LLM International Business Law (DL)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

cursus details

Deze cursus zal u voorzien van specialistische kennis van internationaal recht met betrekking tot commerciële activiteiten in een mondiale economie. Je onderzoekt de complementaire wetgeving en zakelijke onderwerpen die van invloed zijn op de internationale zakelijke praktijk, en je studeert af met een deskundige juridische en zakelijke vaardigheden.

Uw kernmodules zullen zich richten op de publieke en private internationale handelswetgeving om uw kritische begrip van de regels van de Wereldhandelsorganisatie en de handel in landen te verdiepen. De kennis die u opdoet van de regels van de Europese Unie voor de ontwikkeling en werking van supranationale markten zal u een stevig platform bieden om de wettelijke regulering van vrije handel over de hele wereld te verkennen.

Uw diepgaand onderzoeksproject zal u helpen om uw professionele kennis verder te specialiseren, en uw verhoogde kennis van de wettelijke regels die van toepassing zijn op contracten voor internationale verkoop van goederen tussen bedrijven, zullen u voorbereiden om over de grenzen te werken.

Je proefschrift geeft je de mogelijkheid om een onderzoeksinteresse na te streven, waardoor je je verder kunt specialiseren in je gekozen carrière.

Voordelen van de cursus

U zet uw gespecialiseerde juridische kennis in zakelijke en commerciële context om uw begrip en analyse van de wet te verbeteren.

De virtuele leeromgeving (VLE) van de universiteit stelt je in staat om te leren wanneer het je schema past. U kunt de gastsprekers uit de school digitaal gebruiken, zodat u kunt profiteren van de professionele inzichten van de sprekers.

Afstand leren

We begrijpen dat een voltijdstudie niet bij iedereen past. Daarom bieden we cursussen aan die je de mogelijkheid geven om te beslissen waar, wanneer en hoe je betrokken kunt raken bij het leren. Het bestuderen van een cursus op afstand biedt het gemak en de flexibiliteit om het onderwijs voor u te laten werken. Of je je studies nu wilt afstemmen op kinderopvang, je vaardigheden wilt ontwikkelen tijdens het werk of gewoon wilt leren vanuit het comfort van je eigen huis, we kunnen je helpen een kwalificatie te behalen in een tijd en tempo dat past bij jouw levensstijl.

Net als onze studenten op de campus, heb je dezelfde uitstekende onderwijs- en leermiddelen, maar je vindt deze online in plaats van in een collegezaal. Niet alleen worden alle modules online onderwezen, maar je hebt ook toegang tot een online community en meer dan 140.000 boeken en tijdschriften in onze online bibliotheek.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten minstens een tweede graads graad hebben of een gelijkwaardige ervaring of opleiding hebben, normaal gesproken vanuit de werkomgeving.

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

Engels taalvereiste: IELTS 6.5 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

CONTROLEER UW KWALIFICATIES

Als je een internationale student bent, kunnen we je helpen je kwalificaties te vergelijken en te verifiëren. Neem contact op met ons International Office op 44 (0) 113 812 1111 09.00 tot 17.00 ma-do / 09.00 tot 16.30 uur vrij GMT of e-mail internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

NOODZAKELIJK OM UW ENGELS TAALVAARDIGHEID TE VERBETEREN?

Maak je geen zorgen als je niet het vereiste niveau Engels hebt voor je gekozen cursus. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen om u te helpen uw kwalificaties en Engelse taalvaardigheid te verbeteren, waarvan de meeste zijn geaccrediteerd door de British Council.

Baanperspectieven

Veel bedrijven erkennen de LLM als geavanceerde training en geven de voorkeur aan kandidaten met deze kwalificatie. Door deze cursus aan onze Leeds Law School te voltooien, kunt u uw kansen op inzetbaarheid in een competitieve juridische wereld vergroten en kan dit leiden tot een baan als advocaat, bedrijfsmanager of beleidsmaker.

  • Global Reward Manager
  • Internationaal handelsadviseur
  • Intern juridisch adviseur
  • Juridische uitvoerende

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Onderwijzen en leren

Leeds Law School werkt samen met een aantal afstandsonderwijsbevorderende partners die advies en begeleiding kunnen bieden over de afstandsonderwijscursussen. De partners omvatten:

  • The Chancery Lane Institute for Professionals (Dubai)
  • Q&A Consultants (Pakistan)
  • London College of Legal Studies (Bangladesh).

Totale werkbelasting

Als u ervoor kiest om deze cursus te volgen door middel van afstandsonderwijs, moet u als richtlijn ongeveer 10 uur per week toewijzen om elke module te voltooien plus nog eens vijf uur voor extra lectuur en opdrachten. Deze 10 uur lesgeven en leren zal worden geleverd met behulp van een reeks interactieve bronnen, dit omvat meestal audio- en video-inhoud, groepsdiscussies, reflectieve oefeningen, quizzen, online lezen en nog veel meer. Al deze middelen worden geleverd via onze virtuele leeromgeving en zijn toegankelijk op een tijd en plaats die bij u past.

Vergoedingen en financiering

Britse en EU-studenten

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 3100. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationale studenten

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 3100. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Virtuele leeromgeving

De DLO geeft je toegang tot cursusmateriaal zoals video's, e-books en andere documenten. Je gebruikt het ook om je opdrachten in te dienen en om feedback te ontvangen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder