LLM rechten van minderheden internationaal recht

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

U zult verdiepen en je kennis van de wet uit te breiden als een academisch onderwerp door middel van het verwerven van een systematische kennis van juridische processen, methoden en concepten van de sociale en politieke context waarin de juridische processen plaatsvinden en van de nodige theoretische opvattingen van het recht.

Door het maximaliseren van je academische potentieel potentieel en verfijnen van uw probleemoplossende vaardigheden in een transnationale context door de overname van systematische en kritisch inzicht in complexe juridische, economische, culturele, etnische, religieuze, ethische en politieke kwesties informeren van het internationaal recht rechten van minderheden u verbeteren van uw professionele ontwikkeling en horizonten.

Het onderzoek en het schrijven vaardigheden die je winst zal worden overgedragen aan een verscheidenheid van professionele sectoren, waaronder de advocatuur, beleid, bedrijfsleven, overheden en de academische wereld zijn.

Waarom studeren LLM International Minority Rights Law aan Middlesex University?

Met een sterk gevoel van sociale rechtvaardigheid in de kern, Middlesex University School of Law is de thuisbasis van enkele van 's werelds meest vooraanstaande figuren op het gebied van internationaal recht rechten van minderheden, van wie het werk heeft geholpen bescherming van de rechten van kwetsbare groepen in de hele wereld.

Zij omvatten Senior Lecturer Dr David Keane, wiens boek over kastendiscriminatie won de Hart Book Prize; Decaan van de School Professor Joshua Castellino, wier expertise werd opgeroepen als voorzitter van een 2015 zitting van de Verenigde Naties Minority Issues; en Associate Professor of International Law Dr Elvira Dominguez-Redondo, die lid is van het Raadgevend Comité van de Groep Universele Rechten.

cursus hoogtepunten

  • Een unieke opleiding biedt een compleet overzicht van het internationaal recht en de praktijk in de rechten van minderheden en inheemse volkeren
Meer informatie over de huidige mechanismen in de rechten van minderheden en de rechten van inheemse volkeren, en de kloof tussen de VN de internationale rechten van normen en de uitvoering ervan op de grond

Het programma houdt zich bezig nauw samen met de VN-mechanismen en mensenrechten lichamen, als gevolg van eerdere en huidige betrokkenheid bij de VN-procedures door onze docenten Er kunnen ook stagemogelijkheden in nationale en internationale organisaties zoals de Verenigde Naties of de Europese Human Rights Advocacy Center op de campus.

Laatst bijgewerkt op November 2016

Over de school

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop the ... Lees meer

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop their own path to success. Informed by impactful research, and taught by internationally recognised academics and practitioners, our broad-range of contemporary courses are industry-informed and practice-based. Lees Minder
Londen , UK Online + 1 Meer Minder