LLM internationale handel en handelsrecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Groeiend in nationaal en internationaal belang, is internationaal handelsrecht een van de uitvoer van het Engelse gemeneregstelsel. De structuur van internationale contracten wordt gedomineerd door Engelse gemeen- schapsregels. Op deze cursus ontwikkelt u uw expertise op belangrijke gebieden die de internationale handels- en handelswet beïnvloeden.

Over de LLM International Trade and Commercial Law

Deze populaire cursus verkent diverse gebieden van het onderwerp, waaronder:

 • internationale verkoop en vervoer van goederen
 • verzekering
 • internationale financiën
 • internationale geschillenbeslechting
 • World Trade Organisation wet.

Dit laatste is van bijzonder belang omdat India en China toegetreden tot de WTO.

Waarom deze cursus te kiezen?

 • Ontdek diverse aspecten van internationale handel en Commercial Law, een belangrijk exportproduct van het Engels Common Law systeem.
 • Profiteer van de nauwe banden met onze Centre for Business en insolventierecht.
 • Mogelijkheid om uw studie van internationale handel en handelsrecht vullen met met maximaal twee modules van andere LLM vakgebieden.
 • Kiezen voor een studie route die bij u past met een full-time, part-time en afstandsonderwijs opties beschikbaar.
 • Woon een International Summer School met de mogelijkheid om wet te verkennen in een Europese context.
 • Beurzen beschikbaar.
 • Individuele modules kunnen worden bestudeerd voor Continuing Professional Development (CPD) awards.

Hoe kan ik studeren?

Het academisch jaar voor de LLM cursus is verdeeld in drie delen: twee tien weken termen (Term Eén loopt van het begin van het academiejaar tot de kerstvakantie, Term Twee tussen Kerstmis en Pasen) en de zomerperiode.

Full-time studenten - die de cursus meer dan één academisch jaar - studeren drie modules in elke term en vul het proefschrift over de zomer.

Part-time studenten en afstandsonderwijs studenten - die de cursus voltooien over twee academische jaren - bestuderen drie modules over Algemene een en twee in elk jaar (zes in totaal), begin van de werkzaamheden op het onderzoeken van hun proefschrift in de eerste zomerperiode en het invullen van het tijdens de seconde.

Op de full-time en part-time modi modules worden gegeven gedurende de week. Afhankelijk van je rooster je kan worden verwacht bij te wonen op meer dan één dag. Modules kunnen uitzondering worden verplaatst te wijten aan natuurlijk behoeften.

Seminars worden geleid door wetenschappers, maar meestal moet u uit te voeren uitgebreide begeleide voorbereidende werkzaamheden en zal vaak om korte presentaties of andere bijdragen.

Afstand-learning modules zijn gestructureerd, gericht leeractiviteiten, geleverd door de Universiteit online leerplatform - NU. Afstand leerlingen zullen ook de mogelijkheid om te participeren in virtuele discussies met andere studenten en academisch personeel, en zal worden gevraagd om extra taken uit te voeren - zoals het opstellen van plannen of essay presentaties - in de loop van elke module.

Toelatingseisen

UK

 • Een goede wet graad, 2,2 of hoger.
 • Aanvragers wier eerste graad geen wet is, zal nodig zijn om bewijs te leveren van de betrokkenheid van het LLM-vak dat zij willen studeren.
 • Aanvragers uit andere disciplines zullen worden verwelkomd in de juiste omstandigheden, vooral als ze hebben ervaring in het gebied, zelfs als ze niet als advocaat.

Wij specificeren deze minimum toelatingsvereisten, maar we beoordelen u individueel op uw vermogen om van de cursus te profiteren. We bieden soms plekken aan op basis van niet-standaard toegangscwalificaties en industriële of professionele ervaring.

Internationale

Wij accepteren kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor toegang tot onze UG en PG graden. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatiewedstrijden onze cursus eisen kunt u terecht op onze internationale pagina kwalificaties.

Stichting cursussen

Als u nodig hebt om een ​​propedeuse doen om onze cursus eisen te voldoen kunt u terecht op Nottingham Trent International College (NTIC). Als je al studeren in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit en zou graag willen weten of we uw kwalificatie kunnen accepteren kunt u terecht op onze basiscursussen pagina.

Engels taal toelatingseisen

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheden sterk genoeg zijn voor intensieve academische studie. Voor deze cursus hebben we normaal gesproken een van de volgende benodigdheden:

 • IELTS 6,5 met een minimum van 5,5 in elke vaardigheid.
 • Een gelijkwaardige Engels taal kwalificatie.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Lees meer

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Lees Minder
Nottingham , Nijmegen + 1 Meer Minder