LLM Legal Practice (Solicitors)

Algemeen

7 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De juridische praktijk van LLM omvat de hoog aangeschreven cursus juridische praktijk van de BPP University Law School, die u de essentiële training geeft die u nodig hebt om een ​​gekwalificeerde advocaat te worden. Daarnaast kunt u kiezen uit een reeks modules die zijn ontworpen om u te helpen extra kennis op te doen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen die zeer gewild zijn bij het beroep om uw inzetbaarheid te vergroten.

De juridische praktijk van LLM komt in aanmerking voor een postdoctorale lening van maximaal £ 10.280 van de Student Loans Company.

Onze juridische praktijk van LLM biedt u meer dan alleen juridische kennis en vaardigheden. We richten ons op de all-round professionele vaardigheden die werkgevers zoeken.

Het is uw brug tussen de academische wereld en het professionele leven in een advocatenkantoor, waardoor u over de nodige juridische kennis, vaardigheden en commercieel begrip beschikt om te gedijen in de huidige markt. Door ervoor te kiezen uw LLM Legal Practice bij BPP University Law School te studeren, krijgt u de best mogelijke start van uw juridische carrière.

Onze juridische praktijk van LLM is BPP University de hoog aangeschreven LPC van de BPP University Law School. Het is geen toeval dat onze LPC de eerste keuze is van vele vooraanstaande advocatenkantoren, die uitsluitend hun stagiaire advocaten sturen om bij ons te studeren. We worden door deze bedrijven boven andere wetscholen geselecteerd vanwege de professionele relevantie van ons onderwijs en de ontegenzeglijk hoge standaard van ons onderwijs, faciliteiten en materialen.

Door ervoor te kiezen uw LLM juridische praktijk bij ons te studeren, krijgt u de best mogelijke start van uw juridische carrière:

 • Een innovatief en uitdagend programma ontworpen om de belangrijkste vaardigheden en eigenschappen te ontwikkelen die de advocatuur vereist
 • Beurzen en financieringsopties beschikbaar, waaronder de postdoeltarische leningfinanciering voor studentenleningen
 • Flexibele studie volgens uw schema: fulltime of parttime beschikbaar op zeven locaties in het stadscentrum
 • Leer van gekwalificeerde advocaten, barristers en rechters die kunnen helpen bij het ontwikkelen van uw juridische carrière - veel van onze docenten oefenen en hebben nog steeds
  links naar kamers, advocatenkantoren en interne teams op elk niveau
 • Maak gebruik van onze sterke banden met de advocatuur via ons jaarlijkse programma van netwerkevenementen en loopbaanbegeleiding
 • Doe mee aan praktisch juridisch werk met ons bekroonde Pro Bono Center
 • Voeg waarde en focus toe aan uw juridische praktijk van LLM door het bijwonen van gratis extra workshops in samenwerking met toonaangevende advocatenkantoren om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor de praktijk, met als hoogtepunt onze zeer succesvolle Employability Week

De LLM Legal Practice (Solicitors) wordt uitgereikt door BPP University en is geautoriseerd door de regulerende autoriteit van de advocaten (SRA).

Om de LLM Legal Practice (Solicitors) aan te vragen:

 • Voltijdse aanvragen moeten online worden ingediend via de Central Applications Board (CAB)
 • Deeltijdse aanvragen moeten rechtstreeks worden ingediend bij BPP University

Bereid je voor op oefening

De juridische praktijk van LLM integreert de toonaangevende LPC van BPP University Law School met de professionele vaardigheden die cursisten nodig hebben om te slagen in de moderne rechtswereld. Gecreëerd in samenwerking met toonaangevende advocatenkantoren en juridische academici, is onze LLM Legal Practice rigoureus en stimulerend en praktijkgericht.

In de juridische praktijk van LLM leer je door te doen, de wet toe te passen op gesimuleerde realistische case-studies. Om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw LLM-rechtspraktijk haalt, geven we in kleine groepen les door ervaren docenten die gekwalificeerde juristen zijn. Wij geloven in het bieden van een hoog niveau van interactie tussen docent en student, en gedurende uw studie zult u de steun hebben van een toegewijde persoonlijke tutor en kunt u zich aanmelden voor een-op-een begeleiding.

Opvallen

De juridische praktijk van LLM biedt u de mogelijkheid om de geavanceerde vaardigheden, het commerciële bewustzijn en specialistische kennis te ontwikkelen die bedrijven nodig hebben. Je bestudeert alle kerngebieden van de standaard LPC en kunt kiezen uit een breed scala aan keuzevakken, afhankelijk van het type wet waarin je je wilt specialiseren. Je zult ook een van de drie op maat gemaakte Practice Ready-modules kiezen: onderhandeling en case-analyse; Klinisch juridisch onderwijs; of bedrijfsbeheer

Bovendien, door de verplichte module Wetsherziening en -hervorming te bestuderen, voer je oorspronkelijk onderzoek uit naar een rechtsgebied dat moet worden hervormd en leer je de wet vanuit het perspectief van de gebruiker te zien werken in plaats van een wetenschappelijke.

Verbeter uw inzetbaarheid

Vanaf het moment dat u uw plaats accepteert, heeft u toegang tot onze loopbaanservice, die biedt:

 • Beoordeling van aanvragen voor erkende periodes van opleiding of stages bij advocatenkantoren, bedrijven en de non-profitsector
 • Ondersteuning bij onderzoeksbureaus
 • Advies over cv's en sollicitatiebrieven
 • Hulp bij het voorbereiden van interviews en advies van het assessmentcentrum
 • Nep interviews
 • Advies over alternatieve loopbanen

Je zult nooit een raadsessie met lege handen verlaten. Samen zullen we een carrièreplan opstellen met details over de stappen die u moet nemen om uw carrièredoelstellingen te bereiken.

Je krijgt ook een tutor toegewezen die je kan adviseren voordat je cursus begint. Hun beroepservaring kan u helpen als u op zoek bent naar uw erkende periode voordat u aan het LLM Legal Practice-programma begint.

We bieden u ook onze 'Employability Week' met tijdschema. Dit is een geweldige kans voor u om uw professionele vaardigheden te ontwikkelen en uw persoonlijk merk te verbeteren om u voor te bereiden op uw juridische carrière. Alle studenten van de LLM Legal Practice krijgen een rooster om deel te nemen aan drie verplichte workshops die essentiële tips geven over hoe je de eerste week in een advocatenkantoor moet omgaan en je commerciële bewustzijn kunt ontwikkelen.

Daarnaast krijgt u de gelegenheid om een ​​breed scala aan optionele workshops bij te wonen, ontworpen en geleverd in samenwerking met toonaangevende advocatenkantoren.

Flexibele opties die bij uw levensstijl passen

Je kunt ervoor kiezen om voltijds of deeltijds te studeren. Als je voltijd studeert, voltooi je normaal de LLM-rechtspraktijk in 12 maanden, maar je hebt de mogelijkheid om binnen 9 maanden te voltooien. Als je deeltijds studeert, voltooi je normaal gesproken de LLM Legal-praktijk in 24 maanden, maar je hebt de mogelijkheid om binnen 21 maanden te voltooien. De voorlopige term datadocumenten voor de deeltijd- en voltijdmodi geven meer details over de structuur van het programma en de verwachte opleveringsdata. Al onze centra bieden een fulltime en parttime start in september. Je kunt ook vanaf januari voltijd studeren in Londen, Leeds en Manchester.

Onze full-time en part-time programma's zijn ontworpen om te passen rond uw levensstijl. Afhankelijk van welk centrum u kiest en uw startdatum, kunt u kiezen uit verschillende modi en tijdschema-opties.

Op sommige centra kunt u met ons full-time programma twee, drie of vier dagen per week studeren en ons deeltijdprogramma is ontworpen om te passen rond uw andere verplichtingen, zoals werk en gezin, met opties voor dag, avond en weekend en alle lezingen online afgeleverd voor maximale flexibiliteit.

Let op: dienstregelingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en variëren tussen centrum en modus.

Small group sessions (SGS) - het starten van uw professionele praktijk

Het merendeel van je lessen voor de Core Practice Areas (handelsrecht en praktijk, eigendomsrecht en praktijk en geschillen), vaardigheden en andere kernmodules, en de modules voor beroepskeuzeveren kiezen in SGS's (doorgaans 2 uur), aangevuld met je eigen onafhankelijke privéstudie. SGS's omvatten een breed scala aan verschillende leer- en onderwijstechnieken, waarbij individueel en teamwerk wordt gecombineerd en waarbij:

 • presentaties

 • Bespottelijke hoorzittingen

 • onderhandelingen

 • Opstellen van oefeningen

 • Probleemoplossing

Online handleidingen

Het merendeel van je lessen voor de Practice Ready Module en de module Law Review and Reform zal bestaan ​​uit synchrone (live) of asynchrone (opgenomen) online tutorials of lezingen aangevuld met je eigen onafhankelijke privéstudie. Je docenten zullen er ook zijn om constructief advies en begeleiding te bieden terwijl je je kritische denken en zelfredzaamheid bij het uitvoeren van deze modules voedt en ontwikkelt.

Onafhankelijke privéstudie

Je zult worden verplicht om onafhankelijke privéstudies uit te voeren voor alle modules in de juridische praktijk van LLM. Vanaf het begin van de juridische praktijk van LLM ondersteunen we u bij het cultiveren van het vermogen om autonoom te studeren en om na te denken over leergebieden en / of oefeningen om uw prestaties in de loop van de tijd te verbeteren.

Clientportfolio's

Je krijgt je Core Practice Areas in de context van drie specifieke 'klanten'. Door op deze manier rekening te houden met de bedrijven van drie klanten, zult u waarderen hoe hun bedrijven als geheel functioneren en hoe beslissingen die worden genomen in het kader van een woning of zakelijke transactie van invloed kunnen zijn op lopende geschillen. Het gebruik van klantportfolio's illustreert ook hoe cliënten vaak worden vertegenwoordigd door verschillende afdelingen binnen een bedrijf, die het echte leven op de voet volgen.

Wanneer u uw Vocational Elective-modules en de Practice Ready-module selecteert, handelt u voor een breed scala aan cliënten, die de diversiteit aan ervaring in de praktijk weerspiegelen. Dit zal niet alleen uw juridisch inzicht maar ook uw commercieel bewustzijn verder ontwikkelen.

Studiemateriaal

Voor de meerderheid van de modules die u zult bestuderen in de LLM-rechtspraktijk, ontvangt u een (papieren) materialenpakket voordat u met uw studie begint. Dit zal over het algemeen bevatten:

 • Moduleoverzicht

 • Hoofdstuk hand-outs

 • SGS beschrijvingen

 • Uw toegestane materialen voor de modulebeoordeling (indien van toepassing)

Elke hoofdstukhand-out gaat vergezeld van een opgenomen (asynchrone) online lezing. Hoorcolleges duren meestal 1 uur.

Klaslokaalmaterialen worden opgesteld door onze docenten die in de praktijk hebben gewerkt als gekwalificeerde juristen. Dit zorgt ervoor dat de praktische activiteiten die worden ondernomen in uw SGS's, zelfstudies of onafhankelijke studies allemaal worden uitgevoerd in het kader van realistische case-study's die u grondig voorbereiden op het werken in de praktijk.

Online leermateriaal

Al onze fulltime en parttime studenten hebben toegang tot online colleges van hoge kwaliteit in verschillende indelingen, zodat u zowel de voorbereiding als de revisie zo vaak kunt bekijken als u wilt. Een versie van elk SGS is online beschikbaar en onze synchrone online zelfstudies worden ook online vastgelegd en beschikbaar gesteld, zodat u kunt consolideren en herzien waar en wanneer u maar wilt.

Karakter en geschiktheid

U dient kwesties met betrekking tot karakter en geschiktheid openbaar te maken voordat u begint aan uw erkende trainingsperiode en opnieuw over toelating als advocaat door de Registratieautoriteit van de solicitors. Als u bang bent dat u mogelijk een probleem hebt met uw karakter en geschiktheid, moet u de procedure voor vroege beoordeling volgen, omdat de training niet kan beginnen voordat de beoordeling heeft plaatsgevonden.


Een bezoek aan de BPP University Law School/>

Als je interesse hebt om je aan te BPP University bij BPP University Law School om de GDL te studeren, kun je ons bezoeken door een van onze open avonden bij te wonen of door één-op-één een bouwtour en tutor te volgen in je voorkeurscentrum.

vergoedingen

Startdatum september 2018, voltijdse en deeltijdse programma's:

 • Birmingham: £ 12.740
 • Bristol: £ 12.740
 • Cambridge: £ 12.740
 • Leeds: £ 11,930
 • Liverpool: £ 11,930
 • London Holborn: £ 16.200
 • Manchester: £ 11.930
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Lees meer

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Lees Minder
Manchester , Londen , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Meer Minder