Lees de Officiële Beschrijving

Deze geaccrediteerde conversiecursus is bedoeld voor niet-juridische afgestudeerden die streven naar een professionele carrière in de rechten. Het voldoet aan alle Common Professional Exam (CPE) -vereisten van de beroepsorganisaties: de Bar Standards Board en de regulerende instantie voor advocaten . Er zijn twee alternatieve routes, die beide kunnen leiden tot de extra toekenning van LLM in Legal Studies.

Waarom een Law-conversie bij LSBU?

Routes naar LLM met afronding van het proefschrift in de rechten. We bieden mogelijkheden voor mooting, oordelen over marshalling, rechtshulparrangementen en toegewijde loopbaanonderhandelingen. Alle geleverde lesmaterialen inclusief een iPad of tablet. Deskundige academici - onze leraren zijn gekwalificeerde advocaten en barristers, die hun inzichten, praktische casuïstiek en passie voor het recht doorgeven. Uitstekende faciliteiten - we voorzien u van een iPad of tablet, volledige online ondersteuning en toegang tot een e-bibliotheek met persoonlijke wetgeving ter waarde van £ 6000.

Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode

modules

Studieroutes

Route 1: Postgraduaat Diploma in Juridische Studies waarin de CPE is opgenomen. Het PG-diploma kan worden aangevuld met een LLM door een proefschrift van 15.000 in het volgende academische jaar.

Route 2: LLM in juridische studies waarin de CPE is opgenomen. Deze cursus is gebaseerd op Route 1 met een proefschriftmodule toegevoegd. Deze route is intensief en veeleisend terwijl studenten studeren voor de onderwezen modules naast het werk aan het 15.000 proefschrift, voltooid tijdens de zomerperiode voor indiening in september.

Je studeert zeven modules die door de beroepsorganisaties zijn vereist voor studenten die van plan zijn om een ​​cursus voor juridische oefeningen (LPC) of een professionele barcursus (BPTC) aan te vragen:

 • Inleiding tot het Engelse rechtssysteem
 • Wet van de Europese Unie
 • Verplichtingen 1 (verbintenissenrecht)
 • Verplichtingen 2 (wet van onrechtmatige daad)
 • Publiekrecht
 • Land wet
 • Strafrechtelijke wet
 • Aandelen en trusts
 • Projectmodule

Dissertatie voor de toekenning van LLM

 • Dissertatie (alleen LLM)

employability

Solicitor of Barrister

Deze cursus kan leiden tot een van de vele rechtslopen van een professionele kwalificatie als advocaat of advocaat voor een breed scala aan loopbanen in zowel de publieke als de private sector.

Hoewel onze afgestudeerden mogelijk doorgaan met professionele cursussen die leiden tot kwalificatie als advocaat of advocaat, wordt het Diploma ook gebruikt voor tal van functies die vaardigheden in analyse, duidelijke communicatie, efficiënte organisatie en onderbouwde overtuiging waarderen.


BSB en SRA

Deze cursus is volledig erkend door de Bar Standards Board en de regulerende instantie voor advocaten en vormt de voltooiing van de academische fase van de training met het oog op verdere studie van de cursus juridisch oefenen (voor solicitors met voorbedachten rangen) of de professionele barcursus voor aanstaande barristers ( met aanvullende toelatingseisen, waaronder een proeve van bekwaamheid en Engelse taalvaardigheid).


LLM-prijs

Onze LLM-routes bieden toegevoegde waarde voor een normale CPE (GDL) -cursus.

Er zijn twee routes (ga naar het tabblad Toelatingseisen om onze vergelijkende grafiek te bekijken) naar de LLM, waarin u een gecontroleerd proefschrift van 15000 woorden moet invullen. Afhankelijk van de route die je neemt, dien je in september van het jaar waarin je alle in het vak onderwezen modules hebt afgerond of in januari van het volgende academiejaar na voltooiing van de aangeleerde modules in. De parttime modus kan op een later tijdstip mogelijk worden ingediend. Je hoeft niet naar de les te gaan tijdens het onderzoek en het schrijven van je proefschrift en je kunt je daarom in de september na de succesvolle afronding van de PgDip in juridische studies inschrijven voor de cursus juridisch oefenen of voor de professionele training. Hoewel studenten advies zouden moeten inwinnen bij het indienen in januari over het beheer van de werklast.


DAS Scholarship

In 2017 werd een van onze studenten met succes ondersteund om een ​​DAS-beurs te verwerven voor de studie van de cursus juridische praktijk.


LSBU Employability Services

LSBU zet zich in om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van uw inzetbaarheid en succesvol te zijn in het vinden van een baan nadat u bent afgestudeerd. Je kwalificatie zal zeker helpen, maar in een competitieve markt moet je ook werken aan je inzetbaarheid en aan je loopbaanonderzoek. Onze Employability Service ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw vaardigheden, het vinden van een baan, interviewtechnieken, werkervaring of een stageplaats en helpt u te beoordelen wat u moet doen om aan het einde van uw cursus de gewenste baan te krijgen. LSBU biedt een uitgebreide Employability Service, met een reeks initiatieven om uw studies aan te vullen, waaronder:

 • directe betrokkenheid van werkgevers die binnenkomen om te interviewen en met studenten te praten.
 • Job Shop en wervingsbureaus op de campus helpen je bij het zoeken naar werk.
 • mentorschap en werkschaduwschema's.


Onderwijzen en leren

De primaire doelstellingen van de cursus zijn ervoor te zorgen dat u een goed begrip krijgt van de Engelse wetgeving die wordt behandeld in de zeven basisonderwerpen, die een goed begrip geven van de structuur en werking van het Engelse rechtssysteem.

De lessen bestaan ​​uit een mix van lezingen en kleinere groepsbijeenkomsten waar examentechnieken en probleemoplossende benaderingen worden toegepast. De cursus wordt goed ondersteund door online materialen en zoekresources, die buiten de campus kunnen worden geopend.

Je hebt gratis toegang tot OUP Law TROVE om toegang te krijgen tot boeken voor alle funderingsonderwerpen.


Toelatingseisen

 • Elke niet-gegradueerde graad van een Britse of Ierse universiteit of het equivalent daarvan in een discipline met een minimum van een 2.2 classificatie of het equivalent ervan
 • Op grond van het reglement van de Bar Standards Board komen studenten met een derde graads graad of het equivalent daarvan normaal gesproken niet in aanmerking voor de Bar Professional Training Course. Gunstige aandacht zal worden geschonken aan mensen met werkervaring.
 • Als u geen undergraduate-diploma hebt van een Britse of Ierse universiteit en:
 • Als u advocaat wilt worden, moet u beschikken over een Certificate of Academic Standing (CoAS), uitgegeven door de Bar Standards Board (BSB), waaruit blijkt dat u in aanmerking komt om lid te worden van de LLM / PGDLS CPE. Zonder deze CoAS wordt de voortgang naar de volgende fase van de Bar-cursus (BPTC) geblokkeerd - ook al bent u toegelaten tot een CPE-cursus en bent u geslaagd voor de CPE. U bent niet verplicht door deze universiteit om een CoAS van de BSB te hebben om lid te worden van de LLM / PGDLS CPE. Tenzij u er echter zeker van bent dat u nooit advocaat wilt worden, moet u overwegen er een te behalen voordat uw CPE-cursus begint.
 • Als u een advocaat wilt worden, wordt uw geschiktheid om deel te nemen aan onze LLM / PGDLS CPE-cursus uitsluitend door deze universiteit bepaald, rekening houdend met uw academische kwalificaties en werkervaring. Als u al een CoAS hebt van de SRA (die deze niet langer uitgeeft), zullen we deze overwegen als deze nog binnen de vervaldatum valt.
 • Als u geen staatsburger bent van het VK of Ierland of een Engelstalig land dat voor de meerderheid is, moet u misschien vaardigheid in het Engels aantonen. Dit kan worden aangetoond door een IELTS-score van 6,5 of Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op February 26, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 23, 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
8,700 GBP
LLM Voltijd VK / EU-vergoeding: £ 8700; Internationale bijdrage: £ 13125. Jaar 1 Deeltijdskosten VK / EU: £ 2900; Internationale bijdrage: £ 4375
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 5, 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 23, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juni 5, 2020