LLM, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate in Technology, Media and Telecommunications Law by Distance Learning (Queen Mary London University)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bereik een kwalificatie van een School of Law op de derde plaats in het Verenigd Koninkrijk door de Guardian University Guide 2018

Cursus overzicht

  • Onderneem een flexibele, alternatieve studieoplossing voor de traditionele on-campus programma's, op maat gemaakt voor werkende professionals op de hieronder geschetste gebieden en 100% online bestudeerd.
  • Verbeter uw carrièrevooruitzichten door een kwalificatie op hoog niveau te behalen zonder uw werkverplichtingen in gevaar te brengen en de professionele vaardigheden en praktische ervaring te krijgen waar bedrijven vandaag naar op zoek zijn.
  • Profiteer van lesgeven met ervaring in de sector en wordt geïnformeerd door onderzoek van wereldklasse.
  • Kies de modules en het proefschrift om het programma precies aan te passen aan uw behoeften en aan de behoeften van uw bedrijf en ervoor te zorgen dat u de beste kansen krijgt in uw loopbaan.

Omdat het programma op verschillende niveaus wordt uitgevoerd, wordt tegemoet gekomen aan de behoeften van een echt diverse studentenorganisatie. Hoge concurrentie voor banen betekent dat extra training en opleiding een echt voordeel kan zijn, of je nu op zoek bent naar een nieuwe carrière of gewoon vooruitgang wil boeken in je bestaande functie.

Cursusstructuur

Dit unieke programma voor afstandsonderwijs maakt gebruik van de gevestigde onderwijskwaliteiten en toonaangevende onderzoeksreputatie van CCLS op het gebied van Digital IP Law, Media Law, Telecoms Law en IT Law.

Door te studeren voor het LLM, het Postgraduate Diploma of Certificaat, zul je:

  • Verkrijg expertise in de wettelijke regelingen voor de levering en het gebruik van computer- en communicatietechnologie.
  • Bestudeer de complexe kwesties met betrekking tot nationaal en internationaal recht en beleid met betrekking tot computer- en communicatietechnologie.
  • Analyseer hoe de computer- en communicatietechnologie de toepassing van traditionele rechtsbeginselen heeft beïnvloed.

Programma voor niet-juridische afgestudeerden

We hebben een Pathway voor niet-juridische afgestudeerden opgezet om deel te nemen aan ons programma Technologie, Media en Telecommunicatierecht.

Deze afgestudeerden zullen pre-sessiemodules van juridische systemen, onderzoeksvaardigheden en schrijven voor IT-recht voltooien (gestudeerd tussen januari en mei 2020 (alleen januari 2020-instroom). Daarna zullen ze toetreden tot het bestaande programma voor technologie, media en telecommunicatierecht, beginnend met een verplichte module in juridische principes en concepten in computerwetgeving.

Verdere credits worden dan verkregen door een combinatie van optionele online modules, dissertaties (10.000 of 20.000 woorden) en seminarpresentaties.

Het doel is niet-juridische afgestudeerden een basis te bieden op het gebied van juridisch schrijven, onderzoeksvaardigheden en juridische systemen en hen in staat te stellen juridische bronnen te raadplegen en te begrijpen en al deze kennis toe te passen op het computer- en communicatiewetgevingprogramma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and ... Lees meer

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and drive performance. Lees Minder