LLM Legal Practice (handelsrecht)

The University of Law Postgraduate Programmes

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

LLM Legal Practice (handelsrecht)

The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Legal Practice (handelsrecht)

Deze op zichzelf staande Masters-cursus biedt u waardevol inzicht in de werking van het Engelse rechtssysteem, met de nadruk op het door u gekozen specialistische gebied van handelsrecht. Deze kwalificatie biedt u de praktische vaardigheden om u te helpen bij het vinden van een baan binnen uw specialistische gebied in een juridische of commerciële hoedanigheid. Als u al op deze gebieden werkt, zal onze LLM uw cv verbeteren en u helpen een meer belangrijke rol op u te nemen.

Cursus benodigd heden

  • Toetredingsvereisten voor het Verenigd Koninkrijk: studenten moeten over een Brits bachelordiploma beschikken voor elk vak van 2: 2 of hoger of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Hoewel we aanvragen van afgestudeerden met Engels recht accepteren, herhaalt u waarschijnlijk veel thema's uit uw bachelordiploma. We raden u aan om de online versie van deze cursus in de eerste plaats te overwegen die is ontworpen voor mensen met een juridische kwalificatie. Afgestudeerden van de LLB-programma's van The University of Law komen niet in aanmerking voor deze cursus.
  • Internationale toelatingseisen: een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger, met een minimum van 6.0 in elk onderdeel.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
The University of Law Postgraduate Programmes

Laatst bijgewerkt op May 3, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
12 maanden
Voltijd
Price
Prijs
8,500 GBP
London Moorgate: £ 8,500 (VK / EU-studenten), £ 11,500 (internationaal)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates