LLM Internationaal recht en bedrijfsleven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In een steeds meer geglobaliseerde economie opereren bijna alle bedrijven internationaal. Handel, investeringen en financiën overschrijden de nationale grenzen en worden beheerst door een complex web van transnationale wet- en regelgeving. Als gevolg hiervan blijft de vraag naar professionals met een rijk begrip van hoe wet en bedrijf op mondiaal niveau opereren, groeien. Deze LLM in internationaal recht en bedrijfsleven biedt studenten met een undergraduate kwalificatie in de rechten of het bedrijfsleven de mogelijkheid voor geavanceerde studie in beide disciplines en bereidt hen voor op de uitdagingen van het adviseren van bedrijven, overheden en andere instellingen over kwesties zoals de regulering van de internationale handel, buitenlandse investeerders 'rechten en internationale geschillen.

Waarom International Law and Business studeren aan Keele?

De Keele Law School heeft een lange traditie van academische expertise op het gebied van internationaal recht. Internationaal recht is bij Keele onderwezen door wereldberoemde experts zoals Michael Akehurst en Patrick Thornberry. De afgelopen jaren heeft de Keele Law School zwaar geïnvesteerd in het internationaal recht. Studenten worden onderwezen door dynamisch wetenschappelijk personeel met een breed scala aan expertise en onderzoeksinteresses.

Keele is ook een pionier en leider in multidisciplinair onderwijs. Studenten aan de LLM in internationaal recht en bedrijfsleven zullen modules volgen in zowel de Law School als de Business School. Studenten hebben ook de mogelijkheid om moderne talen te studeren als onderdeel van hun opleiding, waardoor hun professionele vaardigheden worden uitgebreid. Keele biedt momenteel cursussen aan in het Arabisch, Mandarijn Chinees, Frans, Duits, Japans, Russisch en Spaans.

De LLM omvat een studiereis naar Genève, waar studenten internationale instellingen bezoeken, zoals de VN, de Internationale Arbeidsorganisatie en de Wereldhandelsorganisatie.

Cursusstructuur

Het programma kan in deeltijd 12 maanden fulltime of 24 maanden worden afgerond. Er is ook een mogelijkheid om de cursus op modulaire basis te volgen, waarbij modules over een periode van 2 tot 5 jaar worden verspreid, waardoor maximale flexibiliteit mogelijk is.

Academische toelatingseisen

Je moet een eerste of tweede graad honours degree (of een buitenlandse equivalent) in de rechten of een verwante discipline hebben. Aanvragen zijn welkom bij de huidige beoefenaars van juridische beroepen of andere personen met de juiste beroepskwalificaties en / of ervaring.

Toelatingsvoorwaarden Engels voor internationale studenten

Kandidaten voor wie Engels niet de eerste taal is, moeten bewijs van een kwalificatie in de Engelse taal overleggen. De minimale score voor toegang tot de LLM is academische IELTS 6.5 (of TOEFL 91). Studenten die een van de Engelse taalkwalificaties hebben gehaald maar niet het vereiste cijfer behaalden, kunnen worden toegelaten tot het programma, op voorwaarde dat ze studeren op een pre-sessieke Engelse taalcursus voordat ze aan hun studie beginnen.

Keele University accepteert momenteel Tofel iBT-tests die zijn uitgevoerd buiten het Verenigd Koninkrijk. Alle Tofel iBT-tests moeten niet langer dan twee jaar voorafgaand aan uw startdatum bij Keele worden uitgevoerd en moeten verifieerbaar zijn met ETS. Als u uw Tofel iBT-test in het VK hebt afgelegd, neemt u voor meer informatie contact op met het toelatingscentrum.

Careers

De LLM in internationaal recht en bedrijfsleven is een toegangspoort tot een scala aan kansen op werk. Deze omvatten loopbanen bij toonaangevende internationale advocatenkantoren, bedrijfsjuristen voor grote multinationale ondernemingen, posities bij internationale instellingen zoals de Wereldbank, de Europese Commissie of de Wereldhandelsorganisatie, loopbanen in managementconsultancy, juridische dienstverlening van de overheid of de academische wereld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Lees meer

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Lees Minder