Dit innovatieve programma onderzoekt de complexe wisselwerking tussen recht en politiek in internationale aangelegenheden. Gezamenlijk geleverd door de School of Law en de School of Politics, Philosophy, Internationale Betrekkingen en Milieu (SPIRE), biedt de LLM studenten de kans om kritisch te begrijpen hoe politiek het internationale recht vormgeeft en hoe, in ruil daarvoor, de wet de gedrag van staten in hun omgang met elkaar en met andere actoren. Net als al onze postdoctorale programma's moedigt de LLM een geïntegreerde theoretische en interdisciplinaire benadering van global governance aan, waar het recht wordt bestudeerd in zijn bredere filosofische, historische en sociale context. Deze aanpak is met name geschikt voor diegenen die willen werken voor internationale instellingen zoals de VN, niet-gouvernementele organisaties, overheidsinstanties of internationale advocatenkantoren.

Waarom International Law and Business studeren aan Keele?

De Keele Law School heeft een lange traditie van academische expertise op het gebied van internationaal recht. Deze onderwerpen zijn bij Keele onderwezen door wereldberoemde experts zoals Michael Akehurst en Patrick Thornberry. De afgelopen jaren heeft de Keele Law School zwaar geïnvesteerd in het internationaal recht. Studenten worden onderwezen door dynamisch wetenschappelijk personeel met een breed scala aan expertise en onderzoeksinteresses.

Keele is een pionier en leider in multidisciplinair onderwijs. Studenten aan de LLM in internationaal recht en mensenrechten zullen modules volgen in zowel de Law School als de School of Politics, International Relations and Environment (SPIRE). Studenten hebben ook de mogelijkheid om moderne talen te studeren - waaronder de belangrijkste UN-talen - als onderdeel van hun studie, waardoor hun professionele vaardigheden worden uitgebreid. Keele biedt momenteel cursussen aan in het Arabisch, Mandarijn Chinees, Frans, Duits, Japans, Russisch en Spaans.

Cursusstructuur

Het programma kan in deeltijd 12 maanden fulltime of 24 maanden worden afgerond. Er is ook een mogelijkheid om de cursus op modulaire basis te volgen, waarbij modules over een periode van 2 tot 5 jaar worden verspreid, waardoor maximale flexibiliteit mogelijk is.

Academische toelatingseisen

Je moet een eerste of tweede graad honours degree (of een buitenlandse equivalent) in de rechten of een verwante discipline hebben. Aanvragen zijn welkom bij de huidige beoefenaars van juridische beroepen of andere personen met de juiste beroepskwalificaties en / of ervaring.

Toelatingsvoorwaarden Engels voor internationale studenten

Kandidaten voor wie Engels niet de eerste taal is, moeten bewijs van een kwalificatie in de Engelse taal overleggen. De minimale score voor toegang tot de LLM is academische IELTS 6.5 (of TOEFL 91). Studenten die een van de Engelse taalkwalificaties hebben gehaald maar niet het vereiste cijfer behaalden, kunnen worden toegelaten tot het programma, op voorwaarde dat ze studeren op een pre-sessieke Engelse taalcursus voordat ze aan hun studie beginnen.

Keele University accepteert momenteel Tofel iBT-tests die zijn uitgevoerd buiten het Verenigd Koninkrijk. Alle Tofel iBT-tests moeten niet langer dan twee jaar voorafgaand aan uw startdatum bij Keele worden uitgevoerd en moeten verifieerbaar zijn met ETS. Als u uw Tofel iBT-test in het VK hebt afgelegd, neemt u voor meer informatie contact op met het toelatingscentrum.

Careers

De LLM in internationaal recht en politiek is een toegangspoort tot een scala aan kansen op werk. Deze omvatten loopbanen in internationale NGO's, liefdadigheidsinstellingen, internationale organisaties zoals de VN, beleidsdenktanks, belangenbehartigingsgroepen, overheid, journalistiek en de academische wereld.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 4 andere vakken van Keele University »

Laatst bijgewerkt op Maart 30, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 30, 2019
Duration
1 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
14,320 GBP
Voltijd collegegeld: Internationaal £ 14,320 | UK / EU £ 7,415. Er kunnen extra kosten van toepassing zijn.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 30, 2019
Einddatum
Juni 12, 2020
Aanmeldingslimiet

sep 30, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juni 12, 2020

Explore the Keele Difference