LLM / PgDip in Law Conversion Course: integratie van de CPE

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

LLM / PgDip in Law Conversion Course: integratie van de CPE

London South Bank University

De Law Conversion Course is een geaccrediteerde conversiecursus voor niet-juridische afgestudeerden die streven naar een professionele loopbaan in de wet. Het voldoet aan alle Common Professional Exam (CPE) -vereisten van de professionele instanties, waaronder de Bar Standards Board en de regulerende instantie voor advocaten. Er zijn twee alternatieve routes die beide kunnen leiden tot de extra toekenning van LLM in Legal Studies.


6 redenen om hier te studeren

 1. Gevestigde cursus:
  wordt gegeven door ervaren mensen met een lange ervaring, van wie sommigen lesgeven of les hebben gegeven in LPC- en barlessen.


 2. Top-up kwalificatie:
  Routes naar LLM met de voltooiing van een proefschrift in de rechten (afhankelijk van cijfers en proefschrift).


 3. Carrière-verbetering van:
  Mogelijkheden voor buitenschoolse activiteiten, waaronder spreekbeurten, marshall judge, Legal Advice Clinic, rechtsbijstandschema en een programma van juridische loopbanen.


 4. Geweldige bronnen:
  Alle geleverde lesmaterialen inclusief een iPad.


 5. Alternatieve route:
  De Law Conversion Course is een geaccrediteerde conversiecursus voor niet-juridische afgestudeerden die streven naar een professionele loopbaan in de wet.


 6. Specialistische focus:
  LSBU-wet die zich bezighoudt met het bevorderen van toegang tot juridische opvoeding en toegang tot de rechter, alsmede bescherming van de mensenrechten.


Transformeer je carrière

Met meer dan 30 jaar expertise heeft LSBU Law de professionele toekomst van duizenden rechtenstudenten gestalte gegeven. Studierecht in het hart van de hoofdstad - verbonden en gemakkelijk, met uitstekende vervoersmogelijkheden en op korte loopafstand van de Royal Courts of Justice.


Stappen om een ​​advocaat of een advocaat te worden

Na het succesvol afronden van de CPE komt u in aanmerking voor deelname aan de cursus juridisch handelen (voor solicitors) of de professionele barcursus (voor intendant barristers), die enkele aanvullende toelatingseisen heeft, waaronder een proeve van bekwaamheid en Engelse taalbeheersing.


Ervaren docenten

De cursus wordt gegeven door een ervaren team van docenten, waarvan de meesten advocaten of advocaten zijn, die u een onschatbaar inzicht verschaffen in de details van juridische opdrachtgevers en echte voorbeelden van zaken.


Studieroutes

Route 1: Post Graduate Diploma in Legal Studies waarin de CPE is opgenomen. Het PG-diploma kan worden aangevuld door een proefschrift van 15.000 woorden te schrijven in het volgende academische jaar.

De tabel onderaan deze pagina geeft een samenvatting van de belangrijkste kenmerken van de twee routes

Route 2: LLM in juridische studies waarin de CPE is opgenomen. Deze cursus is gebaseerd op Route 1 en bevat een proefschriftmodule. Deze route is intensief en veeleisend terwijl studenten studeren voor de lesmodules naast het werk aan het proefschrift van 15.000 woorden dat in de zomerperiode is voltooid voor inzending in september.


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


modules

Je studeert zeven modules die door de beroepsorganisaties zijn vereist voor studenten die van plan zijn om een ​​cursus voor juridische oefeningen (LPC) of een professionele barcursus (BPTC) aan te vragen:

 • Inleiding tot het Engelse rechtssysteem
 • Wet van de Europese Unie
 • Verplichtingen 1 (verbintenissenrecht)
 • Verplichtingen 2 (wet van onrechtmatige daad)
 • Publiekrecht
 • Land wet
 • Strafrechtelijke wet
 • Aandelen en trusts
 • Projectmodule

Dissertatie voor de toekenning van LLM

 • Dissertatie (alleen LLM)


Beoordeling

De meeste modules worden beoordeeld door examens, examens plus cursussen of presentaties.

onderscheiding

 • X8-modules = PgDip CPE
 • X8-modules en proefschrift = LLM


employability


Solicitor of Barrister

Deze cursus kan leiden tot een van de vele rechtslopen van een professionele kwalificatie als advocaat of advocaat voor een breed scala aan loopbanen in zowel de publieke als de private sector.

Hoewel onze afgestudeerden mogelijk doorgaan met professionele cursussen die leiden tot kwalificatie als advocaat of advocaat, wordt het Diploma ook gebruikt voor tal van functies die vaardigheden in analyse, duidelijke communicatie, efficiënte organisatie en onderbouwde overtuiging waarderen.


BSB en SRA

Deze cursus is volledig erkend door de Bar Standards Board en de regulerende instantie voor advocaten en vormt de voltooiing van de academische fase van de training met het oog op verdere studie van de cursus juridisch oefenen (voor solicitors met voorbedachten rangen) of de professionele barcursus voor aanstaande barristers ( met aanvullende toelatingseisen, waaronder een proeve van bekwaamheid en Engelse taalvaardigheid).


LLM-prijs

Onze LLM-routes bieden toegevoegde waarde voor een normale CPE (GDL) -cursus.

Er zijn twee routes (ga naar het tabblad Toelatingseisen om onze vergelijkende grafiek te bekijken) naar de LLM, waarin u een gecontroleerd proefschrift van 15000 woorden moet invullen. Afhankelijk van de route die je neemt, dien je in september van het jaar waarin je alle in het vak onderwezen modules hebt afgerond of in januari van het volgende academiejaar na voltooiing van de aangeleerde modules in. De parttime modus kan op een later tijdstip mogelijk worden ingediend. Je hoeft niet naar de les te gaan tijdens het onderzoek en het schrijven van je proefschrift en je kunt je daarom in de september na de succesvolle afronding van de PgDip in juridische studies inschrijven voor de cursus juridisch oefenen of voor de professionele training. Hoewel studenten advies zouden moeten inwinnen bij het indienen in januari over het beheer van de werklast.


DAS Scholarship

In 2017 werd een van onze studenten met succes ondersteund om een ​​DAS-beurs te verwerven voor de studie van de cursus juridische praktijk.


LSBU Employability Services

LSBU zet zich in om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van uw inzetbaarheid en succesvol te zijn in het vinden van een baan nadat u bent afgestudeerd. Je kwalificatie zal zeker helpen, maar in een competitieve markt moet je ook werken aan je inzetbaarheid en aan je loopbaanonderzoek. Onze Employability Service ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw vaardigheden, het vinden van een baan, interviewtechnieken, werkervaring of een stageplaats en helpt u te beoordelen wat u moet doen om aan het einde van uw cursus de gewenste baan te krijgen. LSBU biedt een uitgebreide Employability Service, met een reeks initiatieven om uw studies aan te vullen, waaronder:

 • directe betrokkenheid van werkgevers die binnenkomen om te interviewen en met studenten te praten.
 • Job Shop en wervingsbureaus op de campus helpen je bij het zoeken naar werk.
 • mentorschap en werkschaduwschema's.


Onderwijzen en leren

De primaire doelstellingen van de cursus zijn ervoor te zorgen dat u een goed begrip krijgt van de Engelse wetgeving die wordt behandeld in de zeven basisonderwerpen, die een goed begrip geven van de structuur en werking van het Engelse rechtssysteem.

De lessen bestaan ​​uit een mix van lezingen en kleinere groepsbijeenkomsten waar examentechnieken en probleemoplossende benaderingen worden toegepast. De cursus wordt goed ondersteund door online materialen en zoekresources, die buiten de campus kunnen worden geopend.

Je hebt gratis toegang tot OUP Law TROVE om toegang te krijgen tot boeken voor alle funderingsonderwerpen.


Toelatingseisen

 • Elke niet-gegradueerde graad van een Britse of Ierse universiteit of het equivalent daarvan in eender welke discipline met een minimum van een 2.2-classificatie of het equivalent daarvan en dat u geschikt wordt geacht om de cursus te volgen.
 • Bij wijze van uitzondering wordt een gunstige overweging gegeven aan diegenen met een derde-graads honours undergraduate-diploma of een equivalent daarvan, rekening houdend met de werkervaring van de sollicitant, andere relevante ervaring en omstandigheden, samen met de toewijding van de kandidaat aan de cursus. Houd er echter rekening mee dat volgens de voorschriften van de Bar Standards Board studenten met een derde graads graad of het equivalent daarvan normaal gesproken niet in aanmerking komen voor de Bar Professional Training Course.
 • Als u geen undergraduate-diploma hebt van een Britse of Ierse universiteit en:
  1. U wenst een advocaat te worden, u moet een certificaat van academische standing (CoAS) hebben, uitgegeven door de Bar Standards Board (BSB), waaruit blijkt dat u in aanmerking komt om lid te worden van de LLM / PGDLS CPE. Zonder deze CoAS wordt de voortgang naar de volgende fase van de Bar-cursus (BPTC) geblokkeerd - zelfs als u bent toegelaten tot een CPE-cursus en de CPE bent gepasseerd.
  2. Als u een advocaat wilt worden, wordt uw geschiktheid om deel te nemen aan onze LLM / PGDLS CPE-cursus uitsluitend door deze universiteit bepaald, rekening houdend met uw academische kwalificaties en werkervaring. Als u al een CoAS hebt van de SRA (die deze niet langer uitgeeft), zullen we er rekening mee houden, indien nog binnen de vervaldatum.
  3. U bent niet verplicht door deze universiteit om een ​​CoAS van de BSB te hebben om lid te worden van de LLM / PGDLS CPE. Tenzij u er echter zeker van bent dat u nooit advocaat wilt worden, moet u overwegen er een te behalen voordat uw CPE-cursus begint.
 • Competentie in de Engelse taal is vereist om een ​​plaats op de cursus te krijgen.
 • Als u geen staatsburger bent van het VK of Ierland of een Engelstalig land dat voor de meerderheid is, moet u misschien vaardigheid in het Engels aantonen. Dit kan worden aangetoond door een IELTS-score van 6,5 of Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 10, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,700 GBP
LLM Voltijd VK / EU-vergoeding: £ 8700; Internationale bijdrage: £ 13125. Jaar 1 Deeltijdskosten VK / EU: £ 2900; Internationale bijdrage: £ 4375
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates