LLM International Trade and Commercial Law

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Onze LLM International Trade and Commercial Law cursus is ontwikkeld door vakdeskundigen en ervaren juridische professionals met vele jaren ervaring. Het bouwt voort op uw kennis van de PG Cert en PG Dip programmamodules en stelt u in staat om een ​​origineel onderzoek te doen door een proefschrift van 60 credits te voltooien.

De wet is een alom erkend en zeer gerespecteerd onderwerp en de kennis die is opgedaan met onze LLM International Trade and Commercial Law zal u vele mogelijkheden bieden om uw carrière uit te bouwen tot een carrière op hoog niveau in een internationaal advocatenkantoor, multinationale onderneming of overheidsorganisatie.

Lesmethoden en stijl

Omdat we een 100% online universiteit zijn, gebruiken we een virtuele leeromgeving in plaats van een traditionele campus. Het systeem traceert en beheert het leerproces in realtime en biedt u directe toegang tot uw leermateriaal.

Dit leerplatform stelt zowel studenten als docenten in staat om actief deel te nemen aan real-time gesprekken en u kunt luisteren en kijken, live lezingen en seminars geven via internet.

Je wordt gedurende je hele cursus ondersteund door een toegewijde studentenadviseur en hebt de mogelijkheid om regelmatig contact te hebben met medestudenten en je mentor.

Beoordeling

We hanteren een opdrachtgerichte beoordelingsmethode in plaats van examens. Beoordeling voor de LLM Internationale handel en handelsrecht zal gebaseerd zijn op een combinatie van schriftelijke cursussen en werken aan een proefschrift of een individueel project.

Aan het einde van je studie dien je een proefschrift van 60 punten in.

Vanaf het begin van het programma kunt u uw huidige voorlopige cijfers bekijken, zodat u het succes van uw huidige studiemethoden kunt evalueren en duidelijk kunt aangeven welke gebieden verbeterd moeten worden.

Carriere vooruitzichten

We zijn toegewijd aan het verbeteren van de inzetbaarheid van onze afgestudeerden. Onze online cursussen bieden u de mogelijkheid om uw carrièrevooruitzichten te verbeteren en potentieel te verdienen met een combinatie van sleutelvaardigheden die direct overdraagbaar zijn naar de werkplek.

De juridische kennis die is opgedaan met het LLM International Trade and Commercial Law kan u voorbereiden op een rol in een internationaal advocatenkantoor, een multinationaal bedrijf of een overheidsorganisatie.

Gekwalificeerde advocaten of barristers zullen ook in staat zijn om de vaardigheden en kennis die zij hebben opgedaan bij het bestuderen van de cursus te gebruiken om aan hun jaarlijkse vereisten voor permanente professionele ontwikkeling (CPD) te voldoen.

Toelatingseisen:

Er zijn twee toegangswegen beschikbaar voor deze opwindende cursus: Academische toegangsweg en introductieroute werkervaring.

21 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Als u zich aanmeldt bij onze LLM International Trade and Commercial Law maar besluit dat online leren niet voor u is, geven wij u toestemming om binnen 21 dagen na de startdatum vermeld op uw aanbiedingsbrief terug te trekken. Als je vooraf een aanbetaling hebt betaald, ontvang je een volledige terugbetaling.

Betalingsmogelijkheden

Onze tarieven zijn hetzelfde voor alle studenten en iedereen ontvangt 10% korting als hij het jaarlijkse lesgeld of cursusbedrag vooraf betaalt. Veel postdoctorale studenten die in Engeland woonachtige of EU-onderdanen zijn, komen ook in aanmerking voor een door de overheid gesteunde studielening.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Lees meer

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Lees Minder
Colchester , UK Online + 1 Meer Minder