergetelijke ervaringen. Ze hebben geweldige dingen te zeggen. In feite zou 98% van de meest recente afstudeerklas van het programma u dit programma aanbevelen aan een geïnteresseerde vriend of collega. We brengen u graag in contact, zodat u direct kunt horen van deze zeer tevreden en loyale groep van getalenteerde professionals. Ik ben ervan overtuigd dat hoe meer je leert, hoe meer je de buitengewone mogelijkheden zult waarderen die je bij BU Law wachten staan.

109396_Capture.JPG

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Boston University School of Law »

Laatst bijgewerkt op April 18, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
Applications received after this date will be reviewed on a space available basis
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applications received after this date will be reviewed on a space available basis

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applications received after this date will be reviewed on a space available basis
Einddatum