LLM internationaal recht en financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

De wereldwijde financiële en economische crisis van 2008 heeft een enorme impact in de hele wereld gehad. Financiële regeling is nu een prioriteit voor beleidsmakers en overheden. Als gevolg daarvan, zijn we voortdurend rekening houdend met de verschillende wettelijke eisen en beperkingen bij het nemen van financiële beslissingen en het beleid.

Deze cursus brengt de principes van de rechtsstaat, het beleid en de boekhouding bij elkaar. Je hebt een grondige kennis van deze principes die de financiële markten te ondersteunen ontwikkelen. Je krijgt er ook een uniek perspectief op de snel veranderende gebied van regelgeving.

Wat heb je Studie

U zult een reeks van dwingend recht lessen, gegeven door Strathclyde Law School te bestuderen. Je hebt ook de verplichte financiële en boekhoudkundige lessen aangeboden door de Strathclyde Business School.

Deze lessen hebben betrekking op onderwerpen als:

  • internationaal bankwet
  • de juridische aspecten van de financiële regelgeving
  • principes van corporate finance
  • goed voor financiële analyse

U zult ook kiezen uit keuzevakken die onderwerpen aan bod, zoals:

  • internationale investeringen wet
  • vergelijkend verbintenissenrecht

In de zomer semester, zul je een proefschrift af te ronden.

Werkervaring

We zijn thuis op de Strathclyde Law Clinic. De wet Clinic is een kans voor u om te werken als een student adviseur voor real-life klanten.

U kunt zich aanmelden om te werken in de Small Business Law Unit (SBLU) binnen de wet Clinic. Het voorziet pro-bono transactionele en geschillenbeslechting juridische diensten aan bedrijven in Glasgow en de omliggende gebieden.

De SBLU zal helpen de lokale ondernemers en organisaties begrijpen hun wettelijke verantwoordelijkheden. Het zal ook helpen de lokale bedrijfsleven en de organisatie zichzelf te beschermen waar nodig.

Wij willen helpen deze bedrijven slagen. Met onze hulp kunnen ze:

  • ten goede aan de bredere gemeenschap door het creëren van werkgelegenheid
  • verhoging van de toegang tot diensten
  • moedigen die binnen de gemeenschap om hun aspiraties verder

Toelatingseisen

Normaal gezien wordt een eerste klas of 2: 1 graad (Wet / Boekhouding / Financiën / bankieren). De toegang kan ook mogelijk zijn met relevante beroepskwalificaties.

Wij accepteren een 2: 2 als zij beschikken over relevante en substantiële werkervaring.

Indien een aanvrager niet beschikt over een graad, zullen we overwegen als zij er aanzienlijke en relevante werkervaring.

Eisen Engels taal

Voor postdoctorale studies, de Universiteit van Strathclyde vereist een minimale totale score van IELTS 6.5 (geen afzonderlijke test score lager dan 6,0) of gelijkwaardig. De tests zijn geldig voor twee jaar.

Pre-zittingen cursussen in het Engels beschikbaar zijn.

Kosten & financiering

Schotland / EU

2016/17 - 12.000 £

Rest van de UK

2016/17 - 12.000 £

Internationale

2016/17 - 19.000 £

Carrière

Steeds meer advocaten en andere verwante specialisten actief zijn in omgevingen die een goed begrip van de financiële en boekhoudkundige principes die ten grondslag liggen aan hoe bedrijven opereren eisen.

Studeren op dit programma zal u uitrusten met de kennis, inzicht en analytische vaardigheden om te werken of het plannen van een carrière in het bankwezen en financiën met een internationale focus, met inbegrip van internationale advocatenkantoren, banken en bedrijven, en gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties relevant.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understandin ... Lees meer

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understanding of the world and strive to make a significant contribution to the economy, society and culture of Scotland and beyond. With one of Scotland’s top law schools, and as the country’s largest provider to teacher education, we also have significant expertise in developing the professional practice needed to equip modern societies at all levels. Lees Minder