LLM recht van de mensenrechten

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

LLM recht van de mensenrechten

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

LLM recht van de mensenrechten

De modules in het hart van de LLM Law Mensenrechten bieden een grondige in de wet de mensenrechten, en veel van de meer gespecialiseerde onderwerpen worden cutting edge en innovatief, zoals bedrijfsleven en de mensenrechten, economische en sociale rechten en rechten, mensen en andere Dieren.

De school heeft een bijzondere kracht in de wet de mensenrechten. Veel medewerkers zijn internationaal erkend voor hun onderzoek in het gebied. Zij hebben geadviseerd regeringen, samen met diverse internationale organisaties zoals de Verenigde Naties en de Raad van Europa, en de krachten gebundeld met de NGO's in hun mensenrechten promotiewerk. Deze mix van academische inspanning en praktische werk wordt vaak gebracht naar de klas, zodat u kunt zien hoe de mensenrechten wetgeving een impact hebben op de grond kan krijgen.

De school is ook de thuisbasis van de Human Rights Law Centre, een van de meest gerespecteerde instellingen academische rechten van de mens van de wereld. Het voert haar werkzaamheden door middel van onderzoek, opleiding, publicaties en capaciteitsopbouw, samen met regeringen, intergouvernementele organisaties, academici, studenten en het maatschappelijk middenveld; naast de uitvoering van programma's in Europa, Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Het Centrum is een centraal punt voor student-activiteit in de mensenrechten. Het herbergt een jaarlijkse internationale student conferentie en een mensenrechten filmreeks, en, stage beurzen en kansen onderzoek hulp.

Na afloop van de LLM Rechten van de Mens, veel van onze studenten krijgen banen met de Verenigde Naties of andere internationale organisaties, overheden en non-gouvernementele organisaties.

Belangrijkste feiten

 • De School of Law is consequent gerangschikt onder 's werelds top wet scholen, plaatsen 5e in The Times en de Sunday Times Good University Guide 2017, en in de wereldwijde top 100 in de QS World University Rankings by Subject 2017
 • Sinds de introductie in 1987, heeft ons LLM programma bleef groeien in populariteit en prestige en nu trekt een aantal 140-160 studenten per jaar, uit meer dan 50 landen, zijn status te bevestigen als een van de toonaangevende LLM programma's beschikbaar
 • Onderzoek onder leiding van onderwijs betekent dat u wordt blootgesteld aan de huidige problemen, geavanceerde debat, en innovatief denken en regelmatig te gast seminars en lezingen gegeven door gerenommeerde wetenschappers en praktijkmensen complement onderwijs in de school
 • Specifieke middelen voor de leerlingen van de school, met inbegrip van een juridische vaardigheden adviseur die workshops en één-op-één sessies, een Law School computerruimte levert, en een wet Reading Room in het Hallward Bibliotheek, dragen bij aan een unieke en positieve leerervaring
 • De school heeft professionele relaties met de internationale instellingen, toonaangevende Britse advocatenkantoren, het particuliere bedrijfsleven en adviesbureaus, ministeries, zowel buitenlandse als binnenlandse, en niet-gouvernementele organisaties

Cursus details

U moet minimaal 90 studiepunten waarde van modules uit de kwalificatie specialist module opties voor de Human Rights Law LLM voltooien. De resterende 30 credits vereist om de gegeven fase van de mate voltooien kunnen worden gekozen uit de volledige reeks van modules worden aangeboden in al onze LLM programma.

Daarnaast moet je een scriptie onderwerp dat binnen het gebied van het recht van de mensenrechten valt te kiezen. Begeleiding en ondersteuning bij het bepalen van een proefschrift onderwerp en het ontwerpen van uw project zal worden verstrekt door middel van op maat gemaakte workshops en één-op-één-ondersteuning.

onderwijs

Het LLM programma werkt kleine groep seminar onderwijs waar mogelijk, waardoor een integratieve en interactieve leerervaring. Je wordt aangemoedigd en verwacht voor te bereiden, en deel te nemen, seminars zodat u het maximale voordeel uit deze onderwijs sessies.

modulaire assessments

Alle onderwezen cursussen worden beoordeeld door onderzoek of essay, of een combinatie van beide. Alle evaluaties vinden plaats aan het einde van de veer term.

Praktijk opdrachten, workshops over kwesties als examen techniek en time management, evenals één-op-één sessies met de juridische vaardigheden Advisor worden aangeboden gedurende het academisch jaar aan u voor te bereiden op deze evaluaties.

Modules

Qualifying module opties

 • Business and Human Rights
 • Actuele vraagstukken in Criminal Justice
 • Detentie en gevangenschap in het International Criminal Justice System
 • Economische en sociale rechten
 • Het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens
 • Internationaal en vergelijkend strafrecht en mensenrechten
 • International Criminal Evidence
 • International Criminal Law
 • Internationaal humanitair recht
 • Internationaal Humanitair Recht
 • Recht, ontwikkeling en de internationale gemeenschap
 • Mental Disability en Internationale Mensenrechten
 • Minderheden en Internationale Mensenrechten
 • Filosofische grondslagen van de Rechten van de Mens en Strafrecht
 • Principes van Public International Law
 • De bescherming van vluchtelingen en ontheemden in International Law
 • Regionale Wet Rechten van de Mens
 • Religie en Internationale Mensenrechten
 • Rechten, mensen en andere dieren

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd door het onderzoek belangen van onze medewerkers en als gevolg daarvan kan veranderen omwille van bijvoorbeeld ontwikkelingen in het onderzoek of de wetgeving verandert. Deze lijst is een voorbeeld van typische modules die wij aanbieden, niet een definitieve lijst.

Carrière

Onze postdoctorale studenten verhuizen naar een buitengewoon breed scala van loopbanen. Veel afgestudeerden ofwel gaan in de advocatuur of terugkeren naar hun vorige juridische carrière met hun ervaring en vooruitzichten versterkt door hun ervaringen op de cursus. Een groot aantal werken ook samen met de NGO's, of terugkeren naar hun landen met de relevante vaardigheden te helpen toe te voegen aan de toekomstige ontwikkeling van dat land.

Een selectie van de afgestudeerden de vooruitgang op onze PhD-programma elk jaar, met het oog op hun academische carrière vooruitgang. Deze studenten kiezen vaak voor een verblijf aan de Universiteit van Nottingham buiten hun doctoraat, met een aantal van onze huidige academici zowel de LLM of masters en PhD-programma's bij ons voordat hij medewerkers hebben voltooid.

Gemiddelde startsalaris en loopbaanontwikkeling

In 2015 had 93% van de promovendi in de School of Law, die beschikbaar zijn voor de werkgelegenheid waren het werk of verdere studie bevestigd binnen zes maanden na het afstuderen. Het gemiddelde startsalaris was £ 27.031 met de hoogste wezen £ 40.800. Bekende omgeving van de full-time thuis hogere graad postgraduates 2014/15. Salarissen worden berekend op basis van die in full-time betaalde baan in het Verenigd Koninkrijk.

Carrièremogelijkheden en werkgelegenheid

De overname van een masters degree blijk van een hoog niveau van kennis in een specifiek gebied. Of u nu gebruiken om uw inzetbaarheid te vergroten, als voorbereiding voor verdere wetenschappelijk onderzoek of als een middel om de beroepsopleiding, kunt u profiteren van een carrière advies over hoe je je nieuwe vaardigheden kunnen gebruiken om hun volledige potentieel.

Onze carrières en Inzetbaarheid service zal u helpen dit te doen, samen met u om uw opties te verkennen en nodigen u uit om recruitment evenementen waar u kunt voldoen aan potentiële werkgevers, evenals suggereren verdere ontwikkelingsmogelijkheden, zoals relevante werkervaringsplaatsen en vaardigheden workshops.

De universiteit van Nottingham is de beste universiteit in het Verenigd Koninkrijk voor afgestudeerde werkgelegenheid, volgens The Times en de Sunday Times Good University Guide 2017.

Toelatingseisen

 • 2: 1 (of internationaal equivalent) in de wet, geesteswetenschappen of sociale wetenschappen
 • IELTS: 7.0 (met niet minder dan 7,0 in het schrijven, 6,5 in het lezen en 6,0 in het spreken en luisteren); als deze kwaliteiten niet wordt voldaan, Engels voorbereidende cursussen zijn beschikbaar
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
7,290 GBP
International kosten: 15.885 GBP (HEU kosten: 6930 GBP)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates