Lees de Officiële Beschrijving

Public International Law


"Stel je voor alle mensen, de hele wereld delen ... Je mag zeggen dat ik een dromer, Maar ik ben niet de enige ..." (John Lennon) Het internationaal recht is geen droom noch voor dromers.


Het maken van de wet werk in onze mondiale samenleving is een moeilijke taak die goed opgeleide en zeer toegewijde advocaten nodig heeft ... is dat u?


Stelt u zich een vreedzame, welvarende en ecologisch duurzame wereld samenleving met respect voor de menselijke waardigheid en sociale rechtvaardigheid. Zou dit mogelijk zijn zonder het internationaal recht? Niet dromen, te laten werken! Sta jezelf toe om een ​​goede internationale advocaat te worden door het verkrijgen van de resultaten en tekortkomingen of internationaal recht vandaag de dag kennen. Het ontwikkelen van ideeën over hoe het internationaal recht te verbeteren en het verwerven van de vaardigheden om uw regering, een internationale organisatie, een bedrijf, individuen of groepen te adviseren.


Het programma is ontworpen om een ​​optimale mix aan het realiseren van onze doelstellingen op het gebied van kennisverspreiding en de opleiding van wetenschappelijke, juridische en praktische vaardigheden te verzekeren. Binnen deze parameters het programma biedt enige flexibiliteit in het gebied van cursussen die kunnen worden gekozen. Studenten kunnen kiezen voor een vrede en veiligheid, een economische / milieu- of een geschillenregeling profiel. De master's thesis kunt u veel tijd om een ​​onderwerp van uw keuze te bestuderen onder begeleiding van een ervaren medewerker te brengen.


Toelatingseisen - Nederlandse studenten

  • rang gemiddelde: GPA van 2.75 / 4, 3,5 / 5, 10/07, 70/100.
  • kennis minimum: basiskennis van het internationaal publiekrecht, op een vergelijkbaar niveau als de cursus Public International Law en de elementaire kennis van het Europees recht
  • vooropleiding: LL.B. of gelijkwaardig.
  • andere toelatingseisen: Brief aan motivatie; twee academische referenties; curriculum vitae.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 7 andere vakken van University of Groningen »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
2,083 EUR
- EU, 14.200 euro. - Buiten de EU per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019