LLM Legal Practice (Commercial Law) Reg. Nr. 252956

Deze zelfstandige Masters-cursus biedt u waardevol inzicht in de werking van het Engelse rechtssysteem, met de nadruk op het door u gekozen specialistische gebied van handelsrecht (Verordening 252956) . Deze kwalificatie biedt u de praktische vaardigheden om u te helpen bij het verkrijgen van een baan binnen uw specialistische sector in een juridische of commerciële hoedanigheid. Als je al op deze gebieden werkt, zal onze LLM je cv verbeteren en je helpen om een hogere rol op je te nemen.

Deze cursussen zijn geregistreerd bij het Non-local Courses Registry (NCR) van Hong Kong. Het is een kwestie van discretie voor individuele werkgevers om een kwalificatie te erkennen waartoe deze cursussen kunnen leiden.

Cursus benodigd heden

  • Toetredingsvereisten voor het Verenigd Koninkrijk: studenten moeten over een Brits bachelordiploma beschikken voor elk vak van 2: 2 of hoger of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Hoewel we aanvragen van afgestudeerden met Engels recht accepteren, herhaalt u waarschijnlijk veel thema's uit uw bachelordiploma. We raden u aan om de online versie van deze cursus in de eerste plaats te overwegen, die is ontworpen voor mensen met een juridische kwalificatie. Afgestudeerden van de LLB-programma's van de University of Law komen niet in aanmerking voor deze cursus.
  • Internationale toelatingseisen: een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger, met een minimum van 6.0 in elk onderdeel.
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 6 andere vakken van U Law Hong Kong »

Laatst bijgewerkt op Mei 25, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
mrt 2020
Duration
12 maanden
Voltijd
Prijs
100,000 HKD
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
mrt 2020
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

mrt 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum