LLM Master of Laws (DL)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Als je bent geslaagd voor het Graduate Diploma in Law, de Legal Practice-cursus, de Bar Vocational Course of de Bar Professional Training Course (BPTC), kun je deze cursus van overal ter wereld volgen om een ​​master te behalen door een dissertatie te schrijven over een specifieke cursus. rechtsgebied.

Er wordt training gegeven in onderzoeksmethoden en je hebt regelmatig contact met je scriptiebegeleider. Als u een wet op loopbaanonderwijs ambieert of in een gespecialiseerd gebied van recht of bedrijf wilt werken, helpt deze cursus u om de relevante expertise te verwerven.

Wij bieden proefschrifttoezicht in een breed scala van juridische onderwerpen, waaronder ondernemingsrecht, internationaal recht, strafrecht, arbeidsrecht, gelijkheden en discriminatierecht, EU-wetgeving, mensenrechten, intellectueel eigendom, beroepspraktijken en beroepsethiek. Als u geïnteresseerd bent in een ander gebied, zullen we dit graag met u bespreken.

Veranderingen in juridisch onderwijs en opleiding

Juridische opleidingen en trainingen worden momenteel grondig geëvalueerd door professionele toezichthouders in de juridische sector. Bij de evaluatie zullen de routes die momenteel open zijn en de kwalificaties die vereist zijn om een ​​advocaat of een advocaat te worden, worden bekeken en wordt een reflectie op wijzigingen en verwijdering van bestaande routes en de mogelijkheid om nieuwe routes uit te zetten, te overwegen.

Op dit moment kunnen studenten een kwalificerend rechtendiploma, de Graduate Diploma Law (GDL) en vervolgens de Bar Practice Training Course (BPTC) voltooien om een ​​advocaat te worden, deze route zal ten vroegste tot zomer 2017 ongewijzigd blijven. De route van een kwalificerende rechtenstudie of GDL, en vervolgens de cursus juridische praktijk om te kwalificeren als een advocaat, blijft van kracht tot zomer 2019.

De Solicitors Regulation Authority (SRA) en de Bar Standards Board (BSB) zullen hun bevindingen aan het einde van 2016 bekendmaken en hun beslissingen zullen dan van invloed zijn op de beschikbare routes naar kwalificatie als advocaat of barrister.

Voordelen van de cursus

Je wordt onderwezen door personeel met academische expertise en uitgebreide ervaring in de sector. U hebt elke dag van de dag 24/7 toegang tot onze bibliotheek, zodat u uw studies kunt afstemmen op uw bestaande verplichtingen.

Toelatingseisen

Er zijn drie routes om toegang te krijgen tot deze cursus. Aanvragers moeten aan een van de volgende toegangscriteria voldoen:

  • Een postdoctoraal diploma in een juridisch onderwerp (GDL, LPC, BVC of BPTC)
  • Een kwalificatie als jurist in Engeland en Wales hebben behaald
  • Een kwalificatie als gekwalificeerde advocaat hebben behaald in een rechtsgebied dat is erkend door de registratieautoriteit van advocaten

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragen moeten vergezeld gaan van een ingevuld proefschriftformulier.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS 6.5 zonder vaardigheden onder 6.0, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Deze cursus verbetert uw kansen op inzetbaarheid in een concurrerende juridische wereld. Het geeft je de expertise om je te verplaatsen naar gespecialiseerde gebieden zoals arbeidsrecht of internationaal recht. Veel advocatenkantoren en barristerskamers erkennen de LLM als een voortgezette opleiding en zullen kandidaten met deze kwalificatie begunstigen. Als u ambieert te werken in de juridische opleiding, moet u vaak een LLM in aanmerking nemen voor een functie als docent.

  • Trainee solicitor
  • notaris
  • Claim handler
  • Law lecturer

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Modules en leren

Kernmodules

  • Proefschrift

Vergoedingen en financiering

VK & EU

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 3000. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationale

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 3000. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Portland

Leeds Law School is gevestigd in Portland, dicht bij de legale wijk van de stad. Onze studenten kunnen hun juridische expertise in speciaal gebouwde faciliteiten, waaronder onze eigen rechtszaal, aanscherpen.

Virtuele leeromgeving

De DLO geeft je toegang tot cursusmateriaal zoals video's, e-books en andere documenten. Je gebruikt het ook om je opdrachten in te dienen en om feedback te ontvangen.

Bibliotheek en online bronnen

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder