LLM internationaal financieel recht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze nieuwe LLM International Financial Law cursus is ontworpen om te reageren op de snelle groei in de ontwikkeling van de wet in internationale financiën en om studenten te voorzien voor toekomstige carrières in de financiële sectoren.

De cursus richt zich niet alleen op financiële transacties en bankwezen, maar ook verzekeringen, die een grote industrie zijn in zowel het Verenigd Koninkrijk als internationaal.

Waarom deze cursus te kiezen?

 • Voldoen aan de groeiende vraag naar adequaat gekwalificeerde internationale financieringsspecialisten binnen en buiten het juridische beroep.
 • Er zijn diverse beurzen beschikbaar.
 • Ideaal voor studenten die op zoek zijn naar werk in het bredere domein van financieel recht.
 • Inzicht krijgen in de bredere factoren die invloed hebben op het gebied van internationaal financieel recht, zoals theoretische, ethische, politieke, economische en sociologische factoren.
 • Profiteer van een faculteit die vooruitziend onderwijs op het gebied biedt.
 • Optionele uitgebreide modules stellen de leerlingen in staat hun graad op hun interesses af te stemmen.
 • Woon een International Summer School en Recht verkennen vanuit een Europees perspectief.
 • 98% van onze postdoctorale advocaatstudenten zijn zes maanden na afstuderen werkzaam of werkzaam in verdere studie (DLHE, postgraduate graduates 2015-16).

Wat je studie

Je leert zes gedoseerde modules, gevolgd door een proefschrift. Het proefschrift is een uitgebreid stuk van academisch werk, onafhankelijk onderzocht en geschreven. U wordt in dit werk ondersteund met een-op een begeleiding van een tutor deskundige in uw gekozen veld. Onder voorbehoud van academische geschiktheid en de beschikbaarheid van een juiste deskundige tutor, kunt u uw eigen studiegebied selecteren voor de proefschrift van de cursus.

Loopbaan en inzetbaarheid

Carrièreontwikkeling is een integraal onderdeel van het programma en ons carriere team voert een reeks workshops uit waar u methoden en strategieën kunt identificeren om u in staat te stellen uw carrièremål te volgen. 98% van onze postdoctorale advocaatstudenten zijn zes maanden na afstuderen werkzaam of werkzaam in verdere studie (DLHE, postgraduate graduates 2015-16).

Deze cursus kan degenen die een plaats op een professionele juridische opleiding (LLM LPC en LLM BPTC) zoeken, helpen en het CV van degenen die werkzaam zijn in de juridische sector verbeteren. Voor studenten die een academische carrière willen volgen, biedt de cursus een uitstekende basis in onderzoek en in de ontwikkeling van hoog ontwikkelde schrijfvaardigheden.

Toelatingseisen

UK

Waar zijn we naar op zoek?

 • Een goede wet graad, 2,2 of hoger.
 • Aanvragers wier eerste graad geen wet is, zal nodig zijn om bewijs te leveren van de betrokkenheid van het LLM-vak dat zij willen studeren.
 • Aanvragers uit andere disciplines zullen worden verwelkomd in de juiste omstandigheden, vooral als ze hebben ervaring in het gebied, zelfs als ze niet als advocaat.

Wij specificeren deze minimum toelatingsvereisten, maar we beoordelen u individueel op uw vermogen om van de cursus te profiteren. We bieden soms plekken aan op basis van niet-standaard toegangscwalificaties en industriële of professionele ervaring.

Internationale kwalificaties

Wij accepteren kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor toegang tot onze UG en PG graden. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatiewedstrijden onze cursus eisen kunt u terecht op onze internationale pagina kwalificaties.

Stichting cursussen

Als u nodig hebt om een ​​propedeuse doen om onze cursus eisen te voldoen kunt u terecht op Nottingham Trent International College (NTIC). Als je al studeren in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit en zou graag willen weten of we uw kwalificatie kunnen accepteren kunt u terecht op onze basiscursussen pagina.

Engels taal toelatingseisen

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheden sterk genoeg zijn voor intensieve academische studie. Voor deze cursus hebben we normaal gesproken een van de volgende benodigdheden:

 • IELTS 6,5 met een minimum van 5,5 in elke vaardigheid.
 • Een gelijkwaardige Engels taal kwalificatie.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Lees meer

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Lees Minder
Nottingham , Nijmegen + 1 Meer Minder